Bulls3ye Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick : Bulls3ye Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 (userbar+semnatura daca esti amabill) Ce nume doresti sa contina userbarul : Bulls3ye - LinkMania In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta Si daca se poate,pune te rog culoarea rosie la user bar :tiphat:
Just.Me Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 jones - alex911 - amarok - maryus - - #Am facut cateva userbar-uri mai speciale,imi spuneti daca va plac :D Sefule , vreau si eu un userbar ca al lui alex911 Nick : JusT.Me Model dorit (1,2,3,4,5) : exact ca al lui alex911 Ce nume doresti sa contina userbarul : Ca al lui alex ( in loc de alex, JusT.Me) In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta
iTv.dRey Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 jones - alex911 - amarok - maryus - - #Am facut cateva userbar-uri mai speciale,imi spuneti daca va plac :D Nick : itv.dRey Model dorit (1,2,3,4,5) : cel ca a lui maryus cu stelutele Ce nume doresti sa contina userbarul : itv.dRey - Police Department In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta
LuX.A. ?! Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick : LuX.A. Model dorit (1,2,3,4,5) : Cel ca a lui jones Ce nume doresti sa contina userbarul : EnZo - Revine In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : in stanga EnZo si in dreapta Revine
Casio Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick : Casio Model dorit (1,2,3,4,5) : Ce nume doresti sa contina userbarul : in stanga sa scrie Casio iar in dreapta sa scrie LinkMania Land`s In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : in stanga sa scrie Casio iar in dreapta sa scrie LinkMania Land`s @ as dorii 2 te rog frumos, una cu in stanga sa scrie Casio iar in dreapta sa scrie LinkMania Land`s, iar a 2 a cu in stanga sa scrie Leon Falcone iar in dreapta sa scrie LinkMania RolePlay (exact cum e in poza, acelasi font si aceasi marime) ; Merci
Red. Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick : Red. Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : Ca a lui amarok Text : Red. (Stanga) .-_- Licence Faction (dreapta) - cu culoarea factiunii pls :D Si sa pui culoarea de la ballas :D , daca poti , mersi anticipat:* O anulez pe cea cu ballas.
DFR Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick : El3mEnT Model dorit (1,2,3,4,5) : Cel ca a lui jones Ce nume doresti sa contina userbarul : El3mEnT - The Triads In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : in stanga El3mEnT si in dreapta The Triads Sa pui culoarea de la The Triads daca e :P
Sayid Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Mamaa cate userbar-uri am de facut:))), tocmai astazi am rezolvat problema cu laptopul, in scurt timp va veti primi userbar-urile .
Guest # Adii Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick : LiLJohn Model dorit (1,2,3,4,5) : Ca a lu` Maryus ala cu stelute Ce nume doresti sa contina userbarul : LiLJohn In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Daca se poate sa scrie si numele si factiunea in dreapta!
HopaOlla Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick : Ar00n Model dorit (1,2,3,4,5) : 4 Ce nume doresti sa contina userbarul : Ar00n - member San Fiero Rifa In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta , daca se poate ca userbarul lui Alex911 dar sa fie cu culoarea albastru deschis Respect Sayid :tiphat:
Sebb Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick : Sebb Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : Sebb - Linkmania / Giuseppe Profaci - Linkmania In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta #Font ca al lui extazy ( prima pagina ) ! Merci. PS: Daca se poate, te-as ruga sa faci doua :D. ( daca nu ramane cea cu Sebb )
Sayid Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Nick : Sebb Model dorit (1,2,3,4,5) : 5 Ce nume doresti sa contina userbarul : Sebb - Linkmania / Giuseppe Profaci - Linkmania In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta #Font ca al lui extazy ( prima pagina ) ! Merci. PS: Daca se poate, te-as ruga sa faci doua :D. ( daca nu ramane cea cu Sebb ) Iti voi face 2 , tin sa anunt ca vineri ma apuc de ele pentru ca am ceva treaba astazi si maine.. multumesc pentru intelegere .
Sayid Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Stop cereri . Momentan nu voi mai face userbar-uri pentru ca ma gandesc la modele mai noi si as dori sa le proiectez in curand,cei care a-ti postat acum pentru ele , va veti primi userbar-urile , va rog sa asteptati deoarece am multe de facut si am si treaba nu stau toata ziua in ps.. multumesc pentru intelegere , revin cu userbar-urile cand sunt gata .
HopaOlla Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Nick : Ar00n Model dorit (1,2,3,4,5) : 4 Ce nume doresti sa contina userbarul : Ar00n - member LinkMania Lands In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta , daca se poate ca userbarul lui Alex911 dar sa fie cu culoarea albastru deschis Respect Sayid :tiphat: Anulez acea cerere , daca poti sa scrie la UserBars ce am precizat mai sus si sa stergi Ar00n - Member San Fiero Rifa
FALLEN Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Nick : The StaR Model dorit (1,2,3,4,5) : 4 Ce nume doresti sa contina userbarul : The StaR Linkmania In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : The StaR stanga, si Linkmania dreapta
Red. Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Nick : Red. Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : Ca a lui amarok Text : Red. (Stanga) .^_^ UST (dreapta) - cu culoarea factiunii pls :D Si sa pui culoarea de la ballas :D , daca poti , mersi anticipat:* O anulez pe cea cu scoala
Sayid Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Nick : LiLJohn Model dorit (1,2,3,4,5) : Ca a lu` Maryus ala cu stelute Ce nume doresti sa contina userbarul : LiLJohn In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Daca se poate sa scrie si numele si factiunea in dreapta! Din cate stiu eu ai luat ban,nu cred ca mai are rost sa-ti fac userbar cu police departament , v-oi reveni cu modele noi,stop cereri cum spuneam ,lucrez la userbar-urile voastre acum.. Nick : Ar00n Model dorit (1,2,3,4,5) : 4 Ce nume doresti sa contina userbarul : Ar00n - member LinkMania Lands In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta , daca se poate ca userbarul lui Alex911 dar sa fie cu culoarea albastru deschis Respect Sayid :tiphat: Anulez acea cerere , daca poti sa scrie la UserBars ce am precizat mai sus si sa stergi Ar00n - Member San Fiero Rifa Nu inteleg la ce te referi,pentru ca nu respectati modelul dat si d-asta..voi reveni cu alte modele noi , momentan acestea sunt indisponibile.. Nick : Ar00n Ce doresti (userbar/avatar) : Userbar Model (1,2...N) : 3 Text : Ar00n - Linkmania Land's RDS Bucuresti Esti doar un player nu un admin sau ceva sa-ti pun RDS Bucuresti..imi pare rau dar nu ti-l voi face pe acesta, ti-am facut altul cu sfr , enjoy :D Nick : Bogdan_C Model dorit (1,2,3,4,5) : 1 Ce nume doresti sa contina userbarul : Bogdan_C Linkmania Lands Player In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : Dreapta Modelul acesta a fost eliminat din lista de userbar-uri , mai multa atentie pe viitor :D .
Sayid Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 ar00n - bulls - casio - - clohard - El3m3nt - Enzo - Sebb - - itv.drey - jalol - just.me - madal1n - madalyn - kenny - red - srs - Maryus - #STOP CERERI ! Revin cu modele noi , momentan lucrez la ele,cine mai posteaza cerere cu model dintre aceaste ,nu le voi lua in considerare . Have Fun
iTv.dRey Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Mersi, foarte reusita. Felicitari pentru munca depusa !!
Guest Craig Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Nick : Craig Model dorit (1,2,3,4,5) : "5" Ce nume doresti sa contina userbarul : Craig LinkMania In ce parte doresti numele (Stanga,Dreapta) : "Dreapta"
Sebb Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 #STOP CERERI ! Revin cu modele noi , momentan lucrezla ele,cine mai posteaza cerere cu model dintre aceaste ,nu le voi lua in considerare . Have Fun