Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

claudiucris

Revaluare

Recommended Posts

Posted

ba inaptule ca n-am cum sa-ti zic altfel uitete la pozele din film e acelasi zen de la inceputu filmului pana la sfarsit da-ia am si deschis inventory s-a se vada ca nu eu adun +ca niciunde in film nu apare Obtained ... zen doar EXP , nu se vede in video din cauza ca nu merge sa-l fac 1080 HD e prea slab la 720 daca doreste Redemption am sa pun filmu neconvertit pe un site are vreo 2-3 gb la share acolo se vede clar inventoryu... habar naveti de jocu asta folositi elite si m-ai si comentati

Posted

ady esti prea prost pentru secolul acesta se vede foarte clar ca aduni zenu si se misca sageata de la Elite dute impuscate

rog un gm sa ii se dea pedeapsa cuvenita lui \/ise sau cum il cheama e prea prost omu se vede foarte clar cum se schimba zenu in inventoriu laso drq daca nici moderatori nu vad asa ceva asta nu mai e linku pe care il stiam eu cand era 97d dar ma rog ... se vede foarte clar las la decizia unui moderator cu mai multa experienta si care vede mai bine nu mai comentez nimica

PS: in plus nu lai intrebat daca e afk sau nu este dar ce vrei sa mai spun astias GM dp link

No Coment !!!!

Posted

ady esti prea prost pentru secolul acesta se vede foarte clar ca aduni zenu si se misca sageata de la Elite dute impuscate

rog un gm sa ii se dea pedeapsa cuvenita lui \/ise sau cum il cheama e prea prost omu se vede foarte clar cum se schimba zenu in inventoriu laso drq daca nici moderatori nu vad asa ceva asta nu mai e linku pe care il stiam eu cand era 97d dar ma rog ... se vede foarte clar las la decizia unui moderator cu mai multa experienta si care vede mai bine nu mai comentez nimica

sageata de la elite =)))))) da de avanta sau trenuletu ai auzit care n-au functii de adunat jw etc cum o ardeti voi toata ziua se vede asa in video din cauza rezolutiei inaptule e prea mica eu pun filmu neconvertit unde se vede clar oricum in film nu apare obtained zen la mine doar EXP + pozele facute in film demonstreaza acelasi zen de la inceput pana la sfarsit auzi 97 D =)) cand eu jucam 97d in K&P tu erai cu party pls degeaba plangi acuma nu mai folositi elite ca doar asa stiti juca toti

Posted

sageata de la elite =)))))) da de avanta sau trenuletu ai auzit care n-au functii de adunat jw etc cum o ardeti voi toata ziua se vede asa in video din cauza rezolutiei inaptule e prea mica eu pun filmu neconvertit unde se vede clar oricum in film nu apare obtained zen la mine doar EXP + pozele facute in film demonstreaza acelasi zen de la inceput pana la sfarsit auzi 97 D =)) cand eu jucam 97d in K&P tu erai cu party pls degeaba plangi acuma nu mai folositi elite ca doar asa stiti juca toti

Tare ciudat este ca se misca doar ultimile cifre de la zen......oare de ce? oare din cauza ca se schimba cifrele? si pe urma se modifica si urmatoarele 2 si tot asa...................... Vis.... iti place sa vanezi dar o faci prost, lasi urme, inca nu ai descoperit crima perfecta nu? :))))

Cel mai tare esti sa stii sa sunt multe filmulete asa dar la nimeni nu se vede ca aduna el zen :)))) ce ciudaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Posted

Ar trebui sa ti se dea 99 pentru editare dovezi plus vanatoare

in poza a doua de la 07:13

ai acelasi zen ca in prima

desi in film in ceata aia de la zen se cunoaste ca ai de fapt 60 milioane +

http://www.youtube.com/watch?v=Ihv57IoW4GU&feature=player_embedded

la fel si la celelalte poze unde zenul e acelasi dar in film se vede miscarea zenului care nu ar trebui sa existe cand doar stai pe spot si faci exp.... ori singura cale ca zenu sa se miste in inventory asa ca la tine cu toata ceatza aia de pe el e ca tu de fapt sa aduni zenul de pe jos..

in ce priveste unii admini ca Redemption nu ma mira ca da suspenduri fara sa se uite macar la dovezi. Asta demonstreaza inca odata ca ei adminii sunt plictisiti de acest joc si de aceea dau suspenduri doar ca sa se afle in treaba...

Poate ar fi cazul sa se schimbe toti gm/mod, sa vina altii care chiar vor sa se ocupe se server...

Posted

nu pot sa cred ca-ti prosti pe metru patrat sunt aci =)) afonilor se vede asa de la rezolutie e prea slaba 3gb s-au facut 100 si ceva mb astfel i se distruge calitatile tehnice ale filmului , am sa pun filmuletu neconvertit pe un site filmu are 2-3 gb si vreau ca toti adminii care vad acest topic sal downloadeze si sal vizioneze + toti afonii de aci si sa va lu-ati suspenduriile necesare pentru acuze nefondate la adresa mea

Posted

nu pot sa cred ca-ti prosti pe metru patrat sunt aci =)) afonilor se vede asa de la rezolutie e prea slaba 3gb s-au facut 100 si ceva mb astfel i se distruge calitatile tehnice ale filmului , am sa pun filmuletu neconvertit pe un site filmu are 2-3 gb si vreau ca toti adminii care vad acest topic sal downloadeze si sal vizioneze + toti afonii de aci si sa va lu-ati suspenduriile necesare pentru acuze nefondate la adresa mea

MAI BINE PROSTI CA NOI DECAT EXTRAORDINARI DE DESTEPTI CA TINE

UP

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...