Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

Pentru kite ?

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426715

De ce suspend revocat ? :tiphat:

A fost reevaluat de 2 admini si cred ca sa redus destul pedeapsa acum reevaluezi si tu pentru ? TI-a cerut cineva sau esti prietena cu el sau ce ? :dontknow:

Nu sa luat in considerare lipsa de fair play nu se ia in considerare acum nici ca a postat niste printuri si a admis ca e singur pe spot si ca ii fac ks ? Vreau sa ma lamuresti in loc sa rezolvi alte situatii ca sunt destule pe forum ai rezolvat`o pe asta ? :happy1:

Posted

probabil a gresit Rede, trebuia sa iti dea tie nefondata deoarece TU l`ai postat dar poza "singur" in care apare si el. el doar s`a aparat(desi nu trebuia) cu pozele alea. ar fi culmea si daca ne aparam de suspend sa luam nefondata :) nu ?

Posted

probabil a gresit Rede, trebuia sa iti dea tie nefondata deoarece TU l`ai postat dar poza "singur" in care apare si el. el doar s`a aparat(desi nu trebuia) cu pozele alea. ar fi culmea si daca ne aparam de suspend sa luam nefondata :) nu ?

Nu. Tu nu intelegi din ce motiv l-am postat si din ce motiv si-a luat el suspend :tiphat: . Sa aparat prin ce ? suntem aman 2 la golden si imi da pk ? Imi pare rau Gunit ai o vechime pe servar ma asteptam sa fii intelept dar se pare ca ma insel .

Vad ca se ajunge la favorisme intr-un final daca e asa o sa apelez la -ija- daca este necesar. :-?

Posted

poi exact el a ajuns mai rpd la golden dar nu are print singur si nici tu nu ai, deci e legea junglei :) cine il omoara ia bok-ul. el a decis sa iti dea pk pt ca stia ca nu ai poza singur cu goldenul. dar el nu te`a postat pt ks pt ca nu avea poza singur. tu ai decis sa postezi desi nu aveai poza singur deci meriti nefondata.

Posted

poi exact el a ajuns mai rpd la golden dar nu are print singur si nici tu nu ai, deci e legea junglei :) cine il omoara ia bok-ul. el a decis sa iti dea pk pt ca stia ca nu ai poza singur cu goldenul. dar el nu te`a postat pt ks pt ca nu avea poza singur. tu ai decis sa postezi desi nu aveai poza singur deci meriti nefondata.

E asta vreau sa fiu lamurit de un admin sa imi spuna din moment ce ajungem in acelasi timp daca e legea junglei si e normal sa va dati copii lu Chuck Norris .Daca ar spune asa plangerea mea pica . Pe de alta parte in plangerea mea el ma postat pentru ks . E pentru faza ca eu fac ks la golden tot trebuie sa isi ia nefondata si am incheiat discutia . Daca admini incurajeaza pk in situatia asta e ok dar eu tot vreau sa isi ia nefondata :happy1: nu a avut demnitatea sa scrie un cuvant ( scuze ) e arogant si nonsalat incontinuare o vacanta nu ii strica !

Posted

E asta vreau sa fiu lamurit de un admin sa imi spuna din moment ce ajungem in acelasi timp daca e legea junglei si e normal sa va dati copii lu Chuck Norris .Daca ar spune asa plangerea mea pica . Pe de alta parte in plangerea mea el ma postat pentru ks . E pentru faza ca eu fac ks la golden tot trebuie sa isi ia nefondata si am incheiat discutia . Daca admini incurajeaza pk in situatia asta e ok dar eu tot vreau sa isi ia nefondata :happy1: nu a avut demnitatea sa scrie un cuvant ( scuze ) e arogant si nonsalat incontinuare o vacanta nu ii strica !

Plangerea ta pica...adica trebuie sa iei ss pentru nefondata.

El doar s`o aparat punand printurile lui in plagerea facuta de tine.El nu a facut nici un topic pentru ks la golden.

Este un servar unde ai voie sa dai pk...nu trebuie sa incurajeze adminii.

De unde si pana unde trebuie sa`si ceara scuze? Ti`a dat pk...taci si inghiti. Este mai mare ca tine. Cresti si tu mare si ii dai pk...te razbuni :))

Posted

nu ai poza singur cu golden, e legea junglei, orice plangere in care acuzi ceva daca nu ai poza solo = nefondata, daca isi respecta proprile cuvinte adminii nostri, doar ca nu cred ca mai trebuie repetat ca regulamentul este doar de forma de multe ori :D

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424272

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424362

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424431

Guest Interzisa
Posted

Mai, regulamentu spune clar. poza singur cu goldenu, n-ati avut-o nici unu acea poza. Si tu cand ai facut plangerea, nu ai cerut pentru nesimtire, ai cerut pentru pk la golden. Bucura-te ca n-ai luat o nefondata, adevarul e ca el doar se apara, asa putea si el simplu sa te posteze, iti convenea sa iei ss pe aberatii?

Scuze ca m-am bagat, imi accept warnu, dar e imposibil asa ceva.

Desi nu tare ma inteleg cu Cashis, asta e regulamentul.

Noapte buna.

Posted

buna seara ,

nu stau eu sa caut , dar stiu SIGUR ca exista plangeri unde s-a dat verdict ....

citat - a ajuns primu la golden este al lui -

si aici i-a ss ala care era primu la golden =))))))))super

:banghead:

Posted

buna seara ,

nu stau eu sa caut , dar stiu SIGUR ca exista plangeri unde s-a dat verdict ....

citat - a ajuns primu la golden este al lui -

si aici i-a ss ala care era primu la golden =))))))))super

:banghead:

pe db asta nu, ala trecut da, dar au schimbat regula, nu mai e primul la golden castiga dreptul, poza solo la golden obligatoriu, eu am luat nefondata pe asa ceva, vezi replay-ul meu de mai sus, intradevar comic dar nu se modereaza in spiriutul dreptatii, exista doar legea junglei in acest caz!

Posted

pe db-ul trecut , DA , dar te rog sa imi arati si mie unde s-a modificat ceva in regulamen la ks , pk la golden ... iti spun eu nu s-a modificat NIMIC , doar dau verdicte dupa cum vor ei

alt caz e a lu crecan (silviu/soulmaster/bknight ) a luat 10 zile ca a injurat pe global unde a vazut atatia insi ... si magus,jacktherip &co au luat 60 pt ca au injurat-o pe kittie pe ally lor ...

dar crecan asta a luat 10 zile ca sa ii iasa ss-ul mai rpd sa inceapa i-ar vanatoarea .

Posted

bine sunt total de acord sa se revoce acest suspend , si cashis stie asta , ce ma deranjeaza e faptul ca scoti un suspend fara a acorda vreo explicatie , nici in plangere si cu atat mai putin in reevaluare , adica scot un suspend ca pot si mi se rupe de ceilalti daca stiu dc l-am reevocat , modul acesta parsiv de a aborda unele cazuri o sa starneasca mai multa valmasala decat este

daca tu poti sa te numesti moderator kitty sau cum ai nickul sa-ti fie rusine , ca nu ai nici cea mai mica calitate de a fi moderator , cand scoti un suspend ai o explicatie si ne asteptam ca acea explicatie sa fie publica ca doar deaia este forumul , daca nu facem plangerile pe mess si gata balciu , eu tot astept sa apara acest zis moderator cu explicatia de rigoare

lumineaza-ne kitte dc ti sa ridicat parul pe spate sa reevoci suspendul

sper sa fiu singurul care ia warn din acest topic , ca e la moda sa omitem pe uni de la warn

cashis nu intelege gresit , chiar vroiam sa-ti revoce suspendul deoarece a fost acordat total aiurea si fara creier, ce ma deranjeaza decizi moderatorului de a actiona pe usa din spate fara a acorda explicatie pt deciziile luate

Posted

pe db-ul trecut , DA , dar te rog sa imi arati si mie unde s-a modificat ceva in regulamen la ks , pk la golden ... iti spun eu nu s-a modificat NIMIC , doar dau verdicte dupa cum vor ei

alt caz e a lu crecan (silviu/soulmaster/bknight ) a luat 10 zile ca a injurat pe global unde a vazut atatia insi ... si magus,jacktherip &co au luat 60 pt ca au injurat-o pe kittie pe ally lor ...

dar crecan asta a luat 10 zile ca sa ii iasa ss-ul mai rpd sa inceapa i-ar vanatoarea .

atunci noi am gresit si mi-e mi s-a parut mult 60 de zile dar asta e asta datorita unui vanator care posteaza in alianta si dupa cere iteme si party s-a nu posteze pe nume Bastia lesinatu

Posted

DOAMNE cati avocaTI aI ii platesti bine ? Eu nu v-am cerut voua explicatii astept sa ma lamureasca un admin . Multumesc . E un server unde ai voie sa dai pk dar in alte circumstante ! Nu conteaza ca are sau nu are voie aici e lipsa de fair play si nesimtire si am incheiat discutia .

Si toti avocatii o dati ca eu am postat pentru pk golden . Eu zic sa citit de 2 ori topicu inainte sa postati . : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426715

L-am postat pentru comportament lipsa fairplay ca ma omorat la golden dupa legea junglei asa cum spuneti voi ! IAR IN TOPOCU MEU IA UITATI CE A SCRIS DRAGU VOSTRU COLEG :

"=Cashis= Posted 09 November 2011 - 12:17

mi se pare mie sau eu sunt langa golden? :)

cer nefondata

poza singur cu golden

http://****.us...0912010000.jpg/

poza cu ks

http://****.us...0912010002.jpg/

p@! "

Warn up la avocati . SI lasati "judecatorii " sa decida ca la comentat sunteti toti buni si nu aveti licenta :tiphat:

Posted

Plangeri nefondate.

Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter.

Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- prima abatere - suspend de minim 5 zile

- a doua abatere - suspend de minim 10 zile

- a treia abatere - suspend de minim 30 de zile

- a patra abatere - suspend de minim 60 de zile

- a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile

Nu a facut o plangere, a incercat sa se apere.

Cand luati suspend si cereti reevaluare e intr-un fel logic, nu acceptati ca ati calcat in strachini. Dar cand va intereaza de capra vecinului, deja e altceva.

Nesimtire si lipsa de fair play, poate. Nefondata, nu. Pentru aparare nefondata nu se ia suspend.

Posted

Ba a facut plangere si sunt o groaza de situatii de genu in care sa luat suspend. Sunt la munca nu pot cauta sa iti arat . Si cu faptu ca ma omorat acolo cand a aparut goldenu in noi cum ramane incurajezi si tu legea junglei ?

Posted

Ba a facut plangere si sunt o groaza de situatii de genu in care sa luat suspend. Sunt la munca nu pot cauta sa iti arat . Si cu faptu ca ma omorat acolo cand a aparut goldenu in noi cum ramane incurajezi si tu legea junglei ?

Astep o decizie din partea lui -ija- sau a lui Odyzzeus .

Am inteles ca tu ai fost plecat si te-ai intors de curand te inteleg kite e ok .

Posted

Ce nu intelegi ca daca nu ai poza POZA singur cu golden, e a tuturor celor care apar in POZA! #-o

Ok deci e si al meu si pk ala cum ramane ? + Acuzarea lui de ks ? indiferent ca va legati voi de un fir de ata , el nu sa aparat cu poza daca se apara punea poza uite poza singur si pct . El nu a facut asa a pus poza a pretins ca e singur si apoi a pus si poza de ks una e sa te aperi alta e sa acuzi aveti o varsta fratilor judecati ! Inca odata pentru toti recitit plangerea mea initiala nu am pretins pk golden am pretins pk ca nesimtire la golden din moment ce eram aman 2 cand a aparut ! La reguli nu scrie nimic de legea jungei si alte aberati ce scrieti voi pe aici !

Guest UseU'reBrain
Posted

Ce nu intelegi ca daca nu ai poza POZA singur cu golden, e a tuturor celor care apar in POZA! #-o

Ok deci e si al meu si pk ala cum ramane ? + Acuzarea lui de ks ? indiferent ca va legati voi de un fir de ata , el nu sa aparat cu poza daca se apara punea poza uite poza singur si pct . El nu a facut asa a pus poza a pretins ca e singur si apoi a pus si poza de ks una e sa te aperi alta e sa acuzi aveti o varsta fratilor judecati ! Inca odata pentru toti recitit plangerea mea initiala nu am pretins pk golden am pretins pk ca nesimtire la golden din moment ce eram aman 2 cand a aparut ! La reguli nu scrie nimic de legea jungei si alte aberati ce scrieti voi pe aici !

nu este al nimanui goldenul. Putea sa iti dea si altcineva pk cat timp nu aveai singur poza + ca el nu a facut o plangere conform regulamentului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...