BadDemons Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425819&view=findpost&p=6042568 Am rugamintea sa-mi revocati suspendul pentru ca: 1 la mana eu joc de 1 saptamana pe acest cont si jignirile care au fost facute nu le-am facut eu, in consecinta nu trebuie sa suport eu acest suspend, actiunea in sine a fost facuta in data de 20 si acum suntem in data de 4 (mai bine de 2 saptamani); 2 la mana, Kitte "retardat" daca observi se referea la faptul ca el facea preluare in alianta lui in acel tarc ! Daca ii spunea prost tot 10 zile lua SS ?! Mi se pare aberant acest suspend ! 3 la mana iar se dau suspenduri pentru un limbaj oarecum tendentios ?! ce mare jignire a fost aia ca l-a facut "retardat" facand referire la prostia lui ca isi prelua alianta ! Il rog pe Lord*Alex daca vede acest topic sa fie deacord cu revocarea suspendului ! Multumesc anticipat ! :tiphat:
Kitte Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Iti raspund si eu pe puncte? 1. Suspendul se da pe caracter/cont, nu pe persoana. Pozele sunt postate in termenul de 7 zile si s-a reacordat acest suspend atat de tarziu pentru ca Rede a revocat suspendul initial datorita unei neintelegeri. 2. I-am dat 5 zile, desi cam merita 10. Nu insistati cu reevaluarea. Si asa suspendul este mai mic decat se merita. Daca chiar nu stii ce inseamna ce a zis (suge o ceapa) si nu ai imaginatia sa deduci singur, search google. Faptul ca a facut preluare in alianta trebuia sa il duca la excluderea din alianta/guilda, nu sa se apuce Ardee sa il insulte. Retardat + inapt + suge o ceapa sunt insulte. Suficiente pentru un suspend. Si ca sa stii pe viitor, prost este o insulta inferioara acestora. Asta daca tot faceti clasamente. 3. Asta nu e limbaj oarecum tendentios. Este un limbaj urat (ca sa ma exprim delicat) Nu iti ajuti cazul insistand ca omul chiar e prost si retardat, deci nu il insulta, ci ii spunea parerea lui sincera. Alte nelamuriri?
BadDemons Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Da, am nelamuriri : 1. Daca suspendul a fost revocat, nu se revine la decizie dupa 8 zile, cand aceasta plangere deja a expirat ! Redemption a revocat suspendul pe buna dreptate pentru ca nu este un limbaj iesit din comun ! Inseamna ca daca stai On noaptea si te-ai uita cum se vorbeste pe post cel putin jumatate din server ar trebui sa primeasca ss 5 sau 10 zile in functie de cum ti se pare tie ! 2. Cum sa nu insist cu reevaluarea atata timp cat consider ca ce-ai facut tu acum este o nedreptate ! Din fericire am dat search la google si spre surprinderea ta iata care este primul link care apare la "sugi o ceapa" http://www.youtube.com/watch?v=NmaVseklO9U ! De aici a venit aceasta expresie! Si chiar nu mi se pare un motiv de dat ss pentru o referire la un desen animat ! 3. Este tendentios ... nicidecum urat ... ca il vezi tu urat este punctul tau de vedere ... dar eu nu sunt obligat sa suport consecintele suspendului acesta ! Fie si pentru o zi ! 4. Daca ai sa astepti 2-3 ore ai sa vezi ca si Alex (Lord*Alex) ar fi deacord cu revocarea acestui suspend cu atat mai mult ca acum suntem in aceeasi guilda, ba mai mult suntem si amici foarte buni in joc ! Ce a fost ... a fost ... s-a trecut cu vederea, nu trebuie sa dezgropam mortii , mai ales ca Lord*Alex nu a cerut asa ceva ! In consecinta astept revocarea suspendului pentru a 2-a oara, am de dat un rr si chiar ma grabesc daca nu te superi ! :pray: P.S. : Sunt deacord sa se dea suspenduri ... dar nu pe orice nimic !
Kitte Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ai luat un cont de la un individ care a facut o prostie cu el. Chiar crezi ca ti-l scoate cineva pe motivul "nu eram eu" ? Arata-mi si mie unde s-a scos pe motivul asta. Nu ma supar, dar s-a cerut reevaluare, chiar LordAlex a pus linkul. S-a facut reevaluare. Erati in aceeasi guilda si ieri cand a lasat linkul pentru reevaluare. Putea scrie frumos " retrag plangerea, sunt de acord cu solutionarea ei precedenta". Fiind vorba de limbaj adresat lui, o putea retrage linistit. Sugi o ceapa + retardat + inapt = insulte = 5 zile suspend. Cand luati un cont va asumati riscurile asociate. Cand il dati va asumati riscurile asociate. Este un fapt. Dar daca Alex s-a razgandit de ieri, il rog sa se prezinte pe aici. Totusi nu ne jucam de-a pune suspendul, scoate suspendul, pune suspendul, scoate suspendul. Daca vrei sa fii suparat pe mine pentru ca fostul proprietar a primit un suspend si tu l-ai mostenit, eu nu o sa o iau personal. Am redus de la 10 la 5. Mai mult nu se poate.
sexezSTAR Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ai luat un cont de la un individ care a facut o prostie cu el. Chiar crezi ca ti-l scoate cineva pe motivul "nu eram eu" ? Arata-mi si mie unde s-a scos pe motivul asta. Nu ma supar, dar s-a cerut reevaluare, chiar LordAlex a pus linkul. S-a facut reevaluare. Erati in aceeasi guilda si ieri cand a lasat linkul pentru reevaluare. Putea scrie frumos " retrag plangerea, sunt de acord cu solutionarea ei precedenta". Fiind vorba de limbaj adresat lui, o putea retrage linistit. Sugi o ceapa + retardat + inapt = insulte = 5 zile suspend. Cand luati un cont va asumati riscurile asociate. Cand il dati va asumati riscurile asociate. Este un fapt. Dar daca Alex s-a razgandit de ieri, il rog sa se prezinte pe aici. Totusi nu ne jucam de-a pune suspendul, scoate suspendul, pune suspendul, scoate suspendul. Daca vrei sa fii suparat pe mine pentru ca fostul proprietar a primit un suspend si tu l-ai mostenit, eu nu o sa o iau personal. Am redus de la 10 la 5. Mai mult nu se poate. Sarut mana, Imi cer scuze pentru atatea neintelegeri si "Totusi nu ne jucam de-a pune suspendul, scoate suspendul, pune suspendul, scoate suspendul". Imi retrag plangerea! Si daca se poate revocati! LordAlex sunt dar am ss pe forum. O zi buna si multumesc
1sus1jos Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ai luat un cont de la un individ care a facut o prostie cu el. Chiar crezi ca ti-l scoate cineva pe motivul "nu eram eu" ? Arata-mi si mie unde s-a scos pe motivul asta. Nu ma supar, dar s-a cerut reevaluare, chiar LordAlex a pus linkul. S-a facut reevaluare. Erati in aceeasi guilda si ieri cand a lasat linkul pentru reevaluare. Putea scrie frumos " retrag plangerea, sunt de acord cu solutionarea ei precedenta". Fiind vorba de limbaj adresat lui, o putea retrage linistit. Sugi o ceapa + retardat + inapt = insulte = 5 zile suspend. Cand luati un cont va asumati riscurile asociate. Cand il dati va asumati riscurile asociate. Este un fapt. Dar daca Alex s-a razgandit de ieri, il rog sa se prezinte pe aici. Totusi nu ne jucam de-a pune suspendul, scoate suspendul, pune suspendul, scoate suspendul. Daca vrei sa fii suparat pe mine pentru ca fostul proprietar a primit un suspend si tu l-ai mostenit, eu nu o sa o iau personal. Am redus de la 10 la 5. Mai mult nu se poate. esti prea proasta ... iesi si ia o gura de aer proaspat ..
Kitte Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Caracterul NU mai este suspendat Daca te razgandesti, tot nu il mai punem la loc.