Bastia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 kimmy we want you back!!!! abia dau k4, de 4 zile solo pe spot si abia am 383
Bastia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ' date='28 November 2011 - 20:56' timestamp='1322503002' post='6088981'] =)) :beer: :beer: :beer:
Hammerel Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Pe mine nu ma vrea nimeni inapoi :(
Bastia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Pe mine nu ma vrea nimeni inapoi :( kimmy este un caracter de joc care este unul si acelasi cu hammerel, deci prin dorinta de a readuce elful, este pleonasm sa zic kimmy si ham, deci erai si tu in fraza de mai sus :D defapt nu ai lipsit vreodata din afirmatie, doar ca unghiul din care ai citit iti dadea falsa impresie ca ma refer doar la cineva :) honor per sempre! vice per noi en nostra casa! turchinu sin'a morte e ancu dopu! bastiaaaaaaaaaaaaaaaaa!
[kimmy] Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 :rofl1: NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Bastia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 hmm, sa cred ca razi de mine? :-? lasa ca iar am ajuns in k4 pe spotul meu! :D
Hammerel Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Pe mine nu ma vrea nimeni inapoi :( kimmy este un caracter de joc care este unul si acelasi cu hammerel, deci prin dorinta de a readuce elful, este pleonasm sa zic kimmy si ham, deci erai si tu in fraza de mai sus :D defapt nu ai lipsit vreodata din afirmatie, doar ca unghiul din care ai citit iti dadea falsa impresie ca ma refer doar la cineva :) honor per sempre! vice per noi en nostra casa! turchinu sin'a morte e ancu dopu! bastiaaaaaaaaaaaaaaaaa! Nice try :nanana: :crazy: Hai LA MULTI ANI ROMANILOR !!!
[kimmy] Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Pe mine nu ma vrea nimeni inapoi :( kimmy este un caracter de joc care este unul si acelasi cu hammerel, deci prin dorinta de a readuce elful, este pleonasm sa zic kimmy si ham, deci erai si tu in fraza de mai sus :D defapt nu ai lipsit vreodata din afirmatie, doar ca unghiul din care ai citit iti dadea falsa impresie ca ma refer doar la cineva :) honor per sempre! vice per noi en nostra casa! turchinu sin'a morte e ancu dopu! bastiaaaaaaaaaaaaaaaaa! Nice try :nanana: :crazy: Hai LA MULTI ANI ROMANILOR !!! Hai ca esti postat :rofl1:
DaEuDL Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Stai ca acum m-am trezit si eu. Nu am mai intrat pe topicul guildei de cand am facut cont pe Seven .Sincer nu cred ca vechii proprietari ai numelui HONOR au un drept, nici chiar cel mai mic sa il revendice. Insa inteleg decizia de a-l schimba ...De ce?.. Pentru ca noi nu suntem doar un nume! Omul face numele ,nu numele pe om. Onoarea se cistiga nu se imprumuta...apa trece pietrele raman! :closed: :news: :news:
Hammerel Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Aolo dar scoate "La cererea lui boSS" ca nu suntem la drumetul aici #-o :rofl1: