Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hammerel

*AFK*

Recommended Posts

Posted

Te caut cu sigurantza dupa ce dau un rr singur.. Putintica rabdare stimabile:) :pumn:

Deocamdata fug (alerg) pe unde pot sa nu fiu prins cu rapierul .. :naughty:

Hahaha am ras bine la faza asta ! :))

Sa sti ca nu iti doresti sa te prinda kimmy si sa te maltrateze cu rapierul....eu am trecut prin asa ceva, nu e prea placut :))

Posted

Oamenilor le este frica de ce nu cunosc nu ca ar fii neaparat periculos. Instinctul de conservare imi spune sa stau departe de rapier:)

dar vreau sa vin in guild sa mai vb cand avem ocazia..daca nu ma duc in HH ca in LOT nu ma prinde kimmy:)) CRED ca iti dai seama ca glumesc ! Si apropo sa va zic un banc bun in tema:

Se duce Sf Petru in vizita de lucru in iad....Acolo erau multa cazane cu smoala clocotita...in care erau arsi pacatosii..

La primul cazan vreo 20 de draci cu furcile ii impingeau inapoi in smoala...pe pacatosi. Sf intreaba:

- Cine sunt acestia?

-AH sfinte sunt nazisti care au ucis evrei!

-Aha~ ardetii bine! ... Ajung la al 2 cazan tot asa pacatosii incercau sa iasa dracii ii impingeau inapoi

- Cine sunt ei?

-Sunt camatari .. au lasat familii pe drumuri..

-Bine bine mariti flacara...

La al treilea cazan ardea focul tare...dar nu pazea nici un drac. La un moment dat iese un cap o mana dar...dispare inapoi..

-Aici ce este?

-Sfinte..aici sunt romani...cum incearca sa iasa unul il trage altul de picioare....

The End

Sper ca v-a placut...Mihai :clap:

Posted

Oamenilor le este frica de ce nu cunosc nu ca ar fii neaparat periculos. Instinctul de conservare imi spune sa stau departe de rapier:)

dar vreau sa vin in guild sa mai vb cand avem ocazia..daca nu ma duc in HH ca in LOT nu ma prinde kimmy:)) CRED ca iti dai seama ca glumesc ! Si apropo sa va zic un banc bun in tema:

Se duce Sf Petru in vizita de lucru in iad....Acolo erau multa cazane cu smoala clocotita...in care erau arsi pacatosii..

La primul cazan vreo 20 de draci cu furcile ii impingeau inapoi in smoala...pe pacatosi. Sf intreaba:

- Cine sunt acestia?

-Aha~ ardetii bine! ... Ajung la al 2 cazan tot asa pacatosii incercau sa iasa dracii ii impingeau inapoi

- Cine sunt ei?

La al treilea cazan ardea focul tare...dar nu pazea nici un drac. La un moment dat iese un cap o mana dar...dispare inapoi..

-Aici ce este?

-Sfinte..aici sunt romani...cum incearca sa iasa unul il trage altul de picioare....

The End

Si in gaura de sarpe dau de tine -_-.

Posted

- Cine sunt acestia?

- Cine sunt ei?

-Aici ce este?

The End

:)) he he, eu am iesit :P

Posted

ce ceasul pacii este pe link? tu ai postat la 19.11 a trecut o ora si si eu postez la 18.15 :))

OMG omg OMFG ....wait...what ?

RUUUUUUNNNNNNNNNNNN :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: :despair:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...