Praslea Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [Lucifer] alias pity ..... rog vrificati .. a dat sw ca sa ne dea pk cu caracter secundar .... a reusit in parte .. a dat pk pe toti ceilalti numai pe mine nu a reusit . Treaba este asa : pentru pk nu pot posta nu au facut printuri cei in cauza .. deci pica .. insa avem limbaj extrem si folosire de hack ( invincibilitate) . Poze unde se vede ca nu pot sa ii fac damage deloc . Sunt bk 3 rr : Si print cu lumbaj extrem : De luat aminte ca era in echipa cu asistentul lor ... bau-bau care nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii mirosea .... nevinovat total ;) Cred ca in cazuri de acest gen se impune suspend pe caracterul principal .
Guest b@lt@z@r Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 mi separe mie sau Lucifer ii phono si de aceea nu iai putut da pk? :D
SoulMaster. Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 am eu filmulet in care [lucifer] a venit cu speed sa dea pk in kanturu3 ... daca trebuie il pun :tiphat:
Guest b@lt@z@r Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 am eu filmulet in care [lucifer] a venit cu speed sa dea pk in kanturu3 ... daca trebuie il pun :tiphat: pai acolo tu decizi daca vrei sa pui film sau nu :) eu ii ziceam la Praslea (CheGhevara) k in acele 2 poze ii phono deci nui putea da pk nici la 100 de rr :)
Praslea Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 am eu filmulet in care [lucifer] a venit cu speed sa dea pk in kanturu3 ... daca trebuie il pun :tiphat: pai acolo tu decizi daca vrei sa pui film sau nu :) eu ii ziceam la Praslea (CheGhevara) k in acele 2 poze ii phono deci nui putea da pk nici la 100 de rr :) Da ... greseala mea :D Eram obisnuit cu vremurile cand il prindeai pe unu phono ... si ii dadeai pk pana ii iesea pe nas . Am uitat ca aici setarile sunt facute ca atunci cand un caracter este phono ... sa nu mai poata fi omorat . Ramane doar limbajul .si practica lui de a da sw pe caracter secundar pentru " lucrurile murdare " .
Kitte Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [Lucifer] - limbaj - 10 zile Ii transmit lui ija sa verifice acuzatia referitoare la char pt pk.