Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Praslea

Limbaj extrem & hack

Recommended Posts

Posted

[Lucifer] alias pity ..... rog vrificati .. a dat sw ca sa ne dea pk cu caracter secundar .... a reusit in parte .. a dat pk pe toti ceilalti numai pe mine nu a reusit .

Treaba este asa : pentru pk nu pot posta nu au facut printuri cei in cauza .. deci pica .. insa avem limbaj extrem si folosire de hack ( invincibilitate) .

Poze unde se vede ca nu pot sa ii fac damage deloc .

Sunt bk 3 rr :

8c1c91155580502.jpg

f3083d155580516.jpg

Si print cu lumbaj extrem :

2cabcc155580526.jpg

De luat aminte ca era in echipa cu asistentul lor ... bau-bau care nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii mirosea .... nevinovat total ;)

Cred ca in cazuri de acest gen se impune suspend pe caracterul principal .

Guest b@lt@z@r
Posted

mi separe mie sau Lucifer ii phono si de aceea nu iai putut da pk? :D

Guest b@lt@z@r
Posted

am eu filmulet in care [lucifer] a venit cu speed sa dea pk in kanturu3 ... daca trebuie il pun :tiphat:

pai acolo tu decizi daca vrei sa pui film sau nu :) eu ii ziceam la Praslea (CheGhevara) k in acele 2 poze ii phono deci nui putea da pk nici la 100 de rr :)

Posted

am eu filmulet in care [lucifer] a venit cu speed sa dea pk in kanturu3 ... daca trebuie il pun :tiphat:

pai acolo tu decizi daca vrei sa pui film sau nu :) eu ii ziceam la Praslea (CheGhevara) k in acele 2 poze ii phono deci nui putea da pk nici la 100 de rr :)

Da ... greseala mea :D

Eram obisnuit cu vremurile cand il prindeai pe unu phono ... si ii dadeai pk pana ii iesea pe nas .

Am uitat ca aici setarile sunt facute ca atunci cand un caracter este phono ... sa nu mai poata fi omorat .

Ramane doar limbajul .si practica lui de a da sw pe caracter secundar pentru " lucrurile murdare " .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...