turion Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 auzi de ce inchiz topicu asa de repde am sa revin si cu printul in safe zone cand ajung acasa si auzi din cate stiu eu nu asa se inchide un topic se lasa deschis 24 de ore. Tu in acel topic trebuia sa imi ceri printul in safe zone nu sa inchiz topicul din cate stiu eu si lasa pe ija sa verifice te rog frumos si invata sa nu mai inchizi topicul aiurea. Acuma daca imi voi lua ss pe cont de pe forum imi voi face o revaluare . -ija- voi reveni cu printul peste o saptaman ca sunt plecat din tara si ala micu nu stie posta ms frumos dar din pacate se vede clar ca am fost on infine revin cu printul cat de repede pot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitte Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Tu esti exemplul perfect de om pe care iti irosesti faptele bune. Tot la fel de frumos vorbeai si daca iti dadeam 5 zile pentru nefondata? Nu eu trebuie sa iti cer tie toate pozele, tu trebuie sa te asiguri ca postezi tot ce este necesar. Astept aici pozele si vedem in ce directie se modifica lucrurile. Daca nu ai poza corecta, de data asta chiar iti dau cele 5 zile pentru nefondata. Sa las pe ija sa verifice ce anume? Printurile din calculatorul tau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Ai timp sa pui pozele pana pe data de 30 octombrie (dupa aceasta data nu mai sunt valabile pozele). Nici nu am unde sa mut topicul :) Il inchid si cand gasesti poza/pozele le trimiti pe pm mie sau lui kitte. Link to comment Share on other sites More sharing options...