Bastia Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 mult tupeu pe unii, te vad la golden dar vin si ataca cu tupeu, spera sa nu ai poze bune (exact asa mi-am luat ss ca nu am avut pozele bune si nu am putu dovedi ca am fost primul) aici se vede clar ca stateam pe loc si atacam (da cu es ca eram adormit si nu am schimbat skill-ul, nu scrie niciunde ca trebuie sa ataci cu un anumit skill), ducu era in drum spre mine, cu tupeu ataca, i-am lasat bok-ul, nu stau sa ma cert pe server pt un bok, dar pentru nesimtire postez! http://img836.imageshack.us/img836/6809/screen101008100001.jpg http://img822.imageshack.us/img822/5086/screen101008100002.jpg http://img197.imageshack.us/img197/2855/screen101008100007.jpg http://img560.imageshack.us/img560/4559/screen101008100008.jpg respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitte Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 O poza singur cu goldenul? In asta apareti amandoi, deci nu esti singur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastia Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 O poza singur cu goldenul? In asta apareti amandoi, deci nu esti singur. am un metru avans, nu poti sa ai poza singur cand este distanta mica intre tine si celalalt, credeam ca primul care ajunge la golden castiga dreptul la el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alabala Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Hai cu nefondata !! :bananadance2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastia Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 hai cu 5 zile pauza pe forum, neimplicat, toata lumea ia la fel, merci! daca in acesta situatie in care se vede clar ca ai ajuns primul, eu stau pe loc si atatc, am si luat un hit de la golden, iar un alt player se vede clar ca este in mers, vine ataca cu tupe isi ia bok-ul si pleaca, este perfect regulamentar atunci propun modificarea regulamentului pentru ca nu poti avea tot timpul poza singur cu goldenul atata timp cat exista multi useri la invazie, iar daca este perfect legal sa fi in urma dar aproape, sa ataci, sa-ti iei boc-ul pentru ca esti un nesimtit inseamna ca link-ul incurajeaza nesimtirea, pentru ca de cate ori am mai fost in situatie de genul, distanta chiar mai mica, un user simtit a plecat mai departe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alabala Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 12. KS la goldeni sau omorat jucator pentru BOK! - Primul avertisment: suspend minim 5 zile - Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile - Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile - A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile - A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile Cel care a venit primul la golden castiga dreptul de primul venit (Print in care este singur cu goldenul). Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu golden-ul. Se adauga pedepsele date de regula de PK pentru cei care il omoara pe primul venit (in timp ce se bate cu golden-ul sau pentru a fura BoK-ul). NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru) la omorarea goldenilor.In caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"! Un jucator (party) nu poate ataca doi sau mai multi goldeni simultan. Regulamentul este pentru toti :tiphat: .No warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastia Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 @alabala oricum vei avea 5 zile suspend, nu am nevoie de informatii de la tine, nu mai fa spam pe topicul meu! astept o decizie finala, oricare ar fi si gata, macar asa imi pot face o idee despre cum sa mergi pregatit la invazii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alabala Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Deodata ai ajuns moderator fara sa stiu? Doar am vrut sa preciz ca inainte sa faci o plangere ar trebui sa citesti si tu regulamentul. :tiphat: Spor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitte Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 alabala ai o mica pauza pe forum. bastia, dupa cum pare din poze, goldenul era moral al tau, el nu avea de unde sa stie ca nu ai tu pozele bune. In regulament scrie poza singur. Am mai facut interpretari in spiritul "dreptatii", considerand ca spiritul regulamentului si nu litera lui este mai important. Nu a iesit bine. Asa ca, pentru ca nu esti la prima vizita la plangeri in situatii de ks golden, nu pot decat sa dau un singur verdict: bastia - 5 zile - nefondata Link to comment Share on other sites More sharing options...