Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Jelibon

Problema

Recommended Posts

As vrea si eu sa joc ... este foarte nasol stau de 2 saptamani si ma uit pe forum poate daca pot sa-mi fac cont .... : :angry1: .....

Cat mai dureaza chestia asta? :banghead: ... si pun pariu ca nu sunt sinurul care asteapta :| :sef:

ATENTIE!

Pagina pentru crearea conturilor in jocul MU este temporar suspendata! Nu exista o data anume pentru relansarea ei, vom permite crearea de conturi noi dupa rezolvarea anumitor probleme (care nu ar trebui sa mai dureze mult timp).

Va rugam insistent sa NU mai deschideti topicuri in aceasta privinta, in caz contrar veti fi pasibili de sanctiuni!

Atunci cand va vom reda dreptul de a va crea conturi in-game, vom anunta pe forum, la informatii!

Va multumim pentru intelegere,

Staff-ul LinkMania

ATENTIE!

Pagina pentru crearea conturilor in jocul MU este temporar suspendata! Nu exista o data anume pentru relansarea ei, vom permite crearea de conturi noi dupa rezolvarea anumitor probleme (care nu ar trebui sa mai dureze mult timp).

Va rugam insistent sa NU mai deschideti topicuri in aceasta privinta, in caz contrar veti fi pasibili de sanctiuni!

Atunci cand va vom reda dreptul de a va crea conturi in-game, vom anunta pe forum, la informatii!

Va multumim pentru intelegere,

Staff-ul LinkMania

sa-mi trag una .... pacat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...