Boddom Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 a fost Lolita, nu Alexutza :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvict Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 si playeri cu cele mai multe rr db trecut au fost elf: Rosy bk: LordRippeR mg: Tykos sm: Q-Sadi dl: _cris_ scuze daca v-am gresit nickul dar nu le mai stiu exact cum erau :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornflake Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 a fost Lolita, nu Alexutza :tiphat: na fost Lolita cu toate ca no suport pe Alexutza noi party nostru magic sm magus adrian bk etc am ajutato sa fie prima elfa cu toate ca nu merita a fost cu 2 bari peste Lolita http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418739 poate no suport eu acu dar sunt corect cand vine vorba de ce a fost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boddom Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 bah dute fii serios mah ... Lolita a dat rr inaintea mea.. prima elfa rr`ita pe server... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_uNu_ Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Lolita a fost prima elfa dp linkmania cu rr .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornflake Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Lolita a fost prima elfa dp linkmania cu rr .. sa aduca printuri din joc si cu forumu de atunci Lolita a zis cu gura ei ca are 2 bari in spate v-am zis nu o mai suport pe Alexutza nu merita so ajutam sa fie prima dar sa fie corectitudine in privinta primului reset voi toti ziceti asa ca sunteti HH cu ea topicu asta nu se facea la misto daca nu era sigur : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418739 repet aduceti printuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
-GUNIT- Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 primu BK a fost magus nu adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvict Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 sa facut o greseala, sa speram ca o vor corecta cat de curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 un topic ceva ? ( de la vremea respectiva ), sa vad si eu o dezbatere cu argumente care ar fi fost primul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvict Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 trebuia sa faca topic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornflake Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 primu BK a fost magus nu adrian zi sa mori tu Gunit dc te bagi aiurea in seama fara sa sti ? uite printurile lu AdrIaN-BK din joc si de pe forum : lvl la inceput in joc : http://img27.imageshack.us/img27/3774/screen080321090000.jpg lvl 400 in joc : lvl 400 pe forum : http://imageshack.us/f/40/lvl400.jpg/ 1 r lvl 1 in joc: 1 rr lvl 1 pe forum http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418801 acestea fiind arate cine a fost primu BK ma bagatorule de seama sa vada si diablo si restu de admini prea multi ciudosi in jocu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CeausescuPresedinte Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 ce discuti v-ati gasit voi =)))) , nici de zici ca ai primi ceva premiu ca ai fost primul rr-it :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3xandru Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 primul bk a fost magus si prima elfa a fost Lolita .. nici un Hall of Fame nu il faceti corect !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CeausescuPresedinte Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 primul bk a fost magus si prima elfa a fost Lolita .. nici un Hall of Fame nu il faceti corect !!!! u la ce naiba postezi daca nici nu ai citit ce sa postat pana acu :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornflake Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 primul bk a fost magus si prima elfa a fost Lolita .. nici un Hall of Fame nu il faceti corect !!!! mai mare ratat ca tine nu este uitate orbule la printuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
-GUNIT- Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 pe mine mdp care din cei 2, magus sau adrian a fost primul :)) eu asa stiam ca magus :-?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornflake Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 pe mine mdp care din cei 2, magus sau adrian a fost primul :)) eu asa stiam ca magus :-?? a fost magus in fata lui dar la sfarsit la luat AdrIaN-BK daca te-ai uitat la printuri o sa vezi ... daca era Magus sau altu nu conta dar asta e adevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 pe mine mdp care din cei 2, magus sau adrian a fost primul :)) eu asa stiam ca magus :-?? pana in ultima zi magus era primul dar l`a depasit adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3xandru Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 pe mine mdp care din cei 2, magus sau adrian a fost primul :)) eu asa stiam ca magus :-?? a fost magus in fata lui dar la sfarsit la luat AdrIaN-BK daca te-ai uitat la printuri o sa vezi ... daca era Magus sau altu nu conta dar asta e adevaru vai de capu tau , copil de 12 ani ce ii ai tu dute la scoala COPILE si lasa jocurile ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvict Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 si playeri cu cele mai multe rr db trecut au fost elf: Rosy bk: LordRippeR mg: Tykos sm: Q-Sadi dl: _cris_ scuze daca v-am gresit nickul dar nu le mai stiu exact cum erau :P pe ei nu ii treceti in hall of fame? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 si playeri cu cele mai multe rr db trecut au fost elf: Rosy bk: LordRippeR mg: Tykos sm: Q-Sadi dl: _cris_ scuze daca v-am gresit nickul dar nu le mai stiu exact cum erau :P pe ei nu ii treceti in hall of fame? a uitat lumea de noi...e greu sa se dea edit :readthis: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrlaN Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 si playeri cu cele mai multe rr db trecut au fost elf: Rosy bk: LordRippeR mg: Tykos sm: Q-Sadi dl: _cris_ scuze daca v-am gresit nickul dar nu le mai stiu exact cum erau :P pe ei nu ii treceti in hall of fame? a uitat lumea de noi...e greu sa se dea edit :readthis: se vor adauga si restu curand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggles Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 pe mine mdp care din cei 2, magus sau adrian a fost primul :)) eu asa stiam ca magus :-?? adrian a fost primul rr, din cate stiam era magus inaintea lui, dar la lasat sa fie primul rr la categoria bk, cat despre elfe, prima trebuia sa fie diamant, dar a fost intrecuta pe ultima suta de metri de catre Alexutza, a fost o batalie foarte crunta :))) sa dat la lvl 399 diamantu conducea.... eram cu el pe spot kanturu2, dar alexuta a fost ajutata si adusa la ultimu kant2 si a reusit sa ii fure primu rr la mustata lui diamant. (cu doar 2 bare inainte a dat rr alexutza) Asa ca nu mai vorbiti aiurea, lolita era pe locu 3 cu lvl 398 si garone (elfa cu niiku garone de a luat 99) era pe 4 cu 396 sau 397 Iti zic si ordinea care cum au dat rr la categorii primii. La sm a fost Magic(da a luat 60), urmat de hellspawn pe 2 si locu 3 GeoG La bk primu a fost adrian, locu 2 magus si Biggles pe 3 La elfi a fost alexuta diamant si lolita La mg a fost avalanche al doilea tcm La Dl primu a fost boddom si al doilea riky Asta e ordinea adevarata la cei care au dat primii rr. -_- Nu mai scoateti povesti ca lolita ca alexuta ca diamant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Teen- Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 si playeri cu cele mai multe rr db trecut au fost elf: Rosy bk: LordRippeR mg: Tykos sm: Q-Sadi dl: _cris_ scuze daca v-am gresit nickul dar nu le mai stiu exact cum erau :P cred ca SM a fost : COBRA_Sm Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Creator] Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Closed ... Link to comment Share on other sites More sharing options...