Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CosminLinkmania

[Rezolvat]filtzer - veh hp hack

Recommended Posts

Numele meu în joc: Cosmin

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Filtzer

Screenshot-uri:

http://img10.imageshack.us/img10/1641/samp033io.png

http://img15.imageshack.us/img15/5404/samp034eq.png

http://img534.imageshack.us/img534/7161/samp035sa.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Era un event tip last car standing la care a participat si filtzer.La inceput se lasa busit putin apoi baga s0beitul.Intru in el in prima poza,tot cu 631 hp ramane,intru si a doua oara tot 631 hp.Nu mai spun ca mai intrasem devreo 4-5 ori si tot nu ii scadea.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): kid si ...

Martori: Cei de la event

Scuze, dar eu nu vad ca ma busesti in poze.

Toate 3 pozele treci pe langa mine.

In prima poza te-am luat in plina,in a doua sa se vada cat veh HP ai iar in a 3 a este dupa impact,de aceea se vad scanteile si urma de frana de la roata din spate.

In prima m-ai busit si mi-a scazut pana la 631 hp, iar in a 2-a si a 3-a poza ai trecut pe langa mine, sau poate doar m-ai zgariat dar nu m-ai busit ca sa scada hp.

Daca tu zici asa,in a 3 a poza cum ai putea ajunge in acea pozitie fara sa fi busit?Si zi-mi tu mie ca in 30 de secunde nu te-a mai busit nimeni ca nu te cred.

Simplu, am facut un drift si am urcat pe margine cum faceau si altii, se poate vedea si de la urma de frana din spate.

Si nu m-a busit nimeni fiindca am stat intr-un loc in care nu a venit nici un adversar timp de cateva secunde, dupa am plecat ca a zis extrem ca trage daca mai stau acolo.

Nu prea cred ca ai cum sa faci drift asa de sus , erai deja pe marginea aia dreapta,drepta,nu mai erai intr-o parte.In prima poza nu aveai cum sa ma eviti dupa cum se si observa plafonul masinii.

In prima m-ai busit si mi-a scazut pana la 631 hp, iar in a 2-a si a 3-a poza ai trecut pe langa mine, sau poate doar m-ai zgariat dar nu m-ai busit ca sa scada hp.

Daca tu zici asa,in a 3 a poza cum ai putea ajunge in acea pozitie fara sa fi busit?Si zi-mi tu mie ca in 30 de secunde nu te-a mai busit nimeni ca nu te cred.

Simplu, am facut un drift si am urcat pe margine cum faceau si altii, se poate vedea si de la urma de frana din spate.

Si nu m-a busit nimeni fiindca am stat intr-un loc in care nu a venit nici un adversar timp de cateva secunde, dupa am plecat ca a zis extrem ca trage daca mai stau acolo.

Nu prea cred ca ai cum sa faci drift asa de sus , erai deja pe marginea aia dreapta,drepta,nu mai erai intr-o parte.In prima poza nu aveai cum sa ma eviti dupa cum se si observa plafonul masinii.

Daca tu cu masina pe care o aveai nu puteai asta nu inseamna ca eu cu cometu nu puteam. Pur si simplu m-am urcat acolo. In prima poza da, m-ai busit si mi-a scazut hp pana la 631, iar in poza 2 si poza 3 nu m-ai lovit si de aia nu a mai scazut.

Te rog sa nu mai postezi si sa asteptam decizia unui moderator.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...