LaDorna2 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Ok , sper ca s-a vazut in topicu acela cu plangeri si evaluarea a lu doomed si socyz ce am scris ... Si iau warn pentru atitudine VS GM ? LOOOL Deci noi ca playeri nu putem lua atitudine ? Trebuie sa ne lasam calcati in picioare de voi fara a ridica un deget ? Am luat atitudine ca l-am intrebat cati ani are ? Ca am zis ca o sa caut si eu desenele alea animate ? Deci chiar vad ca suntem un nimic pentru serveru asta ... Cum sa te simti ofensat ca a zis omu cuvantu praff ? Asta e parerea lui ... poate asta crede el despre staff ... e normal , a zis parerea , nu a injurat nu a facut nimic rau ... Vreau sa stiu si eu daca se poate , de ce am luat warn pe forum ? Ce atitudine am luat eu VS GM ? E topic de discutii putem vorbii linistiti ... astept adminii .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magnnum Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Alina in curand admini vor avea pretentia sa ne adresam cu domnule sau cu buna ziua. Respectul se castiga nu se impune... Si ma intreb oare ce e ma grav cuvantul praf in joc sau injurile pe forum ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissie Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Expun o discutie cu Kitte aici: Ce aveti voie sa va spuneti intre voi si ce aveti voie sa spuneti despre/unui membru al staffului sunt lucruri diferite. Daca pentru membrii staff-ului e jignitor cuvantul praf atunci si pentru playeri poate fi considerat jignitor si pedepsit ca atare, deoarece nu exista discriminare intre user/admin la nivel de limbaj sau comportament. Gresesc? Da si nu. Exista discriminare. Daca ii spui unui admin ca e prost o sa iei suspend. Doar pentru atat fata de un player nu vei lua. Fata de staff se impune o disciplina mai riguroasa din 2 motive: - nu poti sa iti faci treaba si sa iei doar decizii populare (e imposibil, orice plangere nemultumeste pe cineva, orice suspend, orice warn, orice decizie - indiferent cat de corecta este) - playerilor li s-a dat o libertate putin mai mare de limbaj intre ei ca sa nu mai fie asa de ingaditi. Data trecuta cand am fost in staff, dadeam suspend si pentru un simplu noob. Discutabila treaba precum i-am spus si la Kitte. De aici no further comments. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Nu e mai simplu sa te abti? Ce credeti ca rezolvati daca scrieti 2 cuvinte? Spune-le ca sunt praf face2face, sa vedem ce se intampla atunci... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magnnum Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Admini la origine sunt jucatori. Oare cati dintre ei nu au folosit cuvantul praf sau alte cuvinte jignitoare?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaDorna2 Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 Tot n-am inteles , pentru ce am luat WARN ? "Daca ii spui unui admin ca e prost o sa iei suspend. Doar pentru atat fata de un player nu vei lua. " Adica daca il fac pe unu prost nu e nimic ... insa daca ii zic sa se duca la maica-sa sa invete gramatica ... se ia ss ? :))))=))) ironic Warn pentru atitudine vs GM Link : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=423169&st=0&p=5992626&#entry5992626 Warn pentru spam link : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=423143&st=0&p=5992423&#entry5992423 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magnnum Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 alina numai 2 sa nu ei cont blocat :))) pe forum tu nu ai dreptate esti jucator nu admin good Link to comment Share on other sites More sharing options...
unelfnebun Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 LaDorna2 daca nu esti implicata in acel incident pentru ce te bagi aiurea? si ma refer la topicul cu Doomed si apoi cum spui despre ,,sfarc'' macar sti ce a scris pe post? daca nu sti nu te mai baga ca pentru asta iei warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaDorna2 Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 Inca unu ce s-a ratacit ? Cum sa nu stiu ce a scris pe post daca eram cu sfarc in party ? Si vorbeam ? :))) Cum am zis , alt ratacit ... nu sunt implicata in acel "incident" , insa e guilda mea si inafara de asta mi se pare nedreptatit , deci am simtit nevoia sa imi spun punctu de vedere ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oick Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Uite elful nebun stie de ce iei warn. E simplu: la plangeri ai voie sa postezi decat daca postezi pe cineva sau esti chiar tu postat. Orice alte comentarii se considera spam si se pedepsesc ca atare. Nu conteaza ca persoana postata e din guild cu tine, ca a avut candva party cu tine sau daca ai baut un suc vreodata cu el, atata timp cat nu esti persoana postata nu ai de ce sa comentezi in topic. Daca vreti sa contestati decizia unui moderator intr-o plangere in care considerati ca ati luat suspend pe nedrept aveti sectiunea banatii. Daca vreti sa depuneti o plangere impotriva vreunui moderator aveti iar sectiune separata, aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magnnum Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 LaDorna =Bm Acvila Gecson=Am Acvila Au tot dreptul sa posteze cand cineva din guilda ali e pasibil de ss Eu Gm Acvila. Cu ce gresim cand aparam oameni nostri din guild ?Admini trebuie sa reprezinte si sa apere jucatorul de asta e pus acolo iar cuvant praf sau cati ani ai ??? E pasibil de ss. Sa nu uitam fara noi nici voi nu atii fii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitte Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Aceast opinie a voastra ca GM-ul guildei sau al Aliantei este implicat, va apartine in totalitate. Acesta este un topic care nu isi doreste nici o lamurire si nici nu va duce vreodata la ceva constructiv. Pricepti diferenta intre staff si simplu player sau nu este ceva ce tine de voi. Ati primit suficiente lamuriri. Ce ati facut voi nu se numeste "a lua atitudine". Doar ca suna la fel nu inseamna ca sunt si sinonime. Atitudine impotriva injuraturilor si insultelor gratuite cand veti lua? Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...