-john- Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 http://www.imagebam.com/image/a93aaf151311901 sper ca ai sa gandesti inainte sa scrii ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcsTaZy19 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Nu cred ca aceasta se poate considera o jignire,atat timp cat se fac manariile si toate cele. Faptul ca am zis praf nu cred ca e insulta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagles Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Insulta la cuvantul praff ?? dar pe forum ca se injura si nimeni nu pateste nimic doar warn?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-john- Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 vom vedea ce vor spune moderatorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissie Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Parerea mea e ca o luati prea personal deja, va irita orice si da-ti ss-uri prea usor pentru limbaj! Nimic jignitor aici, e doar o parere personala, sau am revenit la comunism cand erau cenzurate parerile cetatenilor, in cazul de fata a jucatorilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK0S Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 oricum admini isi fac de cap cum vor ei , asa ca nu ai ce face , supunete si nu vei lua ss ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-john- Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 Parerea mea e ca o luati prea personal deja, va irita orice si da-ti ss-uri prea usor pentru limbaj! Nimic jignitor aici, e doar o parere personala, sau am revenit la comunism cand erau cenzurate parerile cetatenilor, in cazul de fata a jucatorilor? parere personala sau nu, nu trebuia sa implice stafful. acum voi astepta decizia moderatorilor P.S. cer warn pentru avocati Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemesis113 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Praf nu se pedepseste la playeri, nu vad de ce s-ar pedepsi la admini :). Asa daca dati suspend aici, am vreo 15 plangeri de genu si de abea astept sa le postez. APP. john nu stiam ca esti asa sensibil :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissie Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 parere personala sau nu, nu trebuia sa implice stafful. Sunt partial deacord cu tine, sunt alte cai de a mustra staff-ul decat pe global insa nu a fost o mustrare demna de un SS. Imi sustin ideea, ati devenit prea sensibili si scortosi, cautati nod in papura, playerii, din care e format si staff-ul pana la urma, tot mai frecvente cazurile de ss-uri pentru limbaj putin deplasat. Propun sa se sanctioneze doar a doua abatere de genul, prima sa se lase cu un warn! Imi accept warn-ul daca e, dar sunt implicat fiind din guild cu el. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaDorna2 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Wow ... :)) Sincer e foarte amuzant si absurd ... Jignire la adresa stafului la un asemenea cuvant ? -Jhon- , acum cateva zile ne ziceai ca vorbim vulgar pe post pentru ca foloseam cuvantu SFARC , care era si aliasu unui jucator ... Deci ? Care sunt cuvintele vulgare pentru staff ? Care sunt jignirile ? Scuza-ma dar nici'odata nu o sa vorbesc cu un admin cu "Dumneavoastra" ... mi se pare absurd si ironc ... Deci se pedepseste cuvantu praff pentru staff , pentru playeri nu , iar cuvantu noob care tot pe acolo "bate" nu se pedepseste ... Deci ? Unde e logica ? -Jhon- , sper sa nu fiu prea indiscreta , atat vreau sa stiu de la tine , fara suparare fara nimic , e doar o simpla intrebare , daca vrei imi raspunzi daca nu , nu ... Ce varsta ai ? yu-gy-oh ? Nu zic nimic , sunt placerile fiecaruia , insa .............. ma abtin Multumesc de intelegere ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty96 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Nefondata:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemesis113 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Nefondata:) Si cine sa primeasca nefondata? Adminul ? Esti prea prost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest socooooo Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Nefondata:) prea prea:)) cum sa ceri nefondata la admin:)) :cool2: =)) =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty96 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Nefondata:) Si cine sa primeasca nefondata? Adminul ? Esti prea prost. nu semnaliza:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-john- Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 Wow ... :)) Sincer e foarte amuzant si absurd ... Jignire la adresa stafului la un asemenea cuvant ? -Jhon- , acum cateva zile ne ziceai ca vorbim vulgar pe post pentru ca foloseam cuvantu SFARC , care era si aliasu unui jucator ... Deci ? Care sunt cuvintele vulgare pentru staff ? Care sunt jignirile ? Scuza-ma dar nici'odata nu o sa vorbesc cu un admin cu "Dumneavoastra" ... mi se pare absurd si ironc ... Deci se pedepseste cuvantu praff pentru staff , pentru playeri nu , iar cuvantu noob care tot pe acolo "bate" nu se pedepseste ... Deci ? Unde e logica ? -Jhon- , sper sa nu fiu prea indiscreta , atat vreau sa stiu de la tine , fara suparare fara nimic , e doar o simpla intrebare , daca vrei imi raspunzi daca nu , nu ... Ce varsta ai ? yu-gy-oh ? Nu zic nimic , sunt placerile fiecaruia , insa .............. ma abtin Multumesc de intelegere ;) LaDorna daca vrei sa stii nu m-am referit la cuvantul sfarc ci la ceea ce a zis. Daca nu esti atenta la discutie te rog nu te mai baga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagles Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 john sincer cuvant praf e jignitor ?? Atunci aberatile si injurile de pe forum ce sunt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaDorna2 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Ok , puteai sa imi dai un pm dar ai ales sa scri aici , deci daca noi luam warn cum ai cerut tu , trebuie sa primesti si tu OK ? Ca sa fim toti egali .. ! Sunt foarte atenta la discutie ... Iar chestia de atunci suna asa "Cel mai tare jucator e SFARC " Sau ceva in genu ... si tu ai sarit cu gura ca vorbim vulgar ... no way ... Trebuie sa ma interesez si eu de DESENELE ALEA yu gy oh ... par interesante din avataru tau ... inca o data , ce o zis de a ofensat staffu asa de tare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitte Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Ce aveti voie sa va spuneti intre voi si ce aveti voie sa spuneti despre/unui membru al staffului sunt lucruri diferite. De asta sunt si reguli diferite. Doomed - Comportamentul fata de Admin/Game Master - 10 zile Link to comment Share on other sites More sharing options...