Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bazacu

Plangere Kitte

Recommended Posts

Iti spun ca aceste intelegeri in joc nu sunt impotriva regulamentului actual.

Daca doresti sa o auzi direct de la ija sau ody, nu am absolut nimic impotriva. Nu depinde de mine daca asta se va intampla maine dimineata, peste 3 zile sau niciodata.

Eu am transmis ce am avut de transmis.

Kitte zile la aia care te-a pus sa transmiti ceva ca posta mananca cacat.....

DE ce mi-ai dat ss pe contu Antonioxxx ca ti-am atras atentia ca nu sti sa vorbesti si nu ai cei 7 ani de acs?

pentru asta dai tu ss pe forum? cine te-a invatat ma sa adminezi?

FA,la cum te-ai exprimat tu in propozitia aia nu ai cum sa te exchivezi acu cu un citat din DEX,

"FA" (Muz.) Treapta a patra din gama major? tip; sunetul ?i nota?ia corespunz?toare acestei trepte. ? Una dintre cheile muzicale. – Din it. fa.

Sursa: DEX '98

DECI?

aici ai dat nefondata DAR LA CINE???

Am uitat ca voi nu pricepeti nici daca vi se deseneaza.

Am asteptat suficient.

Nefondata!

orange + EvilMg - suspend revocat

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422835

Aici am primit suspend pe contul Silphy pe forum , de ce oare ? Sa nu pot sa imi sustin reevalaurea? Suspend in joc am luat pentru limbaj , dar nici mcar nu se ia in considerare santajul acestui indivind... Pe urma sa vina la banati sa sa imi zica urmatoarele

SoulMaster va fi verificat in seara aceasta pentru acuzatiile care i se aduc.

Este o plangere separata si nu va influenta decizia in celelalte situatii.

SoulMaster - 10 zile pe forum - referirile de acest gen la parinti sunt interzise.

Credeti ca noi nu stim cum "rezvolvati" in joc? Procesele civile cum crezi ca se rezolva "in afara instantei de judecata"?

Va reevalua un coleg, ca sa fii linistit ca iti meriti suspendul.

Fii dragut si nu imi vorbi cu "ma". Eu nu m-am adresat asa.

Genul asta de "santaj" nu este pedepsit de regulament.

Antipatiile dintre diverse guilde nu sunt pedepsite cat timp regulamentul este restectat. A postat mai multi din aceeasi guilda. Pana acum plangerile au fost fondate.

Pana la verificarea logurilor, din poze si plangeri, partea vatamata a fost SoulMaster. Chiar daca se dovedeste ca el a incalcat regulamentul, asta nu scuza faptele voastre.

O "crima" nu justifica alta.

Nu mai postati. Asteptati reevaluarea.

Dupa o discutie cu ija, concluzia este : Oferirea unei intelegeri pentru a evita postara unor plangeri NU este provocare pentru insulte. Puteai spune simplu "nu".

Mai sunt alte nelamuriri pentru acest suspend?

Iti spun ca aceste intelegeri in joc nu sunt impotriva regulamentului actual.

Daca doresti sa o auzi direct de la ija sau ody, nu am absolut nimic impotriva. Nu depinde de mine daca asta se va intampla maine dimineata, peste 3 zile sau niciodata.

Eu am transmis ce am avut de transmis.

Da ce esti dumneata mesajera? El nu are tastatura sa scrie?

In concluzie Vanati cat puteti porma cereti seturi etc etc

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422833

La plangerea asta te-ai grabit ca fata la maritat sa dai repede suspend da nu ai stat sa verifici pozele alea

Acu ai revocat suspendu pe buna dreptate da la vanatoru ala de SoulMaster dc nu ai dat nefondata?

Io am impresia ca tu dai suspenduri dupa cum te trezesti dimineata

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422610

Aici a fost postat Ferry pentru Macro dc nu ai cerut video inapoi?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422851

Aici ai stiut sa salvezi repede pozele si sa dai ss 60

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422582

Aici dc nu ai dat Nefondata??

Io am impresia ca tu nu dai suspendurile dupa reg,si nu cred ca esti impartiala pe servar,ba din contra ...

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421950

Aici daca lancelot a dat suspend dc ai revocat tu?

Imi cer si io scuze de cate ori sunt prins cu ceva si gata scap?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422383

1. Jigniri/Insulte

Insultele sau jigirile aduse jucatorilor se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 35 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul.

Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata.

Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat.

Se da suspend pentru "n00b e mata" , "but e mata" si orice alta referire la parinti,rude etc, daca sunt folosite in context jignitor

Aici? ai acordat corect suspendu??

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421950

Aici daca a dat Lancelot Suspend dc ai revocat tu?

Imi cer si eu scuze de cate ori gresesc si scap nu?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421536

Aici ai procedat conform regulamentului?

Poza cu spotu de pe un caracter

Poza cu pk-u de pe altu?

Sa inteleg ca faci regulamentu pe moment tu

DACA NU AJUNG EXEMPLELE CARE LE-AM DAT NU E PRB MAI CAUT AI GRESIT IN MULTE PLANGERI

Las ma nu esti tu cu astea , dupa cum se comporta omu si primeste inapoi . Te bagi si tu in seama , dar de erai in locu nostru si primeai niste ss'uri asa doar sa fie acolo nu cred ca mai erai de parerea asta.

Auzil ma si pe asta , sa dea domnu sa ai parte numa de "doamne" si de suspenduri cum avem noi. Stai tu linistit ca nu stau numa in casa , dar atata timp cat imi pierd timpu liber pe acest joc nu doresc sa fiu luat peste picior , chair daca este moderator /moderatoare si tine neaparat sa imi arate ca poa sa imi dea suspend cum are dansa chef. Pentru ce exista un regulament pe acest forum doar asa sa fie acolo? Poi daca nu il respecta nimeni mai bine scoatetil si spuneti ca moderatori au tot dreptul sa ne suspende cand doresc ei .

Auzil ma si pe asta , sa dea domnu sa ai parte numa de "doamne" si de suspenduri cum avem noi. Stai tu linistit ca nu stau numa in casa , dar atata timp cat imi pierd timpu liber pe acest joc nu doresc sa fiu luat peste picior , chair daca este moderator /moderatoare si tine neaparat sa imi arate ca poa sa imi dea suspend cum are dansa chef. Pentru ce exista un regulament pe acest forum doar asa sa fie acolo? Poi daca nu il respecta nimeni mai bine scoatetil si spuneti ca moderatori au tot dreptul sa ne suspende cand doresc ei .

Ia vorbeste si cu Lancelot asa, ai direct cont blocat, asa ca respecta o parte femeninina nu mai fiti toti imbecili.

Si mai ales tu bili.

Sincer la felul cum vb cu kitty pe forum meritati cate 10 15 zile ss pe craracter

Daca ar fii prietena iubita nevasta tot la fel ati injura??

tu ce drq te bagi ca supozitoru ma?

te doare pk-u de aseara din k6?

Exista topic pentru intrebarile tale referitoare la usere. Nu mai face aici spam.

[biili] are suspend pe forum pentru limbaj si atitudine. Banuiesc ca stii ca sunt interzise conturile clona. De ce insisti sa se suspende si asta?

Permite-mi sa iti atrag atentia ca se scrie "zi-mi" si "maria ta" se pune intre virgule. Asta ca tot te dai expert in limba romana.

Nu iti pot raspunde pentru Silphy, sunt unele functii ale forumului cazute. Dar pot sa extrapolez destul de usor.

In concluzie daca X incalca regulamentul poti sa ii propui ce intelegeri aveti voi chef. In acest moment nu este impotriva regulamentului. Cand va fi, vei afla si tu.

Astfel de intelegeri le aveti inainte de a posta. Duap ce s-a deschis topic cu o plangere, doar un moderator poate decide daca accepta sau nu retragerea.

Nu se pot retrage decat plangerile de insulte, pk/ks.

Cand s-a facut plangerea, este INTERZISA stergerea pozelor!

Closed. Aici ne-am lamurit.

Aici ai zis ca nu ii poti raspunde pentru Silphy da tu i-ai dat ss cum drq vine asta? Uiti ce faci?

Cum vrei sa-si sustina reevaloare daca tu ii dai ss pe forum?

Reclamatiile cu privire la moderatori nu se fac aici.

Suspend pentru limbaj si atitudine.

biili nu ma iface conturi clona. Ai suspend pe forum pentru un motiv, ca nu il pricepi e altceva.

O plangere nefondata nu este obligatoriu urmata de suspend.

Userul Antonioxxx a fost suspendat 5 zile, corect spun eu, nota fa din portativ neavand nicio legatura cu fa-ul (mai exact F? -ul) folosit de tine. L-ai folosit pentru a te da mare si pentru a jigni un moderator. Pentru asta ai fost sanctionat. Chiar daca consideri ca un moderator greseste, poti sa-i semnalezi greseala sau sa-i contesti decizia si la modul civilizat.

bili, tie ti-am raspuns la plangeri impotriva moderatorilor.

Pentru restul linkurilor, la care ati facut trimitere, triati doar plangerile in care credeti ca voi personal ati fost nedreptatiti si contestati-le cum se face in mod normal, la Banati.

Pentru restul plangerilor, lasati-i pe cei implicati sa le conteste, daca ei considera asta ca fiind necesar.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...