Juny Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=423015 Asteapta te rog ca dureaza ceva sa se incarce..mai sunt 25 de min din primul filmulet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitte Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Putem astepta si cu oamenii nesuspendati. Asteptam mai calmi. Daca vei produce o plangere fondata, cu certitudine isi recapata suspendul. Oricine posteaza dupa mine, in afara de Juny cu dovezile, are de la 5 zile in sus pe forum. Ati facut destul chat in celalalt topic. In noaptea asta, eu mi-am incheiat activitatea. Ne vedem maine. Sper ca pana maine la pranz e timp suficient pentru toata lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juny Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 Putem astepta si cu oamenii nesuspendati. Asteptam mai calmi. Daca vei produce o plangere fondata, cu certitudine isi recapata suspendul. Oricine posteaza dupa mine, in afara de Juny cu dovezile, are de la 5 zile in sus pe forum. Ati facut destul chat in celalalt topic. In noaptea asta, eu mi-am incheiat activitatea. Ne vedem maine. Sper ca pana maine la pranz e timp suficient pentru toata lumea. Ok..pana maine o sa ai filmuletele postate aici.nb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juny Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitte Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Reactivat. Ai avertisment ca daca viitoare cand nu te asiguri ca ai pus pozele bine si e orice gresit in plangere, iei suspendul care l-ai fi luat aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...