Juny Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422747 As vrea sa stiu si eu de cand programul "autoprint" este vazut ca"inducere in eroare" si nu ca hack? 1.Daca 3pac era on,cum se vede in printul lui cu pk ca vorbea cu billionx,ma intreb oare de ce nu a raspuns la preluare 2.Din preluarea lui Marian se vede clar ca 3pac era afk,dar print cu pk are,culmea mai si vorbea pe pm->auto print clar. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitte Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Tu esti avocat platit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juny Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 Tu esti avocat platit? Nu sunt avocat,dar nu mi se pare corect sa se dea doar 5 zile suspend As vrea si eu o lamurire,daca 3pac era afk pe spot,cum a facut print cu pk :-?? P.S:eram implicat in plangere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitte Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Totusi nu acceptam avocati la Banati. Link to comment Share on other sites More sharing options...