Silviu. Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Spot: http://imageshack.us/photo/my-images/849/screen092003220001.jpg/ PK: http://imageshack.us/photo/my-images/9/screen092003220002.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/846/screen092003220003.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandsicumpar Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Am si eu un post anterior sal citesti te rog ! :tiphat: In topicul meu este vorba despre ROyal si chiar in celalalt unde ija tocmai a dat verdictul tot despre razvy si Royal e vorba ! :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzek Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Apropo seteaza-ti ora la pc ca apare 3:22,cam aceeasi ora cu care ne luam noi pk:) in postul nostru. Cam abstract nu? Tinand cont ca ma bate un DL NON RR CU BUFF DE LA ONAP:),rusine tata inca va tineti de prostii. Se vede clar prin ce metode ati obtinut acest spot:),prin PK LA TOT PARTY-ul. Va rog,daca se poate,sa se verifice al cui este acest "RAZVY":) mi se pare suspect ca drakula a aparut la 3 secunde dupa ce razvy a curat tot spotul (DrakulaMG si onap21 au fost complici la acest episod:),repet nu poate un dl non rr sa ma bata eu SM 3rr si lvl 390). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzek Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Apropo :) frumos party aveti. DrackulaMG,Silviu,onap21 :) Ati lucrat mult la schema cu pk+print cu spot gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knightly Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 eu n`am treaba tzek, eu eram kanturu 2 :) Silviu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzek Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 eu n`am treaba tzek, eu eram kanturu 2 :) Silviu Serios?:) nu ai treaba cu mine,dar esti in party cu DrackulaMG + de asta ma postati pt pk :)) spot care l-ati obtinut in urma cu 5secunde tot prin pk la tot party-ul. Sa va fie rusine:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knightly Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Vezi ca incepi sa faci acuzatii la care nu prea ai dovezi impotriva mea, eu eram la party cu iei in kanturu2 si cam atat, daca iei au plecat de pe spot kan2 si au venit la voi asta nu ma priveste pe mine , daca stai la party cu cineva si se duce pe alt spot si face pk asta inseamna ca si eu am treaba?:) am dat un exemplu, sa nu intelegi gresit, habar n-am despre ce e vorba doar ce am vazut prin print-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drackula Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 eu n`am treaba tzek, eu eram kanturu 2 :) Silviu Serios?:) nu ai treaba cu mine,dar esti in party cu DrackulaMG + de asta ma postati pt pk :)) spot care l-ati obtinut in urma cu 5secunde tot prin pk la tot party-ul. Sa va fie rusine:). Ce pk am dat eu pe voi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandsicumpar Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Intra in topicul lui BursucuJr si vezi despre ce e vorba Drackula ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandsicumpar Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Ok un topic sa rezolvat si ija a luat decizia inteleapta si corecta.Sper sa o ia si aici si tzek sa nu primeasca suspend deoarece spotul este luat pe nedrept avand spotul ala de zile bune!Noi nu ne batem joc de munca nimanui , pentru ca si asta este un efort depus , nopti nedormite curent platit , ne-am saturat sa luam pk pe spotul nostru!Sper ca ija sa ia decizia corecta si aici ! :tiphat: P.S : Rog sa se observe si mica diferenta de maxim un minut intre pk-ul lui razvy si printul lui drackula + ajungerea lui tzek_ pe spot ! Mai pe romaneste ACEST SPOT A FOST OBTINUT PRIN MIJLOACE NU TOCMAI REGULAMENTARE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior_UK Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 am si eu o intrebare...sunt inafara situatiei care este aici,dar..... Dece posteaza silviu in locul lui DraculaMG??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PureSoul Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Ok un topic sa rezolvat si ija a luat decizia inteleapta si corecta.Sper sa o ia si aici si tzek sa nu primeasca suspend deoarece spotul este luat pe nedrept avand spotul ala de zile bune!Noi nu ne batem joc de munca nimanui , pentru ca si asta este un efort depus , nopti nedormite curent platit , ne-am saturat sa luam pk pe spotul nostru!Sper ca ija sa ia decizia corecta si aici ! :tiphat: P.S : Rog sa se observe si mica diferenta de maxim un minut intre pk-ul lui razvy si printul lui drackula + ajungerea lui tzek_ pe spot ! Mai pe romaneste ACEST SPOT A FOST OBTINUT PRIN MIJLOACE NU TOCMAI REGULAMENTARE ! Tu esti tampit? Du-te dracu de prost. Mijloace nu tocmai regulamentare? Dar mistic cu autoprintul? Are poza spot-poza pk, suspend placut. Cine rade la urma, rade mai bine, stiti vorba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzek Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Ok un topic sa rezolvat si ija a luat decizia inteleapta si corecta.Sper sa o ia si aici si tzek sa nu primeasca suspend deoarece spotul este luat pe nedrept avand spotul ala de zile bune!Noi nu ne batem joc de munca nimanui , pentru ca si asta este un efort depus , nopti nedormite curent platit , ne-am saturat sa luam pk pe spotul nostru!Sper ca ija sa ia decizia corecta si aici ! :tiphat: P.S : Rog sa se observe si mica diferenta de maxim un minut intre pk-ul lui razvy si printul lui drackula + ajungerea lui tzek_ pe spot ! Mai pe romaneste ACEST SPOT A FOST OBTINUT PRIN MIJLOACE NU TOCMAI REGULAMENTARE ! Tu esti tampit? Du-te dracu de prost. Mijloace nu tocmai regulamentare? Dar mistic cu autoprintul? Are poza spot-poza pk, suspend placut. Cine rade la urma, rade mai bine, stiti vorba :) Cer warm daca se poate:) frumos limbaj,stiu ca iti fierbe nervul in tine ca stai pe sec,pai daca ai facut-o pe-a Bruce Lee pe spotul nostru:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PureSoul Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Ok un topic sa rezolvat si ija a luat decizia inteleapta si corecta.Sper sa o ia si aici si tzek sa nu primeasca suspend deoarece spotul este luat pe nedrept avand spotul ala de zile bune!Noi nu ne batem joc de munca nimanui , pentru ca si asta este un efort depus , nopti nedormite curent platit , ne-am saturat sa luam pk pe spotul nostru!Sper ca ija sa ia decizia corecta si aici ! :tiphat: P.S : Rog sa se observe si mica diferenta de maxim un minut intre pk-ul lui razvy si printul lui drackula + ajungerea lui tzek_ pe spot ! Mai pe romaneste ACEST SPOT A FOST OBTINUT PRIN MIJLOACE NU TOCMAI REGULAMENTARE ! Tu esti tampit? Du-te dracu de prost. Mijloace nu tocmai regulamentare? Dar mistic cu autoprintul? Are poza spot-poza pk, suspend placut. Cine rade la urma, rade mai bine, stiti vorba :) Cer warm daca se poate:) frumos limbaj,stiu ca iti fierbe nervul in tine ca stai pe sec,pai daca ai facut-o pe-a Bruce Lee pe spotul nostru:). Lasa ca urmezi si tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzek Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Numai posta aici te rog:),nu avem nevoie de posturile tale,stiu ca ti-ai dorii sa iau ss,dar nu e cazul. Cand o sa aiba spotul lor si drepturi pe el:)si preluat cum se cuvine ( nu prin pk) si o sa vin sa dau pk,atunci da,pana atunci....tine-ti posturile pentru alta data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PureSoul Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Poza spot: http://imageshack.us/photo/my-images/849/screen092003220001.jpg/ Poza PK: http://imageshack.us/photo/my-images/849/screen092003220001.jpg/ Lasa vrajeala, hai cu suspendul. Sa nu mai postez? Dar voi ca l-ati chemat pe Eagles sa ma vanati la plangerea impotriva mea? Da-i cumetre drumu' d-aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandsicumpar Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Poza spot: http://imageshack.us/photo/my-images/849/screen092003220001.jpg/ Poza PK: http://imageshack.us/photo/my-images/849/screen092003220001.jpg/ Lasa vrajeala, hai cu suspendul. Sa nu mai postez? Dar voi ca l-ati chemat pe Eagles sa ma vanati la plangerea impotriva mea? Da-i cumetre drumu' d-aici. Cand iese suspendul mai fa un pk pe spotul meu , mai milogeste-te 3 ore , "hai man cu ce te incalzeste sa iau eu suspend" , pune oameni de nota 10 sa ma sune sa retrag , asa sa faci da ?!Eagles posteaza mai in toate topicurile daca nai observat pentru ca el este cu dreptatea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitte Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Iar ati facut chat aici. Albinuta, suspend 10 zile pentru spam si limbaj. tzek_ - pk pe spot - 5 zile Daca spotul a fost cu ceva obtinut ilegal, asta e o plangere separata. O astept daca aveti dovezi in acest sens. Link to comment Share on other sites More sharing options...