DFR Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Eu doresc sa ies din club, deoarece nu am timpul necesar sa fiu prezent si la sedinte. Succes! (El3mEnT)
Guest Jairoo Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Salut. Nu prea mai am timp de cluburi, si ies din club. Mersi pentru sansa acordata, bafta mai departe. Eu doresc sa ies din club, deoarece nu am timpul necesar sa fiu prezent si la sedinte. Succes! (El3mEnT) Bafta si voua , multumesc ca ati ales Dice Club . Sedinta nu a avut loc pentru ca nu a venit nimeni , nu am dat la nimeni avertisment , dar data viitoare veti fi sanctionati !!
Guest Jairoo Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 A intrat : Ar00N A iesit : Deathsaw A iesit : El3mEnT Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry ! • Sayid ! • The_Game ! • Luger ! • Madal1n ! • Cora ! • Darius14 • Erick ! • HanZo ! • Blacktouch ! • NuTzu ! • Mynim@l ! • MixTap ! • ApolloOne • AlexanderCR • Notram • Rayder • Ar00N Dice Club recruteaza !!!
Andreisd Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Nick: Andreis Level: 11 Factiune: F.B.I De ce doriti sa va alaturati acestui club: Pentru ca este un club tare si vreau sa ma distrez. Experienta in acest domeniu: Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului: Da Cate warn-uri detineti in prezent: 1
Guest Jairoo Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Nick: Andreis Level: 11 Factiune: F.B.I De ce doriti sa va alaturati acestui club: Pentru ca este un club tare si vreau sa ma distrez. Experienta in acest domeniu: Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului: Da Cate warn-uri detineti in prezent: 1 Acceptat
Guest Jairoo Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 A intrat : Andreis Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry ! • Sayid ! • The_Game ! • Luger ! • Madal1n ! • Cora ! • Darius14 • Erick ! • HanZo ! • Blacktouch ! • NuTzu ! • Mynim@l ! • MixTap ! • ApolloOne • AlexanderCR • Notram • Rayder • Ar00N • Andreis Dice Club recruteaza !!!
Gaby. Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Salut , imi anunt si eu demisia din acest club . Bafta in continuare .
Guest Jairoo Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Bafta si tie :tiphat: A iesit : ApolloOne Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry ! • Sayid ! • The_Game ! • Luger ! • Madal1n ! • Cora ! • Darius14 • Erick ! • HanZo ! • Blacktouch ! • NuTzu ! • Mynim@l ! • MixTap ! • AlexanderCR • Notram • Rayder • Ar00N • Andreis Dice Club recruteaza !!!
kagawa Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Salut,scuze jairoo dar nu pot participa de astazi intr-o saptamana la nici un meeting deoarece am ban 7 zile.Sper sa intelegi.
Guest Jairoo Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Nu este nici o problema esti scutit Sedinta Marti la ora 20:30 la Alahambra , cine nu vine primeste AVERTISMENT , cine nu poate veni sa posteze !!
Guest Jairoo Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Sedinta anulata , a avut loc un deces in familie , voi fi la inmormantare !!! Miercuri v-a avea loc sedinta ora si consecintele daca nu anuntati ca nu veniti le stiti
Judge4 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Eu cred ca voi va bateti joc . Nu a venit nici macar un membru la sedinta . Luni la ora 20:30 sedinta cine nu vine va fi DEMIS . Voi demite tot clubul daca este nevoie !!
Bassmaster Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: BassMaster Level: 9 Factiune: NG De ce doriti sa va alaturati acestui club?: imi plac eventurile tip dice Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : -
Andreisd Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [Andreis] => Nu pot fi prezent la sedinta. Am sedinta la A.T.F . Scuze!
Blacktouch Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Doresc sa ies din acest club , deoarece nu prea mai am timp de cluburi , multumesc ca m-ai acceptat si bafta cu el
Judge4 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: BassMaster Level: 9 Factiune: NG De ce doriti sa va alaturati acestui club?: imi plac eventurile tip dice Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : - Acceptat [Andreis] => Nu pot fi prezent la sedinta. Am sedinta la A.T.F . Scuze! Esti invoit Doresc sa ies din acest club , deoarece nu prea mai am timp de cluburi , multumesc ca m-ai acceptat si bafta cu el Bafta si tie si multumesc ca ai fost alaturi de noi
Alkatraz Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Alkatraz Level: 6 Factiune: SMURD De ce doriti sa va alaturati acestui club?: imi plac eventurile tip dice Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : -
Judge4 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Alkatraz Level: 6 Factiune: SMURD De ce doriti sa va alaturati acestui club?: imi plac eventurile tip dice Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : - Acceptat