Gaby. Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 (edited) Am facut si eu cateva poze la meetingul de astazi : desfasurarea meetingului : sfarsitul meetingului : plecarea de la meeting : Edited April 22, 2012 by Gaby10
AlexanderCR Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nick: AlexanderCR Level: 10 Factiune: Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club: Pentru disctractie, prieteni noi si pt ca imi plac competitiile de tip dice. Experienta in acest domeniu: Mediu :-?? Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului: Da Cate warn-uri detineti in prezent: 0
Lazyb0y Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Nick: Notram Level: 11 Factiue: PD De ce doriti sa va alaturati acestui club: Pentru disctractie. Experienta in acest domeniu: Nu cred ca exista experienta in acest domeniu , este un joc de noroc Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului: Da Cate warn-uri detineti in prezent: 0
shadleo Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick:Rayder Level:7 Factiune:Politicieni De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Pentru distractie Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):Mediu (imi place foarte mult sa joc dice ) Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :nu am
Guest Jairoo Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 A intrat: AlexanderCR A intrat: Notram A intrat: Rayder Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry ! • Sayid ! • The_Game ! • Luger ! • Madal1n ! • ScaRaMouche • Cora ! • Darius14 • Erick ! • HanZo ! • El3mEnT ! • Blacktouch ! • NuTzu ! • Mynim@l ! • Deathsaw ! • MixTap ! • Bytza • ApolloOne • AlexanderCR • Notram • Rayder Dice Club recruteaza !!!
Guest Jairoo Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Joi ora 20:00 sedinta , cine poate veni sa posteze . Cine nu vine AVERTISMENT !!!
DFR Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 La 20:00 inca sunt pe drum spre casa, ajung pe la 20:15 de la scoala. Deci s-ar putea sa nu ajung cel mai probabil.
NoH Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Nick: NoH Level:12 Factiune: DNB De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Pentru distractie Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : /
Bytza Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Se poate sa intarzii 5 minute la sedinta, dar voi fi prezent.
HopaOlla Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick:Ar00N Level:18 Factiune:The Triads De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Pentru a imi face noi prieteni si pentru distractie Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0
Gaby. Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nu pot veni la sedinta pentru ca am sedinta si la The Triads la aceeasi ora
meetique Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Sunt nevoit sa renunt la acest club. Am prea multe pe cap. Bafta tuturor...
kagawa Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nu ajung,nu cred ca termin meetingu`l meu pana atunci :)).
Guest Jairoo Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Bafta cu factiunea A iesit : ScaRaMouche Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry ! • Sayid ! • The_Game ! • Luger ! • Madal1n ! • Cora ! • Darius14 • Erick ! • HanZo ! • El3mEnT ! • Blacktouch ! • NuTzu ! • Mynim@l ! • Deathsaw ! • MixTap ! • Bytza • ApolloOne • AlexanderCR • Notram • Rayder Dice Club recruteaza !!!
Bytza Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Imi anunt demisia , nu am timp si pentru aceasta activitat . iti.multumesc de aceasta sansa, multa bafta cu el
Guest Jairoo Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Sedinta a fost anulata , am probleme la pc . Dabia am putut intra sa postez. Maine la acceasi ora
Gaby. Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Scuze dar nici acum nu pot ajunge pentru ca vineri am practica si la 20 abea plec de acolo :(
Guest Jairoo Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 A iesit : Bytza Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry ! • Sayid ! • The_Game ! • Luger ! • Madal1n ! • Cora ! • Darius14 • Erick ! • HanZo ! • El3mEnT ! • Blacktouch ! • NuTzu ! • Mynim@l ! • Deathsaw ! • MixTap ! • ApolloOne • AlexanderCR • Notram • Rayder Dice Club recruteaza !!!
Guest Jairoo Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Nick:Ar00N Level:18 Factiune:The Triads De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Pentru a imi face noi prieteni si pentru distractie Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0 Acceptat
Zohlomg Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Salut. Nu prea mai am timp de cluburi, si ies din club. Mersi pentru sansa acordata, bafta mai departe.