Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdrlaN

move to pick

Recommended Posts

Guest The-Matrix
Posted

filmuletul e facut pe alt sv.

la 10 54 eram in tarkan pe spot :) nus de unde m-ai luat tu din lt7 :)

Asta nu e incerca de inducere in eroare cumva? sau doar mie mi se pare.. #-o

http://www.youtube.com/watch?v=fzqDhEqZhVo

se observa tot ce trebuie in acest video

Posted

Cum sa fie pe alt server ? se vede clar postul lui bilutza .... eram cu el in party cand a dat post.

La Avalanche imediat s-a dat ss :) aici de ce nu se uita nici un admin? + ca la toate plangerile unde sunt implicati HH nu raspunde nici un admin.

Deja e nesimtire curata.

Guest The-Matrix
Posted

Cum sa fie pe alt server ? se vede clar postul lui bilutza .... eram cu el in party cand a dat post.

La Avalanche imediat s-a dat ss :) aici de ce nu se uita nici un admin? + ca la toate plangerile unde sunt implicati HH nu raspunde nici un admin.

Deja e nesimtire curata.

http://www.youtube.com/watch?v=fzqDhEqZhVo&feature=player_embedded

aci a fost pus video la rezolutie buna sa se vada party tot pe ecran complet primu era converit pe rezolutie maxima si se vedea taiat in filmulet acesta se vede jos si mesaju http://www.linkmania.ro support de unde alt srv infara de 60 de zile trebuie sa i se deie si inca vreo 20-30 pt inducere in eroare ca a mintit ca era tarkan la ora aia si ca filmuletu nu e facut pe linkmania asteptam un admin fara legatura HH

Guest AdrIaN-TM
Posted

vad ca avocatii gen tsu si restu au tacut de cand am pus video-ul la full size si se vede tot ce trebuie totusi un admin care sa-i deie ss nu este? :closedeyes:

Posted

Cum posteaza un membru din HH pe cineva imediat vine un admin (Lancelot) si da ss , dar cand e postat unu' din HH le tre o saptamana sa dea un ss,

(no warn dar deja se vede favoritismele pt HH, daca ma insel dovediti-o ;) )

Posted

topicul asta e de 3 zile si nici pana acum nu s-a luat o decizie desi alte plangeri au fost rezolvate in 5 min....

apoi va mai mirati de ce va acuza lumea de manareli cand vine vorba de HH , se vede clar acuma ca are elite dati suspend odata

de ce dureaza atat?

Posted

PLANGEREA NU ESTE CONFORM REGULAMENTULUI .

Posted

in ce hal sa ajuns de asta sau lasat multi .................pacat ca se duce de suflet linkul ......

o decizie luam si noi domnilor admini ce va este asa de greu .....

ah. am uitat este vorba de HH ... asteapta sa revina ingerul pazitor sa rezolve restu nu au voie sa rezolve aceste cazuri ...

:adminpower:

Posted

PLANGEREA NU ESTE CONFORM REGULAMENTULUI .

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418364&st=25&p=5909819&hl=bann3r&fromsearch=1&#entry5909819

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418270&st=0&p=5908822&hl=bann3r&fromsearch=1&#entry5908822

Is multe exemple de plangeri care nu sunt conform regulamentului si totusi cei postati au luat suspend. De exemplu Gabriel si-a sters toate filmele de pe youtube deci nu mai exista dovezi si prin urmare ar trebui sa li se scoata suspend.

PS: Reply-ul nu este pentru a crea presiune in favoarea unui suspend, ci mai mult pentru respectarea regulamentului si in cazul celor cu 60 de zile, impotriva carora, in momentul de fata, nu mai exista dovezi.

Posted

TCM chiar la asta m-am gandit si eu

oare de ce nu fac reevaluare cei care au fost postati de bann3r , deoarece el a sters tot si dovezi nu mai sunt ...

dar pe vremea aceea nu se cerea si print pe langa video ..

s-a schimbat regulamentul .. nu a fst citit si s-a postat gresit .... asta este ,

chiar daca peste tot sunt posturi gen " lancelot tine cu HH " , " se da ss dupa CS " .... ca din oricare guild / ally era sa fie postat

colegii de breasla asa ar fi reactionat .

PLANGERE NU ESTE CORECTA !

:tiphat:

Posted

TCM chiar la asta m-am gandit si eu

oare de ce nu fac reevaluare cei care au fost postati de bann3r , deoarece el a sters tot si dovezi nu mai sunt ...

dar pe vremea aceea nu se cerea si print pe langa video ..

s-a schimbat regulamentul .. nu a fst citit si s-a postat gresit .... asta este ,

chiar daca peste tot sunt posturi gen " lancelot tine cu HH " , " se da ss dupa CS " .... ca din oricare guild / ally era sa fie postat

colegii de breasla asa ar fi reactionat .

PLANGERE NU ESTE CORECTA !

:tiphat:

Daca era cineva care nu era din HH iti zic eu ca avea SS de 3 zile...

Chiar daca iau warn... din cate vad e servetul lui HH nu al linkmaniei... si daca cereti dovezi le gasiti pe forum.. deja am ajuns mai rau ca si la piata... dar asta vreti voi.. sa ramana doar HH pe server :P

Posted

Hai ma taceti odata din gura cu regulamentu vostru :banghead: . Nu e treaba mea sau a voastra daca e corecta plangerea sau nu , asteptam sa vedem verdictul . Si sunt de acord cu cei de sus ;)

Posted

Eu am postat regula la 10 dimineata iar plangerea a fost facuta aproape de 10 seara, deci cred ca a existat suficient timp sa se informeze cu privire la modificarea regulii.

Daca ar fi fost vorba de o diferenta mica de timp, eu stiu, de ordinul minutelor, as fi inteles poate ca nu ai apucat sa citesti modificarea.

Imi pare rau, dar regula era in vigoare deja fie ca o stiati, fie ca nu si nu pot sa fac acum abstractie de ea pentru ca va trebui sa fac abstractie si pe viitor la astfel de plangeri, ceea ce nu doresc.

Vreau ca la astfel de filmulete sa cunosc cand au fost facute, pe ce server, cine le-a facut etc, iar informatiile astea nu le obtin decat respectand acea regula.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...