AdrlaN Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 dati la rezolutia 720 HD sau ultima uite aci ma refeream iti cum te prind cum te ard http://www.youtube.com/watch?v=R5pq7YBy0GE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoGooD Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 lipseste printu in timpul filmari...deci nu se ia in cnsiderare :P ps: sunt avocat..ca sigur o sa ziceti asta :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTi Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza: - atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet; - sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrlaN Posted September 1, 2011 Author Share Posted September 1, 2011 lipseste printu in timpul filmari...deci nu se ia in cnsiderare :P ps: sunt avocat..ca sigur o sa ziceti asta :)) ti-e ce-ti trebuie ? a fost intrebat de afk rog warn la cei neimplicati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alien112 Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 inca unu sa dus ^_^ offf gg adriane :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pitzy00 Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 lipseste printu in timpul filmari...deci nu se ia in cnsiderare :P ps: sunt avocat..ca sigur o sa ziceti asta :)) ti-e ceti trebuie ? a fost intrebat de afk rog warn la cei neimplicati "ceti" tare :violent: :violent: :violent: :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MagiczSm Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 se pare ca azi dimineata la ora 10 sa modificat regulamentul nu am fost atenti pe forum, nici un admin nu a intrat sa spuna pe joc nimic ... de unde sa stim ca trebuie print, si filmuletul e facut de azi noapte-azi dim .... sa vedem ce va zice un admin despre acest iti :) care este in HH Link to comment Share on other sites More sharing options...
PureSoul Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Intai sa se verifice logurile despre acest JackTheRIp(MagicSm):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTi Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 filmuletul e facut pe alt sv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexyAlexa Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 filmuletul e facut pe alt sv. Cum sa fie facut pe altserver nu vezi ce scriu acolo pe ally / post :)) (no warn daca se paote ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MagiczSm Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 da iti pe alt srv :)) se poate verifica daca vor domnii admini la ora aceea pe ce coord e aflai si in ce plansa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrlaN Posted September 1, 2011 Author Share Posted September 1, 2011 filmuletul e facut pe alt sv. ce ma ? alt srv la tine in cap rog un admin care nu are legatura cu HH sa raspunda sa verifice ce vrea loguri daca era in locu respectiv daca nu i se da ss la acest -iTi- inseamna ca nare rost sa mai jucam ca pt HH nu se respecta regurile http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420428 aceiasi chestie oare ce zice Kitte acolo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uber Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 filmuletul e facut pe alt sv. Si la Avalanche cum a fost .? Spor la ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsu125 Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 filmuletul e facut pe alt sv. Si la Avalanche cum a fost .? Spor la ss plangerea nu e conforma cu regulamentul -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MagiczSm Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 nu e conform ptr ca regulamentu la fost modificat la 10:04 si filmarea a fost facut la 10:54 si nu ne-a anuntat nime Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTi Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 la 10 54 eram in tarkan pe spot :) nus de unde m-ai luat tu din lt7 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrlaN Posted September 1, 2011 Author Share Posted September 1, 2011 Sper sa se tina cont ca e regula noua si ca nu ni s-a atras atentia pe global ca s-a schimbat regulamentul, eu voi tine cont de asta incepand de acum dar nu se poate ca iti sa scape atat timp cat se vede clar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsu125 Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 nu e conform ptr ca regulamentu la fost modificat la 10:04 si filmarea a fost facut la 10:54 si nu ne-a anuntat nime A, trebuie sa primesti scrisoare de insitiintare? P.S. nu iti mai trage nasu cand filmezi, e de porc. Eu o vad mare si frumoasa la topicurile pinned. Nu stim a citi oameni buni? (formularea este intentionata) 20. Plangeri nefondate. Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter. Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza: - prima abatere - suspend de minim 5 zile - a doua abatere - suspend de minim 10 zile - a treia abatere - suspend de minim 30 de zile - a patra abatere - suspend de minim 60 de zile - a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile Sper sa se tina cont ca e regula noua si ca nu ni s-a atras atentia pe global ca s-a schimbat regulamentul, eu voi tine cont de asta incepand de acum dar nu se poate ca iti sa scape atat timp cat se vede clar deci regula se aplica de cand o vede nenea jucator sau de cand o pune nenea admin in regulament? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MagiczSm Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 nu e conform ptr ca regulamentu la fost modificat la 10:04 si filmarea a fost facut la 10:54 si nu ne-a anuntat nime A, trebuie sa primesti scrisoare de insitiintare? P.S. nu iti mai trage nasu cand filmezi, e de porc. Eu o vad mare si frumoasa la topicurile pinned. Nu stim a citi oameni buni? (formularea este intentionata) 20. Plangeri nefondate. Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter. Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza: - prima abatere - suspend de minim 5 zile - a doua abatere - suspend de minim 10 zile - a treia abatere - suspend de minim 30 de zile - a patra abatere - suspend de minim 60 de zile - a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile iti mai revi la realitate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorele1234 Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 filmuletul e facut pe alt sv. o prostie mai mare nici ca puteai sa zici, tremura si chilotii pe tine de frica e clar ca avea macro nu inteleg de ce avocatii din HH ( in speta tsu) se caca pe ei asa ca hai se vedem daca se da suspend la codatii din HH , sfintii care nu folosesc nimic ar fi culmea sa fie iertat doar ca nu apare nush ce poza... dar cu Lancelot orice e posibil Link to comment Share on other sites More sharing options...
miTzaH Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 vreau si eu sa stiu motivul pentru care si filmul asta si ala facut cu avalanche sunt cu partea de sus si de jos a ecranului eliminata. din cate stiu fraps inregistreaza intreg continutul ferestrei selectate nu elimia nimic din ea. e oarecum echivalent cu un screen la care a fost eliminata partea cu XP-ul ca sa nu se vada meetplayer sau altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The-Matrix Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 vreau si eu sa stiu motivul pentru care si filmul asta si ala facut cu avalanche sunt cu partea de sus si de jos a ecranului eliminata. din cate stiu fraps inregistreaza intreg continutul ferestrei selectate nu elimia nimic din ea. e oarecum echivalent cu un screen la care a fost eliminata partea cu XP-ul ca sa nu se vada meetplayer sau altceva. daca te uiti bine la filmulet e facut la cea mai mare rezolutie pe HD desteptule care esti normal ca se taie pt ca cand il convertesti din 2-3 gb cat e la 50 mb iti taie din el nu toti avem pc-uri sparte ca ale tale nu mai incercati sal scoateti pe -iTi- din ss stiu ca va roade daca nu i se da ss e manaraie aka Lancelot GM-u mare de la HH PS neconvertit se vede tot party + mesaj jos linkmania suport revin cu alta rezolutie nu va grabiti prea tare :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miTzaH Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 vreau si eu sa stiu motivul pentru care si filmul asta si ala facut cu avalanche sunt cu partea de sus si de jos a ecranului eliminata. din cate stiu fraps inregistreaza intreg continutul ferestrei selectate nu elimia nimic din ea. e oarecum echivalent cu un screen la care a fost eliminata partea cu XP-ul ca sa nu se vada meetplayer sau altceva. daca te uiti bine la filmulet e facut la cea mai mare rezolutie pe HD desteptule care esti normal ca se taie pt ca cand il convertesti din 2-3 gb cat e la 50 mb iti taie din el nu toti avem pc-uri sparte ca ale tale nu mai incercati sal scoateti pe -iTi- din ss stiu ca va roade daca nu i se da ss e manaraie aka Lancelot GM-u mare de la HH pc spart probabil ca e al tau mu are maxim 1280x1024 , youtube are full hd adica 1920 x 1080 explica si mie cum prin convertirea unui video 1280x1024 nu incape pe 1920x1080 calitate mai buna e si cand convertesti din 1024x768 la 1280x720 :) si totusi incape tot pe ecran nu incerc sa salvez pe nimeni de la SS ca nu am treaba cu nici unu de pe aici , doar puneam o intrebare. daca chiar este pe linkmania facut, dovezile sunt incontestabile. dar nu-mi place lipsa unor parti din ecran Link to comment Share on other sites More sharing options...
W4rl0rd Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 postez pentru adrian care are permanent, primit de la un mare domn... http://www.youtube.com/watch?v=fzqDhEqZhVo se observa tot ce trebuie in acest video Link to comment Share on other sites More sharing options...
miTzaH Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 ok foarte frumos asa. imi cer scuze pentru inconvenientele creeate Link to comment Share on other sites More sharing options...