sidelol Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Nu stiu sigur daca pot sa ajung, nu promit nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Nick: Cheta Level: 9 Factiune: deocamdata sunt civil Esti de acord sa inchiriezi un kart?: Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaGy Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Kart Club nu mai recruteaza ! Asteptam raspuns de la cei invitati, iar dupa meeting vom face o lista finala urmand sa anuntam daca mai recrutam sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaGy Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Sedinta se muta maine, Joi, 08.09.2011 ora 21:00. Imi cer scuze pentru incoveniente. Cine nu poate veni sa posteze, altfel va primi avertisment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jalol93 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Ma retrag din acest club.Imi cer scuze ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chipichao Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 • Nick: Cippiii • Level: 2 • Factiune: - • Esti de acord sa inchiriezi un kart?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
pownEdy Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Kart Club nu mai recruteaza ! Asteptam raspuns de la cei invitati, iar dupa meeting vom face o lista finala urmand sa anuntam daca mai recrutam sau nu. nu intelegi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayid Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Postez in locul lui Hagy : - Sedinta se amana din probleme personale .Ne va spune Flitzer cand va fi urmatorul meeting .Ne cerem scuze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filtzeR Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Din pacate nu am putut sa intru nici eu nici hagy, el e plecat la tara iar in cazul meu a intervenit ceva si a trebuit sa plec la aeroport. Sedinta se va tine maine, la ora 20:00. Inca odata ne cerem scuze pentru neplacerile provocate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tiktak Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Imi pare rau ca nu am fost la sedinta, dar nu am avut internet, asta este daca lumea uita sa il plateasca Si azi a fost platit dar nu am fost eu acasa:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayid Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 tiktak stai calm , nu s-a tinut sedinta deoarece liderii au avut probleme personale , sedinta s-a mutat azi la ora 20:00 , a spus flitzer mai sus . FLITZER : stai linistit hagy m-a sunat si mi-a spus ca si tu ai o problema...nu e nimic oricum nu cred ca erau multi membrii on pentru ca eram pe sv :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryus Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Nu stiu sigur daca ajung la sedinta . :-?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filtzeR Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Sedinta s-a tinut, multumesc de prezenta. Am fost 7 membri din 25, pacat ca nu va dati interesu. Fiindca am amanat sedinta de multe ori, de data asta nu primiti avertisment. Inca asteptam raspunsul celor invitati. Lista membri: HaGy - Leader filtzeR - Co-Leader • Dessire • [uSB]Attobyte • Westiee • Semos • wHere • n0thing • Ar00N • pErRy • WeNk • Tik • UndefineD • Madalin • StarChild • gory • NitroGeN • SotraX • umek • pownEd • Sidelol • kWai • cnawp • Stefan • Maryus Poze de la sedinta: INFO: Nu am facut curse sau alte eventuri clasice, care deja le fac toate cluburile. Am preferat sa ne plimbam, si sa vizitam locuri "misterioase" din GTA. Pe langa asta am facut si o baie :)) si eu zic ca ne-am distrat. Sper ca la urmatoarea sedinta sa fie prezenti mai multi membrii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayid Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 ai uitat sa ma treci pe lista :)) , frate scuze ca nu am putut ajunge la sedinta ,am fost prin oras..m-am luat cu vorba si am uitat :|..nu se va mai intampla data viitoare :) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaGy Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Baieti, am cateva probleme tehnice cu pc-ul, voi mai lipsi cateva zile. Va rog sa ascultati de filtzeR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
randyorton Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 • Nick:Soldatul[ROMAN] • Level:3 • Factiune:civil • Esti de acord sa inchiriezi un kart?:da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kreesTIAN Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 • Nick: krees • Level: 2 • Factiune: Civil • Esti de acord sa inchiriezi un kart?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
filtzeR Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Respinsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaGy Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) Inca asteptam raspunul celor invitati: Florin Perpripiu Donie - a refuzat sNs kWai - a acceptat Razor_Lucy ExTrEm - a acceptat Maryus - a acceptat Flaky Cnawp - a acceptat Derrek Debbi Ionut - a refuzat LoLz0r Stefan - a acceptat Lee - a refuzat fizeen Panther fReSh HkR Am nevoie decat de un raspuns: "Accept invitatia / Nu accept invitatia." News: Miercuri, 14.09.2011 ora 20:00 meeting ! Cine nu poate veni sa anunte, altfel va primi avertisment. Edited September 12, 2011 by HaGy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Accept Link to comment Share on other sites More sharing options...
eraserutz Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 refuz - imi pare rau , dar sunt destul de ocupat in ultima perioada , poate mai incolo ! multumesc oricum ptr invite ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ionut Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Refuz,nu am timp si de karturi...sunt si in lrc si mrc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Nu cred ca pot ajunge la sedinta, o sa fiu la antrenament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colinzink Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 De ce am fost demis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaGy Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 De ce am fost demis? Nici macar nu ai aplicat pentru acest club. Mai multa atentie pe viitor te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...