GangXploR3 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 ~Lista Membrilor Kart Club~ •StefaNN-Lider Kart Club •GangXploR3-Lider Kart Club •Alyyn7-Membru Kart Club •StPierre-Membru Kart Club •Berky-Membru Kart Club •Sidelol-Membru Kart Club •Embra-Membru Kart Club •Alin97-Membru Kart Club •Madalyn-Membru Kart Club •Konica-Membru Kart Club •Funky-Membru Kart Club •Mico-Membru Kart Club 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Kart Club recruteaza !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Duminica ora 21:00 va avea loc o sedinta in care vom discuta mai multe, ne vom cunoaste si veti participa la o cursa care va fi premiata. Voi premia eu primele 3 locuri. Sumele sunt in functie de loc : Locul 1 = 200 k ; Locul 2 = 100k ; Locul 3 = 50k. Va astept in numar cat mai mare , have fun !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephan Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 • Nick: Radu27 • Level: 17 • Factiune: F.B.I • Esti de acord sa inchiriezi un kart?: Nu. sunt sarac :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonz Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Radu27-acceptat #Vreau sa fiti cat mai multi prezenti la sedinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowley Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Duminica ora 21:00 va avea loc o sedinta in care vom discuta mai multe, ne vom cunoaste si veti participa la o cursa care va fi premiata. Voi premia eu primele 3 locuri. Sumele sunt in functie de loc : Locul 1 = 200 k ; Locul 2 = 100k ; Locul 3 = 50k. Va astept in numar cat mai mare , have fun !! Nu cred ca voi ajune dar voi face tot posibilul . Daca nu ajung sa va distrati bine :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monica Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Nici eu nu sunt singura ca o sa ajung, am probleme cu pc`ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephan Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Nu cred ca ajung , ma duc la sanius :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonz Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 V-am trimis PM la toti cu data sedintei,sa nu veniti cu motice de gen: "N-am stiut ca se tine sedinta". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zachary Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 • Nick: Strict . • Level: 5 • Factiune: Consilier . • Esti de acord sa inchiriezi un kart?: Da ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 • Nick: Strict . • Level: 5 • Factiune: Consilier . • Esti de acord sa inchiriezi un kart?: Da ! Strict - Acceptat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 ~Lista Membrilor Kart Club~ •StefaNN-Lider Kart Club •GangXploR3-Lider Kart Club •Alyyn7-Membru Kart Club •StPierre-Membru Kart Club •Berky-Membru Kart Club •Sidelol-Membru Kart Club •Embra-Membru Kart Club •Alin97-Membru Kart Club •Madalyn-Membru Kart Club •Konica-Membru Kart Club •Funky-Membru Kart Club •Mico-Membru Kart Club •Radu27-Membru Kart Club •Strict-Membru Kart Club Ps: Nu uitati de sedinta ! Vreau sa fiti online in numar cat mai mare :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephan Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Am citit gresit srry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonz Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Sedinta la FBI este azi,iar cea la Kart Club este maine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thierry.henry Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 • Nick: Cristiano17 • Level: 6 • Factiune: DNB • Esti de acord sa inchiriezi un kart? : Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 • Nick: Cristiano17 • Level: 6 • Factiune: DNB • Esti de acord sa inchiriezi un kart? : Da Cristiano17 - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowley Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Voi fii inactiv pana imi repar PC`u . Srry :( .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Sedinta Kart Club a avut loc in doar 4 membrii , restul care nu s-au prezentat au advertisment in afara de cei invoiti . La 3 advertismente sunteti OUT . ~Lista Membrilor Kart Club~ •StefaNN-Lider Kart Club •GangXploR3-Lider Kart Club •Alyyn7-Membru Kart Club •StPierre-Membru Kart Club ! •Berky-Membru Kart Club ! •Sidelol-Membru Kart Club ! •Embra-Membru Kart Club ! •Alin97-Membru Kart Club ! •Madalyn-Membru Kart Club •Konica-Membru Kart Club •Funky-Membru Kart Club ! •Mico-Membru Kart Club •Radu27-Membru Kart Club •Strict-Membru Kart Club ! ! = Advertisment Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Astept sa imi dati un PM cu o ora exacta pentru sedinta din weekend. Asa voi vedea care pot veni mai multi si la ce ora si va fi corect pentru toti. PM imi dati mie direct sau lui StefaNN ! ~Lista Membrilor Kart Club~ •StefaNN-Lider Kart Club •GangXploR3-Lider Kart Club •Alyyn7-Membru Kart Club •StPierre-Membru Kart Club ! •Berky-Membru Kart Club ! •Sidelol-Membru Kart Club ! •Embra-Membru Kart Club ! •Alin97-Membru Kart Club ! •Madalyn-Membru Kart Club •Konica-Membru Kart Club •Funky-Membru Kart Club ! •Mico-Membru Kart Club •Radu27-Membru Kart Club •Strict-Membru Kart Club ! •Cristiano17-Membru Kart Club Kart Club recruteaza !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Sedinta s-a stabilit. Ramane pe duminica la ora 14:00 , vom discuta unele probleme si vom vedea atunci pe loc ce organizam . Cine nu poate ajunge sa dea un PM sau sa posteze aici. Va astept in numar cat mai mare !! ~Lista Membrilor Kart Club~ •StefaNN-Lider Kart Club •GangXploR3-Lider Kart Club •Alyyn7-Membru Kart Club •StPierre-Membru Kart Club ! •Berky-Membru Kart Club ! •Sidelol-Membru Kart Club ! •Embra-Membru Kart Club ! •Alin97-Membru Kart Club ! •Madalyn-Membru Kart Club •Konica-Membru Kart Club •Funky-Membru Kart Club ! •Mico-Membru Kart Club •Radu27-Membru Kart Club •Strict-Membru Kart Club ! •Cristiano17-Membru Kart Club Kart Club recruteaza !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 • Nick: Madal1n • Level: 8 • Factiune: UST • Esti de acord sa inchiriezi un kart? : Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonz Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Madal1n-acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zachary Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Sedinta s-a stabilit. Ramane pe duminica la ora 14:00 , vom discuta unele probleme si vom vedea atunci pe loc ce organizam . Cine nu poate ajunge sa dea un PM sau sa posteze aici. Va astept in numar cat mai mare !! ~Lista Membrilor Kart Club~ •StefaNN-Lider Kart Club •GangXploR3-Lider Kart Club •Alyyn7-Membru Kart Club •StPierre-Membru Kart Club ! •Berky-Membru Kart Club ! •Sidelol-Membru Kart Club ! •Embra-Membru Kart Club ! •Alin97-Membru Kart Club ! •Madalyn-Membru Kart Club •Konica-Membru Kart Club •Funky-Membru Kart Club ! •Mico-Membru Kart Club •Radu27-Membru Kart Club •Strict-Membru Kart Club ! •Cristiano17-Membru Kart Club Kart Club recruteaza !! Nu cred ca voi putea ajunge la sedinta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonz Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Sedinta s-a stabilit. Ramane pe duminica la ora 14:00 , vom discuta unele probleme si vom vedea atunci pe loc ce organizam . Cine nu poate ajunge sa dea un PM sau sa posteze aici. Va astept in numar cat mai mare !! Sedinta se muta sambata la aceeasi ora,adica ora 14:00!! Locul de intalnire Kart Rent. # V`am trimis pm la toti sa stiti cand e sedinta! Sedinta ramane duminic!!! Mico vai de tine :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowley Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Nu sunt sigur ca voi ajunge la sedinta , postez pentru orice eventualitate -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...