Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

#Mircea

San Andreas Stuff

Recommended Posts

Posted

Eu stiam ca CLEO nu este permis,acesta presupun ca nu aduce niciun avantaj celui care il foloseste,deci sa inteleg ca il putem folosi linistiti,nu?

Da , il poti folosi linistit , nu-ti aduce avantaje . Cu ce te ajuta ? iti arata cat HP ai ? nu are sens .

Posted

Am primit multe PM-uri in legatura cu modul ce iti arata cat hp mai ai asa ca am decis sa il impart cu voi.

In primul rand va trebuii sa va instalati Cleo 3 / 4 in folderul unde aveti instalat GTA. Download: Click

Scurta descriere : Acest mod te ajuta sa vezi procentajul vieti tale , pe bara de viata ( 50 , 32 , 88 , 160 , etc. ) si se instaleaza foarte usor . Trebuie doar sa instalati Cleo SA:MP in folderul GTA si sa adaugati fisierul in dosarul Cleo .

Download mod: Click

Poza: http://i.minus.com/ibvj8d7kejBW6B.png

Este foarte usor de instalat si nu luati crash (cel putin eu nu am luat nici un crash de cand l-am instalat).

Edit: Link2: http://www.solidfiles.com/d/804b95d110/

Din cauza faptului ca sunt intr-un gang , m-am gandit ca acest mod este folositor , si am decis sa il incerc. Am facut totul cum ai zis si cand ma incercat sa intru in joc , mi-am luat crash instant . Intrebarea mea este , ce e de facut in acest caz?

#Edit: Am rezolvat problema , am incercat cu Cleo4 si a mers. O zi buna.

Posted

Am si eu nevoie de tinta originala.Mi-o poate da cineva?

Multumesc.

28iwyo4.jpg

Dai click dreapta pe imagine si o salvezi in calculator.

Posted

Salut cand vreau sa imi instalez cleo3 pt modul sa iti arate hp cand sa`l instalez imi apare aceasta eroare:Folders names cannot include any of the following characthers: / : * ? '' < > |

Posted

Salut cand vreau sa imi instalez cleo3 pt modul sa iti arate hp cand sa`l instalez imi apare aceasta eroare:Folders names cannot include any of the following characthers: / : * ? '' < > |

Si mie imi aparea, incearca cleo 4.

Guest Dedich
Posted

Acolo trebuie sa alegi unde il instalezi,adica instaleaza-l in folder-ul original unde ai instalat GTA-u

Posted

Acolo trebuie sa alegi unde il instalezi,adica instaleaza-l in folder-ul original unde ai instalat GTA-u

Acolo in folderul original vreau sa-i dau install dar apare acea eroare..Si de unde iau cleo4?Datimi un link va rog.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...