Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nemesis113

Nesimtire kukytza

Recommended Posts

Posted

si sigur de tine imi era frica la CS ! =)))))))))))))))) , tare mii ca printurile alea is modificate ! rog un admin sal verifice daca pedata de 23-08-2011 la ora 21:45 era intradevar pe acel spot !

Mda eu mai mult de un ks pe care i l-ai facut tu la golden Ataci goldenu nu vad altceva :dooh:

apreciez ! chiar nu am observat acel print ! deci ori ks ori nefondata ! 1 din 2 !

Posted

Mda eu mai mult de un ks pe care i l-ai facut tu la golden Ataci goldenu nu vad altceva :dooh:

si sigur de tine imi era frica la CS ! =)))))))))))))))) , tare mii ca printurile alea is modificate ! rog un admin sal verifice daca pedata de 23-08-2011 la ora 21:45 era intradevar pe acel spot !

apreciez ! chiar nu am observat acel print ! deci ori ks ori nefondata ! 1 din 2 !

Mno deci tu pui goldenul pe spotul meu si tot eu iti fac ks ? Deci nu se mai poate face nimic cu tine, ai ajuns in ultimul hal.

Dupa cum vedeti, daca era nevinovat intradevar nu cauta 100 de motive abernate de acum... fara dovezi nu faci nimic prietene.

Astept o decizie pana la urma.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...