Alxx^ Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 warn down.. ms warn up Nu respecti conditiile topicului. scuze trebuia sa postez pe 1... normal sunt din hustle warn me :)) pt k am postat mai devreme cu o zi.. dar cand postez si stau 5 zile sa de-a warn down atunci e bine :)).. felicitari Nu conteaza din ce guild esti, v-am avertizat ca acest topic are anumite conditii si ca trebuie sa le respectati intocmai.
Lost_Angel Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Salutari as dori si eu sa imi fie dat WARN DOWN AM ISPASIT O LUNGA PERIOADA DE SUSPEND data de Fade si fara motiv la cazul 'amenintari' va multumesc This post has been edited by fade: 22 January 2012 - 18:34 Reason for edit: 11 zile pe bara pentru amenintari + inca 14 pentru 100% warn http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=432301&st=0&p=6178877&fromsearch=1&#entry6178877 -10%
Alxx^ Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 warn down.. ms warn up Nu respecti conditiile topicului. scuze trebuia sa postez pe 1... normal sunt din hustle warn me :)) pt k am postat mai devreme cu o zi.. dar cand postez si stau 5 zile sa de-a warn down atunci e bine :)).. felicitari Nu conteaza din ce guild esti, v-am avertizat ca acest topic are anumite conditii si ca trebuie sa le respectati intocmai. crezi ca altceva mai bun nu am de facut decat sa te urmaresc pe tine ce postezi? in fine orcum aici fiecare profita de functie la maxim Esti pe cale sa mai primesti un warn. Termina cu spamul, asta nu e topic de chat.
-GUNIT- Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 data ultimului warn up, 16 ianuarie. motiv: spam? :-?? http://www.linkmania...7 nu a fost chiar spam :) mi`am exprimat si eu parerea despre sugestia respectiva folosindu`ma de o imagine amuzanta :) dupa 16 februarie down? :> -10%
Xploid Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Down si la mine? :beer: Nu respecti conditii topicului. warn up
zgaiba Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 warn down ??? ultimul warn up pe 27 ianuarie 2012 . :tiphat: -10%
GhemotoK Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 am primit un warn down pe 6septembrie 2011 de la odyzzeus,se mai poate un warn down?(warn up nu am mai avut)ms :tiphat: -20%
Valhalla Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Down ? Warned by Notes Forbidden Note Added 27 November 2011 - 20:12 Pm la forbidden si intreaba-l daca iti acorda down.
Dropkillerz Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Warn down si mie daca se poate, din cate stiu, luasem o multime de la Lancelot :D down
Kitte Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ai postat de 2 ori in ultimul an, mai exact astazi. Pentru un post ai primit 3 zile pauza pe forum si celalalt este aici. Nu prea merge asa. Cu avatarul acesta pe mine nu ma vei convinge sa dau down.
iTi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ok..ca sa ne salvam si noi de primit mesaje peste mesaje..si sa va ajutam si pe voi. Vom face acest topic la banati..cu scopul de a vi se scoate warn-ul acordat de catre noi..dar in conditiile regulamentului de pe forum desigur In acest topic vor posta exclusiv doar cei care vor warn down O vor face de pe USERUL pe care-si doresc warn down Vor inscrie in post si data ultimului warn up primit cat si motivul acestuia ( va invit sa fiti sinceri pentru ca se verifica oricum si riscati inca un warn up ) Nu aveti voie sa faceti cerere de warn down decat la cel putin o luna de la modificarea nivelului de warn. Nu aveti voie sa faceti cereri multiple de warn down. Le veti repeta doar la cel putin o luna de la primirea ultimului warn down. In functie de gravitatea motivului pentru care ati primit warn up, moderatorii isi rezerva dreptul de a va refuza cererea de warn down. Have fun PS daca ati luat warn up pe un alt user de curand..ni ne cautati sa va scadem warn-ul de pe alt user..pentru ca nu se va face. In acelasi caz si cu suspendurile..daca aveti un user suspendat nu postati aici cu vreun cont clona Acest topic are anumite conditii pe care se pare ca majoritatea ati inceput sa le ignorati. De acum inainte daca nu respectati intocmai conditiile din primul post si postati la nesimtire ( vezi postul de mai sus) o sa fiti sanctionati ( de la warn up pana la disable posting ) .
Fanky Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Se mai poate si la mine un down ? ultimu a fost pe 3 februarie down
FuLg3r3k Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 un down si la mn ! warn up pentru ce warn up ? cand eu am postat pentru un warn down . crezi ca ma intereseaza pe mine +1 de aici ?
iTi Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ok..ca sa ne salvam si noi de primit mesaje peste mesaje..si sa va ajutam si pe voi. Vom face acest topic la banati..cu scopul de a vi se scoate warn-ul acordat de catre noi..dar in conditiile regulamentului de pe forum desigur In acest topic vor posta exclusiv doar cei care vor warn down O vor face de pe USERUL pe care-si doresc warn down Vor inscrie in post si data ultimului warn up primit cat si motivul acestuia ( va invit sa fiti sinceri pentru ca se verifica oricum si riscati inca un warn up ) Nu aveti voie sa faceti cerere de warn down decat la cel putin o luna de la modificarea nivelului de warn. Nu aveti voie sa faceti cereri multiple de warn down. Le veti repeta doar la cel putin o luna de la primirea ultimului warn down. In functie de gravitatea motivului pentru care ati primit warn up, moderatorii isi rezerva dreptul de a va refuza cererea de warn down. Have fun PS daca ati luat warn up pe un alt user de curand..ni ne cautati sa va scadem warn-ul de pe alt user..pentru ca nu se va face. In acelasi caz si cu suspendurile..daca aveti un user suspendat nu postati aici cu vreun cont clona Acest topic are anumite conditii pe care se pare ca majoritatea ati inceput sa le ignorati. De acum inainte daca nu respectati intocmai conditiile din primul post si postati la nesimtire ( vezi postul de mai sus) o sa fiti sanctionati ( de la warn up pana la disable posting ) .
fan_stiinta Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 xtest Note Added 17 February 2011 - 11:53 Added to warn level neimplicat http://www.linkmania...pic=400950&st=0 10 zile suspend Down? Mersi! -10%
COBRA^^MG Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 warn down si la mine daca se poate 18 noiembrie 2011 am luat de la Lancelot. Ms. :tiphat: -10%
Biggles Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 morf Note Added 22 May 2011 - 01:43 Added to warn level http://www.linkmania...dpost&p=5779470 limbaj forum - 30 de zile pauza xtest Note Added 17 February 2011 - 12:23 Added to warn level neimplicat http://www.linkmania...3 10 zile suspend un - 20 se poate ? :D
M1CHELLE Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Warned by Notes IceMan Note Added 09 January 2012 - 22:28 Added to warn level http://www.linkmania...dpost&p=6161690 aitutdine, comentarii irelevante, offtopic, ... suspend 7 zile ms Dai un pm lui Iceman.
undercover Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 warn down :D iTi Note Added 01 February 2012 - 08:34 Added to warn level neimplicat http://www.linkmania...dpost&p=6197145 -10%, sa fii cuminte