shb Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/545/screen081518160000.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/716/screen081518160001.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/27/screen081518160002.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/718/screen081518160003.jpg/ Daca va uitati atent la poze puteti observa urmatoarele lucruri: prima poza este pe spot, a 2-a poza arunc soul si se vede cum vine catre el, iar pe drum lasa 2 stab (ceea ce nu este posibil daca te muti cu mouse1), dupa se intoarce pe spot si mai lasa 2 stab pe drum (idem screen2) si in al 3-lea screen se poate observa cum se intoarce fix in acelasi punct.
nemesis113 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Trebuia sa il intrebi si de afk, poate era on. @holybeer: Am facut si eu o comparatie intre cum a facut el si cum au facut altii.
HolyBeer Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Trebuia sa il intrebi si de afk, poate era on. Da era on,si vroia sa ii fure soulu,d'oh. :crazy:
W4rl0rd Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 va e foame tare :)) 1.tu crezi ca eu vad daca arunci tu box sau pica din mobi ? ai impresia ca se face diferenta? pe tine nici nu te aveam in vizor. 2.intraba-ma ce mai fac si cum o duc pana sa te apuci sa faci poze. 3. cum sa fie imposibil sa dau cu skill pe drum ? gandesti putin inainte sa scrii ? chiar asa tare roade ca nu esti pe primele locuri sau ce? edit: realizezi ca pana la urma e un joc nu? sau credeai ca magic se arunca de pe bloc si eventual o sa o fac si eu ? :))
shb Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii. Nu scrie nicaieri ca trebuie neaparat sa fie afk, iar daca era ON nu cred ca venea sa imi fure soul stiind ca doar ce il aruncasem pe jos, dupa care se intorcea suparat la locul lui. :)
Tsubaki-Sanjuro Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 nu mai admini pot face drop cu jwls iteme etc. tu cum ai aruncat soul ala pe jos?
W4rl0rd Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 tu esti cu probleme de vedere ma frend :) pt tine ma repet. nu te aveam in vizor. traducere nu te-am vazut pe spot, langa spot , sub spot peste spot. imi explici tu... cand eu nu te vad cum stiu ca soul e a tau? @riky: o fi aruncat vreo 30 box-uri sa fie sigur :))
shb Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 nu mai admini pot face drop cu jwls iteme etc. tu cum ai aruncat soul ala pe jos? programe ajutatoare mane (not), daca te uiti atent in prima poza chiar dupa spot am luat acel box of heaven. tu esti cu probleme de vedere ma frend :) pt tine ma repet. nu te aveam in vizor. traducere nu te-am vazut pe spot, langa spot , sub spot peste spot. imi explici tu... cand eu nu te vad cum stiu ca soul e a tau? @riky: o fi aruncat vreo 30 box-uri sa fie sigur :)) Referitor la ce ai spus mai sus, da, este doar un joc... un joc pe care voi l-ati stricat cu programele magice. Si sa sti ca altceva mai bun de facut nu aveam de facut decat sa adun 30 boh (cum zici tu :)) ) si sa vin la spot sa te vanez.
W4rl0rd Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 esti tu usa de biserica :) termina cu prostiile in primu rand, apoi cu acuzatiile bazate pe faptu ca eu is pe locu 2 in top si probabil merit ss. atat stiti sa faceti :)) nu exista loc in top se vaneaza primele 3-4 locuri asa a fost si pe db trecut si asa o sa fie si db asta si viitor. treceti peste.
Guest Avalance Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 poze facute aiurea ce nu dovedesc absolut nimic
shb Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 esti tu usa de biserica :) termina cu prostiile in primu rand, apoi cu acuzatiile bazate pe faptu ca eu is pe locu 2 in top si probabil merit ss. atat stiti sa faceti :)) nu exista loc in top se vaneaza primele 3-4 locuri asa a fost si pe db trecut si asa o sa fie si db asta si viitor. treceti peste. De ce totul trebuie sa se rezume la faptul ca esti tu top2 acum? :) Asa ca sa iti dau replica, erai pe locul 4 la ora si data cand au fost facute pozele, deoarece magic inca aparea in top si adrian avea lvl peste tine. Si da, sunt usa de biserica deoarece pana acum NU am folosit decat un clicker, si acela care da doar click2 sa atace, iar pana cand vei demonstra contrariul te-as ruga sa nu mai arunci cu pietre aiurea. Ah da, daca tot erai on si te-ai dus dupa soul, cum se face ca nu ai vazut cand am luat box of heaven de la tine de pe spot? Sau cum se face ca NU l-ai luat tu, cand majoritatea jucatorilor stiu ca din boh pica 70% jwl. :)
shoby75 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Prea multa agitatie pt. nimic domnilor . Shobo vad ca postezi , citezi din regulament etc etc... poate ar fi ok sa citesti intregul citat din regulament referitor la postarea playerilor ce folosesc move to / pick-up , daca nu ai realizat nici acum ce nu ai facut bine ca sa ia ban magus , este ca nu ai intrebat de afk . Acest post este doar raspunsul la intrebarea "ce o sa fie daca o sa aiba si playeri dreptul de reclamare a , auto-pick-up-lui " :)) . Creier = 0 Ipocrizie = maxim Invidie = mai mare de 100 de ori decat "limita normala admisa" (nu am nici o treaba cu magus , imi exprim doar parerea)
MarioBK Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Este obligat sa raspunda la intrebarea de afk doar pusa de catre un admin !!!! s-a mai spus asta,daca e pusa de un jucator este egal cu 0..
shoby75 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Este obligat sa raspunda la intrebarea de afk doar pusa de catre un admin !!!! s-a mai spus asta,daca e pusa de un jucator este egal cu 0.. alt inteligent cu IQ cu minus in fatza :-s
W4rl0rd Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 esti tu usa de biserica :) termina cu prostiile in primu rand, apoi cu acuzatiile bazate pe faptu ca eu is pe locu 2 in top si probabil merit ss. atat stiti sa faceti :)) nu exista loc in top se vaneaza primele 3-4 locuri asa a fost si pe db trecut si asa o sa fie si db asta si viitor. treceti peste. De ce totul trebuie sa se rezume la faptul ca esti tu top2 acum? :) Asa ca sa iti dau replica, erai pe locul 4 la ora si data cand au fost facute pozele, deoarece magic inca aparea in top si adrian avea lvl peste tine. Si da, sunt usa de biserica deoarece pana acum NU am folosit decat un clicker, si acela care da doar click2 sa atace, iar pana cand vei demonstra contrariul te-as ruga sa nu mai arunci cu pietre aiurea. Ah da, daca tot erai on si te-ai dus dupa soul, cum se face ca nu ai vazut cand am luat box of heaven de la tine de pe spot? Sau cum se face ca NU l-ai luat tu, cand majoritatea jucatorilor stiu ca din boh pica 70% jwl. :) dc am scris ce am scris? pt ca asa cum 70% pica jwl din box la fel si 70% din cei care posteaza poze cum ai tu posteaza de invidie pe aia mai mari. fa o cerere de gm si te astept sa stai si 24/24 langa mine pe spot si cand sunt on si cand dorm, si vizibil si invizibil. stii prea bine daca esti pe dl ca tu poti sa ma vezi iar eu nu :). tu stateai fix unde nu vedeam eu mare lucru. sceptru tau e ca o bucata dintr-un mob sau un copac pt mine acolo in colt. daca vrei neaparat sa ma las 60 de zile, plateste-mi curentu si cafeaua care s-au consumat pana am ajuns unde am ajuns si poate discutam.
Lolo Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 se vede clar ca are elite...dar screenurile nu sunt bune, mai bine faceai un video
MarioBK Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Este obligat sa raspunda la intrebarea de afk doar pusa de catre un admin !!!! s-a mai spus asta,daca e pusa de un jucator este egal cu 0.. alt inteligent cu IQ cu minus in fatza :-s http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417740 Ce spune ija?! Doar la intrebarile de afk ale unui admin este obligat sa raspunda.
W4rl0rd Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 eu va urez spor la vanatoare :) deja ma plictisiti.
shoby75 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Este obligat sa raspunda la intrebarea de afk doar pusa de catre un admin !!!! s-a mai spus asta,daca e pusa de un jucator este egal cu 0.. alt inteligent cu IQ cu minus in fatza :-s http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417740 Ce spune ija?! Doar la intrebarile de afk ale unui admin este obligat sa raspunda. bla bla`uri si regulament cu prea multe moduri de interpretare . Daca eu te intreb de 3 ori : mario afk x1 ? mario afk x2? mario afk x3? tu la intrebare "mario ce ai mancat ieri ?" 1. te intreb si de afk sa iti preiau spotu 2. te intreb si de auti-pick-up Tu nu ai de unde sa stii de ce te intreb eu , pt afk sau pick-up. Repet : Regulament Cu Prea Multe Moduri De Interpretare !
morf Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dupa cum spunea si ija, indicat e sa aveti film pentru asa ceva. Din cele 4 poze nu este clar ca a "fugit" dupa acel soul manual sau cu ajutorul clickerului. Incetati cu vanatoarea asta declansata de faptul ca x sau y este cu cateva levele inaintea voastra, no suspend.