MrSR Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Numele meu în joc:MrSR Numele EXACT celui pe care îl reclam:ThePilot3 Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): delete a facut un event maraton in care trebuia sa alergam de la aeroportul parasit pana pe muntele chiliad.Eu eram printre primi pe calea ferata si a venit el cu masina si m-a calcat s-a pus pe mine cu masina pana am murit Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Alexinho Martori:delete(era cu elicopteru deasupra)
heineken Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 I-a dat Alexinho kick cu cateva minute mai tarziu si nu a mai deranjat dupa.(Parca a primit si ban 14 zile pentru deranjare) # Postez in calitate de organizator al eventului. Au fost sub supravegherea mea, a lui alexinho si a lui deletE. EDIT: Acuma am vazut ca ai facut double topic si ti-a raspuns Perpripiu in celalalt topic. Imi pare rau.
Perpripiu Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Crezi ca daca insinti rezolvi ceva, raspunsul este acelasi http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418258 Daca ai vazu ca a primit kick de la Alexinho, De ce mai mai postezi ? Te crezi mai interesant ? + 3 zile DPA