Jump to content
RuLLzzs

ASTA este cea mai tare masina a Politiei Rutiere

Recommended Posts

asta-este-cea-mai-tare-masina-a-politiei-rutiere-costa-peste-70-000-euro-vezi-cum-arata-foto_size1.jpg

Politia Rutiera a primit spre utilizare, pentru o perioada de doi ani, un automobil Lotus Evora S, un model de peste 70.000 de euro care poate atinge 100 kilometri pe ora in 4,8 secunde.

Automobilul a fost livrat de importatorul Lotus pe piata locala, Forza Rossa, si va folosit in mod gratuit timp de doi ani de un echipaj de elita al Inspectoratului General al Politiei.

Masina va fi utilizata pentru supravegherea arterelor aglomerate, cu risc sporit si pentru misiuni de patrulare si interventie rapida.

România este a treia tara, dupa Marea Britanie si Italia, care realizeaza un parteneriat oficial intre Lotus Cars si Politia Româna.

Automobilul Lotus Evora S are 350 de cai putere, viteza maxima de 280 de kilometri la ora si poate ajunge la 100 de kilometri la ora in 4,8 secunde.

Ion Bazac, proprietarul Forza Rossa, a declarat pentru MEDIAFAX ca firma a livrat de la inceputul anului sapte automobile Lotus, dintre care cinci sunt modelul Evora. Bazac a spus ca tinta de vânzari pâna la sfârsitul anului este de 24 de unitati.

Incepând cu 2011, Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al marcii Lotus in România, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova. Totodata, firma opereaza si ca unic importator Ferrari pe piata româneasca, precum si in Bulgaria si Republica Moldova.

sursa: protv.ro

Link to comment

Daca tot au dat 60.000 euro pe un logan, de ce n-au mai pus 10.000 si luau doar d'astea? Sa fim si noi macar la un capitol mai avansati, ca oricum politai competenti n-avem.

70 de mii costa doar masina + echipamentul inca 50 :))

# Macar sa ne mandrim cu o masina performanta , poate daca da rezultate bune or sa cumpere :D

Link to comment

Imi cer scuze sa va dezamagesc

Dar masina nu a fost cumparata,a fost imprumutata pe o perioada de 2 ani cu pretu acesta ;),Politia Romana nu trebuie sa bage decat benzina,toate costurile de intretinere sunt suportate de firma Lotus

Asa s-a intamplat si cu singurul lancer , care a fost imprumutat pe o perioada de 1 an. :(

Link to comment

Daca tot au dat 60.000 euro pe un logan, de ce n-au mai pus 10.000 si luau doar d'astea? Sa fim si noi macar la un capitol mai avansati, ca oricum politai competenti n-avem.

Bine ca i-ai testat tu pe fiecare in parte,si ai dat verdictul.

Apropo, mi se pare mie sa pe capota au scria "politia" invers?

lol ce **** esti,nu stiai ca se scrie invers oO ?damn...

Da dovada ca esti tu inteligent si evita astfel de apelative. Pana atunci ia o pauza de 7 zile.

Edited by NightWishMaster
  • Downvote 5
Link to comment
Guest Tuborc

Da roade pe dracu in Romania, imi aduc aminte cand au achizitionat loganele alea de 70.000 de euroi nici nu a trecut bine o saptamana si praf s-a facut un logan direct intr-un stalp. #-o

Link to comment

In fiecare zi mi se face din ce in ce mai tare scarba de politia romana. Cea mai mare prostie o fac producatorii ca le ofera masini gratis,astia nu merita nici Logan! @ In Braila sunt jalnici.Pe langa faptu ca incalca masiv regulile de circulatie mai sunt si batuti in cap si mint pe fata.Astia cu masini mai periculoase(bmw,audi cu folie) trebuie sa schimbe in fiecare seara traseu spre casa ca sunt urmariti ....

@Lotus? Sa va uitati pe net sa vedeti ce "mare" masina e ... un M de la Bmw il scuipa din mers.Nici nu`l miroase cand trece pe langa el.

@Nu mai zic de strazi ca deja e o poveste veche si o sa ramana o poveste pentru ca nu se vor lua masuri,DAR BANI SE VOR FURA IN CONTINUARE pentru ca .. SI ROMANIA E O TARA.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...