Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dumnezeu

O ideie pentru noul db

Recommended Posts

Posted

ideia este ca multe servare sunt cu rr si chear daca au muguard etc tot se poate intra cu speed etc.daca Linkmania ar face ceva diferit de celate servare sar rentoare jucatori.

servar non rr ,exp 1,daca cineva ar folosi speed ar fi mai usor de dectectat + ca nar fi lag la csuri ,etc

un Mod poate sa inchida topikul ca nare rost sasi spuna parerea 100 de spameri, :tiphat:

Posted

o idee pentru noul db mie unu mie dor de 97D clasic dupele si d/c de pe el se pot rezolva usor si cred ca multa lume ar juca inapoi 97D

Posted

o idee pentru noul db mie unu mie dor de 97D clasic dupele si d/c de pe el se pot rezolva usor si cred ca multa lume ar juca inapoi 97D

Si ce faceai pe 97d? Stateai ca prostul toata ziua in davias si cautai war sau dadeai pk la nubi. :))

exista deja un srv cu 1exp si cred ca se stie , nu mai trebuia sa dau nume

Vai, vezi sa nu faci reclama la serverul global de la Webzen. =)

S-a mai propus server non-rr, adminii stiu, acum depinde de ei daca vor sau nu server de non-rr. Pro.

Posted

Si ce faceai pe 97d? Stateai ca prostul toata ziua in davias si cautai war sau dadeai pk la nubi. :))

exista deja un srv cu 1exp si cred ca se stie , nu mai trebuia sa dau nume

Vai, vezi sa nu faci reclama la serverul global de la Webzen. =)

S-a mai propus server non-rr, adminii stiu, acum depinde de ei daca vor sau nu server de non-rr. Pro.

contra..

Posted

Pro pt. NoN rr

As fii deacord cu 0.97d ar umple servarul de playeri ar fii zilnic aproape 1000 OnLine

daca mai duceSERVARUL mai mult de 500 playeri e bine ;))

Guest Carotella
Posted

daca ar pune 97d nu ar fi nici 200 on :))) si toti care ar fi nu ar sti sa joace ar sti doar sa creasca, sa faca dupe, sa dea d/c :-j

Posted

si acu 97D ramane versiunea cu care linku mai demult era populat cu toate ca exista Season dupele se pot rezolva foarte usor cu 2 servere paralele pe unu sa mearga trade si pe celalalt stash si d/c la fel cu un script bun e mai stabila ca toate seasoanele la un loc

Posted

ideia este ca multe servare sunt cu rr si chear daca au muguard etc tot se poate intra cu speed etc.daca Linkmania ar face ceva diferit de celate servare sar rentoare jucatori.

servar non rr ,exp 1,daca cineva ar folosi speed ar fi mai usor de dectectat + ca nar fi lag la csuri ,etc

un Mod poate sa inchida topikul ca nare rost sasi spuna parerea 100 de spameri, :tiphat:

Greu de tot am inteles ce ai scris,sincer.Apropo,mai este un topic cu vreo 7-8 pagini unde se poate discuta.Ar fi ok si un server non-rr,dar parca totusi,tot mai misto e cand ai full stats :) .S-o crezi tu ca nu ar fi lag la cs,ar fi de 20 de ori mai mult lag ,garantez.

Posted

da nici pe 97d nu s-ar intoarce crede-ma.

Ba da se vor intoarce,dar pe 97D vor aparea hackerii si usor usor se vor lasa toti.Season 3 ep1 este cea mai marfa versiune dupa parerea mea.

crezi ca pe season 2 sau 3 nu sunt hackeri stiu destui care rupeau dupele pe S2 pe 97D pot fi oprite mai usor aceste lucruri

Posted

da nici pe 97d nu s-ar intoarce crede-ma.

Ba da se vor intoarce,dar pe 97D vor aparea hackerii si usor usor se vor lasa toti.Season 3 ep1 este cea mai marfa versiune dupa parerea mea.

crezi ca pe season 2 sau 3 nu sunt hackeri stiu destui care rupeau dupele pe S2 pe 97D pot fi oprite mai usor aceste lucruri

Ok,daca poti tu ,sa te vedem :) .

Posted

Tuturor ne-a placut 97D-ul pentru ca erau altfel oamenii (nu erau atatia copii ratati ca pe s2), dar nu v-ati gandit nici unul care faceti propuneri de genul "97D" ca pe atunci nu existat alt sezon mai bun cu DL si cu CS si altele, acum dupa ce am gustat toti din "Linkmania S2" si din S6 pe alte servere nu cred ca s-ar reapuca prea multi de joc, ba chiar din contra cred ca s-ar lasa tiphat.gifoccasion14.gif

Posted

Baieti Spunetim si mie care ii Versiunea de Mu clasica in care sa populat atat jocul cat si Linku cu acea versiune ... ? Care este versiunea prin care sa cunoscut Muu ? Toti veteranii de pe fosta versiune plange datorita minciunilor cu Arsu de HDD si alte Magarii multi au plecat de pe acest server Din cauza minciunilor si altor prostii :-j ... Au fost dispusi sa doneze Pc uri , Banii grei sa refaca hardu sau sa cumpere un Alt PC de 82521351236812361236123961 mai performant pe vremea aceea pentru a fi jocul mai placut si sa se revina din nou cu serverul. Veteranii de pe link sar intoarce doar la versiunea la care Muul a fost cunoscut si creeat pentru prima data. Seazon 2 a fost plin de Copii nu de Playeri :-j ... Nr de playeri creste triplat la versiunea veche decat la una s3 ep1 ... Stati si analizati putin 1. Server ca linkmania 97d na fost niciodata asa reusit 2. Server 97d nu mai are nimeni mai ales Low toti incep sa isi faca Servere fantoma no-ip.org si cacanarii .... Tzin 2 zile si poc Flod , sau nu ma lasa mami sa tin pc deschis ... Un grup de persoane (veterani) au fost dispusi sa redeschida ei serveru doar ca vDragos na fost deacrod sa dea MuServeru ... Cei vechii stiu asta dar din pacate nu mai sunt aici acum cei care se jucau ...

97d ar avea mare succes si playerii triplat decat seazone ... Faceti o proba deschideti 2 serveri paralele si vedeti 97 d contra versiunea voastra amandoua linkmania si cei care vor season ii lasam si cu 10 conturi de pe un pc si tot nu rezulta la playeri de pe 97d daca mati inteles ce am spus ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...