Guest tekmanstar Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 na lasati-l ma sa se bucure :)))) "noua detinatoare de cs" =)))))) se roaga de toti sa il ajute
M!ster!o Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 na lasati-l ma sa se bucure ))) "noua detinatoare de cs" )))) se roaga de toti sa il ajute hahaha
Valhalla Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Ghilda Ang3liK apara cu succes castelul. http://www.imagebam.com/image/c8c02e265278147
bunica_sm Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 avand in vedere ca ai toti renegatii plus un codat in guild nu ma mira ca ati " aparat " cu succes castelul timp de 3-4 sapt :)) ( iar asta spune tot despre noua formula Angelik+hustle+Renegatii ) :))
TheBestBK Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Codatul tau Dark care il bat la 1 la duel si plange ca am coduri :)) ca-l bat cu tot cu codurile lui are Fraps si totusi am o curiozitate " Ghilda Ang3liK apara cu succes castelul" il aparati de cine ?
sexezSTAR Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Codatul tau Dark care il bat la 1 la duel si plange ca am coduri :)) ca-l bat cu tot cu codurile lui are Fraps si totusi am o curiozitate " Ghilda Ang3liK apara cu succes castelul" il aparati de cine ? De cei care au atacat banuiesc nu? In cazul nostru Invictus
terminatilor Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Codatul tau Dark care il bat la 1 la duel si plange ca am coduri :)) ca-l bat cu tot cu codurile lui are Fraps si totusi am o curiozitate " Ghilda Ang3liK apara cu succes castelul" il aparati de cine ? avand in vedere ca ai toti renegatii plus un codat in guild nu ma mira ca ati " aparat " cu succes castelul timp de 3-4 sapt :)) ( iar asta spune tot despre noua formula Angelik+hustle+Renegatii ) :)) frustratilor , ati si uitat de Gunit care defila cu dino la cs-uri acum cateva luni ? si nici un admin nu s-a bagat sa rezolve rahatul ala? de ce oare..? v-a protejat oick prea mult timp mai dati-va in colo de frumosi , ati folositi toate cacaturile si exploiturile posibile si cand nu reusiti sa luati cs va plangeti ca muierile pe forum , chiar si aseara era Gunit cu dino Invictus ftw! (o adunatura de codati si frumosi facuti din dragoste) !
HaHa Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Angelik + Hustle + cine mai vrei tu, la duel sunteti toti varza , CS l-ati pierde in 2 minute daca nu bagati fantome .
Guest invictus=frustrati Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Angelik + Hustle + cine mai vrei tu, la duel sunteti toti varza , CS l-ati pierde in 2 minute daca nu bagati fantome . este? ia adu-ti aminte de ce sunt fantome , cumva Gunit + dino suna cunoscut? bai asta desteptule , hustle a avut cs luni de zile pana cand cacatul ala de Gunit s-a gandit el repede sa vina cu dino la cs asa ca vezi tu uite de asta nu are ursul coada si mai ai tupeul sa zici ca suntem praf fara fantome , ba voi fara dino sunteti ZERO impuscati-va pentru oick : am pretentia sa moderezi intr-un mod obiectiv , poti trece pur si simplu "edit" acolo nu sa modifici cuvintele astfel incat sa lauzi invictus sau mai stiu eu ce-ti trece tie prin cap nu ma intereseaza tovarasiile tale cu "gasca vesela" dar e clar ce ai facut mai sus chiar nu iti poti face treaba intr-un mod corect sau trebuie sa dau report post catre global?
HaHa Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Nu mai puneti fantome CS-ul viitor si iti garantez ca il pierdeti . Cu DINO au venit si de la voi dupa ce au vazut ca nu a luat 99 Gunit . Pai sunteti praf, la duel niciunul nu trece de 3-4 .
sexezSTAR Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 O sa punem pana va plictisiti, oricum nu mai vedeti cs db asta. @au luat toti warn de pe pagina asta care au facut spam doar fcb nu? :-"
HaHa Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Oricum noi nu mai faceam item cand aveam CS :) Avem cele mai bune seturi si arme de pe SV , si la duel suntem cei mai buni , asa ca mai invatati sa jucati .
bunica_sm Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 trebuie tinut cont ca tot acest db ( pentru ca acum nu mai este db pot spune ) castelul a fost doar la hustle si hentai iar pe final s-au trezit si cei din angelik sa faca ceva :)) daca erati asa de buni si independenti cum spunea ferry si cris aveati castelul demult...dar na... cand 75% din jucatori s-au lasat ati venit si voi sa cuceriti castelul :)) mie unu mi-ar fi rusine sa ma laud cu asa ceva in momentele astea :))
oick Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Primul post offtopic aveti doar warn, la al doilea aveti bonus 5 zile suspend. Duceti discutiile contradictorii la comunitate faceti acolo topic separat daca chiar aveti asa multe de impartit. Aici se posteaza doar aliata detinatoare de castel odata pe saptamana cand este cs-ul.
Valhalla Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Tot la noi :) http://www.imagebam.com/image/196766266413975
Valhalla Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Tot la noi. http://www.imagebam.com/image/a541f1267536125
Biggles Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Ghilda Ang3liK apara cu succes castelul. http://www.imagebam.com/image/e57e82267536001
bunica_sm Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Ghilda Ang3liK apara cu succes castelul. http://www.imagebam.com/image/e57e82267536001 dar barem a atacat cineva? sau ati stat in camera la vorba?:))) Va pupa Abis ratonilor
Juny Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Oricum noi nu mai faceam item cand aveam CS :) Avem cele mai bune seturi si arme de pe SV , si la duel suntem cei mai buni , asa ca mai invatati sa jucati . visezi o.O care are set mai bun ca al meu ?