Mr.Dennis Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Mr.Dennis Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Dintre cei men?iona?i mai sus , el este un player foarte vechi , a crescut pe Linkmania ca vârst? ?i experien?? , a?a c? are votul meu .
_Hidra_ Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Lee Factiunea din care faceti parte : Biroul Federal de Investigatii Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe sRs pentru ce este foarte vechi pe server , are o experienta foarte mare de joc si este capabil pentru functia de primar. Succes sRs !!
Zergyu Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc): Zergyu Factiunea din care faceti parte: HITMAN Level (minim lvl 3): 14 Primarul pe care il votati: sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Eu il aleg pe sRs ca primar deoarece merita aceasta functie si a dat dovada de-a lungul timpului ca este un om capabil si devotat oricarei functii pe care o are, nu degeaba a fost si lider la o factiune printre cele mai purtenice de pe server, daca nu chiar cea mai puternica: HITMAN + da dovada de maturitate. Este un player foarte vechi al acestui server. Mult succes sRs! :tiphat:
RemiX Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : RemiX Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este un player vechi pe LinkMania , activ , de gasca , glumet , si cred ca am facut cea mai buna alegere , succes!
lolflamE Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : HawX Factiunea din care faceti parte : DNB Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este activ, vechi si a dovedit de multe ori ca face cu cap ceea ce face. Bafta !
AGHINITEI Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Aghinitei_Alexandru Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Deoarece este un membreu mai vechi,stie ce face,este capabil de a fi primar si ajuta playerii.
kamikazee Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Ingerul_Decazut Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Faptul ca a fost lider la Agentia Hitman spune totul.Nu ar fi ajuns lider acolo daca nu era un om serios si cu capul pe umeri.
Madalin Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Madalin Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi pe LinkMania , are experienta , este un om serios , a mai fost lider si Hitman si este capabil sa fie primar . Are votul meu .
StefanScb Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Imi retrag candidatura,voturile pe care le am eu daca se pot transfera catre sRs(merita sa fie primar,mai ales ca nu a mai fost pana acum).
Mr.Dexter Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : MrDexter Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : A ajutat mult aceasta comunitate, este un player vechi, are experienta, si-a facut treaba pe oriunde a fost. Este un om de treaba, serios si cu capul pe umeri. Cred ca va face o treaba buna ca primar!
EleMeNt Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick: EleMeNt Factiunea din care faceti parte: Mafia Level: 11 Primarul pe care il votati: sRs Motivul pentru care il votati: Este un jucator foarte activ, capabil care cred eu ca se va descurca fara probleme.El a mai fost GM pe acest server si cred eu ca ar merita o sansa si ca primar.Cat despre ceilalti candidati, eu zic ca si sMokeR si Stefan meritau in aceeasi masura sa fie primari, dar acum nu mai conteaza pentru primarul e ca si ales..
DerAntichrist Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick: [uSB]Attobyte Factiunea din care faceti parte: DNB Level: 9 Primarul pe care il votati: sRs Motivul pentru care il votati: Un player activ care isi face treaba si cred ca o sa faca treaba buna ca primar+ ca a mai fost game master, merita sa fie primar.
Emma Johnson Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) :Vanessa Factiunea din care faceti parte :Medics Level (minim lvl 3) :7 Primarul pe care il votati :sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :In primul rand are o vechime pe server , si in al doilea rand el este cel mai potrivit pentru functia asta ..
eraserutz Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Donie Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Dintre toti candidatii mi se pare cel mai in masura ca sa ocupe acest post. Este un player foarte vechi in comunitate , deci are experienta foarte mare , sens in care, votez sRs . Mult succes tuturor !
Iuonak_Diaz Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Iuonak_Diaz Factiunea din care faceti parte : SanFieroRifa Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Dintre cei mentionati mai sus este cel mai capabil sa primeasca aceasta functie.Este un player,vechi activ si capabil,merita votul meu.
Asazuky Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Asazuky Factiunea din care faceti parte : National Guard Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : sRs se afla printre playerii "veterani" al acestui server, este activ, cu siguranta isi va respecta promisiunile facute in cererea de candidatura si dupa parerea mea este cel mai capabil din lista de mai sus pentru functia de primar, de aceea merita votul meu. Multa bft sRs!
Debbi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Debbi Factiunea din care faceti parte : Pd Level (minim lvl 3) : 6 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player activ , capabil sa ocupe aceasta functie . Nu face diferente , stie sa se descurse in orice moment.
Edy Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Edy Factiunea din care faceti parte : pd Level (minim lvl 3) : 9 sau 10 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : cred ca o sa se descurce daca o sa fie primar, are experienta, o oarecare maturitate si e activ, lucru decisiv pentru mine in votarea lui. bafta ps; sincer sa fiu, votul meu de fapt si de drept s-ar fi putut sa-l dau si lui jones, dar optez pentru srs de data asta, poate pe viitor
HuGE Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : McQueen Factiunea din care faceti parte : Armata Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E vechi in comunitate, e capabil, in PD isi face treaba foarte bine, merita aceasta functie de primar, cred ca s-ar descurca. Are votul meu !
Eric Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : EricK Factiunea din care faceti parte : San Fierro Rifa Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de 1 an si ceva, mereu a dat dovada ca este capabil, serios sa faca ceva. Merita pe deplin aceasta functie.
CioCio Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick-ul (in joc) : CioCio Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Daca se descurca ca lider D.I.A.S, sigur se va descurca in politica :)
Jumper. Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nick-ul (in joc) : Jumper Factiunea din care faceti parte : DNB Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Are capabilitati si aptitudini , deci eu il votez cu cea mai mare placere !
FullSpeed Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nick-ul (in joc) : FullSpeed Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Deoarece il vad mai capabil decat ceilalti canditati, il cunosc foarte bine , are o vechime pe acest server , este serios, capabil de aceasta functie si merita o sansa .
Smiley Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nick-ul (in joc) : Smiley Factiunea din care faceti parte : Civilian Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe sRs pentru ce este foarte vechi pe server , are experienta si este capabil , isi merita functia.
Andrey_George Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nick-ul (in joc) : Aditza Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : sRs Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez deoarece este foarte vechi pe server si este si activ , ceea ce conteaza foarte mult la un primar . Este capabil sa ajute playerii si isi merita functia .