Devil. Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Am inteles, demis. Lista membrii : D3v1L - Lider Salvatore - Co-Lider Mico - Membru V.I.P Bytza - Membru SkateRZ - Membru NuTzu - Membru alexyme09 - Membru * Flippy - Membru Madal1n - Membru Puk - Membru * - avertisment.
Bytza Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Nu imi mai permite timpul sa activez asa de mult din motive personale . Multumesc pentru ca m ati primit in clubul vostru . Multa bafta cu el.
Devil. Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Si eu iti multumesc pentru prezenta la sedinte si pentru timpul petrecut aici, demis. Zilele acestea vom organiza un nou meeting, stati aproape. :)
Devil. Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Maine, ora 16:00 va avea loc un meeting. Rog prezenta fiecarui membru, cine nu poate ajunge sa ma contacteze pe PM. Lista membrii : D3v1L - Lider Salvatore - Co-Lider Mico - Membru V.I.P fonZ - Membru * SkateRZ - Membru NuTzu - Membru alexyme09 - Membru * Flippy - Membru Madal1n - Membru Puk - Membru * - avertisment.
Devil. Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Maine, ora 16:00 va avea loc un meeting. Rog prezenta fiecarui membru, cine nu poate ajunge sa ma contacteze pe PM. Lista membrii : D3v1L - Lider Salvatore - Co-Lider Mico - Membru V.I.P fonZ - Membru * SkateRZ - Membru NuTzu - Membru alexyme09 - Membru * Flippy - Membru Madal1n - Membru Puk - Membru * - avertisment. Datorita problemelor cu PC-ul, am fost nevoit sa schimb windows-ul, si astfel nu am mai putut tine sedinta. Se amana pe maine, ora 13:00.
Devil. Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Imi pare rau ca nu am venit la sedinta am fost plecat Nu s-a tinut, s-au gasit niste cops sa ma omoare. :-j Voi posta o locatie de indata ce ies din jail, unde ne vom intalni cat de curand.
Devil. Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Joi, 17.05.2012 orele 20.00 va avea loc un meeting. Rog prezenta fiecarui membru, cine nu poate ajunge sa ma contacteze pe PM, pe mine sau pe Alexe12. Lista membrii : D3v1L - Lider Salvatore - Co-Lider Mico - Membru V.I.P SkateRZ - Membru NuTzu - Membru alexyme09 - Membru * Flippy - Membru Madal1n - Membru Puk - Membru * - avertisment. S-ar putea sa intarzii 10/15 minute la meeting, ne vom intalni direct in bayside, restul discutam in game. Da, se pare ca doar Flippy e online dintre toti. Am dat si /news pe joc, si nimic. Daca nu va mai preocupa clubul, spuneti-mi. Noi ne aranjam programul pentru a fi in game la meeting, iar voi nu sunteti in stare sa intrati o data pe saptamana 15 minute. Imi spuneti daca mai vreti sa facem ceva cu clubul sau nu.
nutu09 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Pai mai organizeaza un meeting si sa vedem daca vin toti daca nu va ce vrei.
vali60 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 -Nick-ul meu : [Ppg]MojoJojo -Level (minim 2) : 9 -Factiunea din care fac parte : Ballas -Aveti bun simt ? [da/nu] da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] da
Devil. Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 -Nick-ul meu : [Ppg]MojoJojo -Level (minim 2) : 9 -Factiunea din care fac parte : Ballas -Aveti bun simt ? [da/nu] da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] da Orice om merita o sansa, sper sa te fi lasat de vanatoare si sporturi de genul asta. -> [Ppg]MojoJojo - acceptat.
Guest Tempest. Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 -Nick-ul meu : Hades. -Level (minim 2) : 9 -Factiunea din care fac parte : Triade :bananadance2: -Aveti bun simt ? [da/nu] da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] da
Devil. Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Mda, se pare ca nu mai vreti sa facem nimic cu clubul asta. In regula, il rog pe Mihnea sa il scoata la licitatie.
Puk Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 doresc eu clubul sa nu il mai scoti la licitatie , contacteaza-ma in joc sa vorbim , /w Puk
Devil. Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 doresc eu clubul sa nu il mai scoti la licitatie , contacteaza-ma in joc sa vorbim , /w Puk Pentru asta trebuie sa fie de acord Florin, nu poti da clubul oricui..
Guest Tempest. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Hades. » Leader -------- » Co Leader Membrii Vip: Membrii: ---- ---- ---- ---- Model Aplicatie: Nick: Level: Factiune: De ce vrei in dirt racers?: Ai bun simt[da/nu]: Esti de acord cu regulamentul[da/nu]:
Guest Tempest. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Am decis sa acord niste invitatii urmatorilor playeri: Filtzer Ryan Cata96 LoVeLess Just.Me Fantoma sTyler Erick Salvatore Kidzeen ScaraMouche itv.dRey Panther Maryus fonZ. Wapo Flippy White Mishka. Berky The_star iLegaL - A refuzat ! Darius14 Cretu Sensei - A refuzat ! bl@ck - A refuzat ! Black_touch ApolloOne Phill InkAndrei Razor_Lucy Bytza Ghiondes Rares_viper22 Redforce Edyzy
Tudix Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Imi pare rau, dar trebuie sa resping invitatia deoarece momentan am programul incarcat. Multumesc ca te-ai gandit la mine. Pe viitor, poate voi aplica la club. Succes cu el.
SenSei. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Refuz invitatia, nu ma pasioneaza cursele de masini. O zi buna si succes cu clubul.
Stealth Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Refuz invitatia, nu am timp si de alte cluburi. iLeGaL
Guest Tempest. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Hades. » Leader -------- » Co Leader Membrii Vip: Membrii: Puk VaLeNtin. ---- ---- Model Aplicatie: Nick: Level: Factiune: De ce vrei in dirt racers?: Ai bun simt[da/nu]: Esti de acord cu regulamentul[da/nu]:
Hazard Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Imi pare rau dar trebuie sa refuz invitatia.Nu am timp. Oricum mersi ca te-ai gandit si la mine.Succes