Guest wolfy21 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Model de aplicare. -Nick-ul meu : w0lfy. -Level (minim 2) :2 -Factiunea din care fac parte :- -Aveti bun simt ? [da/nu]:da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] :da Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSergiu Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 -Nick-ul meu : GreenSabre -Level (minim 2) : 12 -Factiunea din care fac parte : PD -Aveti bun simt ? da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZooYork. Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 -Nick-ul meu : ZooYork. -Level (minim 2) : 4 -Factiunea din care fac parte : Politicieni -Aveti bun simt ? da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Clubul va fi scos la licitatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Club preluat de jairoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Dirt Racers Dirt Racers este un club ce se ocupa cu organizarea de curse , nu numai de 1 versus 1, ce se vor desfasura numai in desert , pe "drumuri de tara", ca sa zic asa.Cum ziceam,cursele se vor tine pe drumuri denivelate,cu anumite obstacole (naturale),pe muntii din desert,pentru a vedea cine , si daca va ajunge/primul la finish.Cursele se vor tine si in locuri periculoase,de exemplu pe marginea muntilor , coborand in viteza in curbe,marginea apei,samd.Pentru a creste adrenalina,cursele se pot tine si cu hp-ul masinii la jumate,sau multe altele. Regulamentul clubului Dirt Racers. -Respectul fata de colegi. -Fara sa va atacati,jigniti si altele.Suntem toti prieteni in timpul meeting-urilor. -Puteti face parte din alt club,cu conditia sa va prezentati la fiecare meeting al clublui Dirt Racers. -Va trebui sa va prezentati la fiecare meeting.In caz ca aveti un motiv bun sa lipsiti,postati iar eu va voi scuti. -Daca nu ajungeti la doua meeting-uri,sunteti demisi. -Vor fi doua meeting-uri pe saptamana. -In caz ca exista conflicte in interiorul clubui,vorbiti cu mine pentru rezolvarea lor,nu va faceti singuri dreptate,riscati sa fiti demisi. Cerinte pentru a deveni un membru al clublui Dirt Racers. -Sa aveti bun simt. -Sa fiti de acord cu regulamentul si sa-l respectati. -Sa aveti minim level 2.Pentru a putea intra si cei noi,sa aibe toti parte de distractie. -Sa stiti sa va distrati. Alte informatii. -Ne vom intalni in desert,la un loc stabilit de mine la fiecare meeting. -Premiile pentru curse vor fi date de mine,eventual de Co-Lider. -Puteti paria si intre voi,chiar v-as ruga. -Vom folosi si un canal Irc. -Vom folosi masini modeste.(elegy,sultan,sabre etc.Fara Bullet/Infernus/Turismo/SuperGT/Banshee/Cheetah) Model de aplicare. -Nick-ul meu : -Level (minim 2) : -Factiunea din care fac parte : -Aveti bun simt ? [da/nu] : -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] : Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider Invitati : Sayid Perry Gicisan Clifford The_game FullSpeed ironic White Somerhalder Denim Nitr0Gen Ewze Alexus Dirt Racers recruteaza !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katalyn Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Nick-ul meu :Katalyn -Level (minim 2) :19 -Factiunea din care fac parte :UST -Aveti bun simt ? [da/nu] : Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] :Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Nick-ul meu :Katalyn -Level (minim 2) :19 -Factiunea din care fac parte :UST -Aveti bun simt ? [da/nu] : Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] :Da Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Accept invitatia . HeatoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 A intrat : HeatoN(White) Katalyn Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • HeatoN • Katalyn Clubul Dirt Races asteapta aplicatiile voastre !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirax Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Nick-ul meu : Cyrax -Level (minim 2) :6 -Factiunea din care fac parte : LSV -Aveti bun simt ? [da/nu] : Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] :Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Nick-ul meu : Cyrax -Level (minim 2) :6 -Factiunea din care fac parte : LSV -Aveti bun simt ? [da/nu] : Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] :Da Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZooYork. Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 -Nick-ul meu : ZooYork. -Level (minim 2) : 9 -Factiunea din care fac parte : Triads -Aveti bun simt ? [da/nu] : da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] :da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 -Nick-ul meu : ZooYork. -Level (minim 2) : 9 -Factiunea din care fac parte : Triads -Aveti bun simt ? [da/nu] : da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] :da Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 A intrat : Cyrax ZooYork. Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • HeatoN • Katalyn • Cyrax • XooYork. Clubul Dirt Races asteapta aplicatiile voastre !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullSpeed Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Imi pare nespus de rau dar nu pot accepta invitatia datorita timpului meu liber care nu imi permite sa ma implic in asa ceva . Multumesc ca te-ai gandit si la mine . Succes cu , clubul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted July 27, 2012 Author Share Posted July 27, 2012 Accept invitatia. # The_Game Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagawa Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Accept invitatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 A intrat : The_Game ironiC Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • HeatoN • Katalyn • Cyrax • XooYork. • The_Game • ironiC. Clubul Dirt Races asteapta aplicatiile voastre !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcLipSSe Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Nick-ul meu : EcLipSSe -Level (minim 2) : 12 -Factiunea din care fac parte : Bikers -Aveti bun simt ? [da/nu] : da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] : da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Nick-ul meu : EcLipSSe -Level (minim 2) : 12 -Factiunea din care fac parte : Bikers -Aveti bun simt ? [da/nu] : da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] : da Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 A intrat : EcLipSSe Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • HeatoN • Katalyn • Cyrax • XooYork. • The_Game • ironiC. • EcLipSSe Clubul Dirt Races asteapta aplicatiile voastre !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Nick-ul meu : Madal1n -Level (minim 2) : 20 -Factiunea din care fac parte : PD -Aveti bun simt ? [da/nu] : da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] : da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethernul Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Nick-ul meu : Ethernul -Level (minim 2) : 20 -Factiunea din care fac parte : The Mafia ( cred ) -Aveti bun simt ? [da/nu] : da :D -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] : Ja ( DA ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Nick-ul meu : Madal1n -Level (minim 2) : 20 -Factiunea din care fac parte : PD -Aveti bun simt ? [da/nu] : da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] : da Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...