ssmmqq Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 »Nick-ul meu si al colegului: dannnutz & Bytza »Rank-ul meu si al colegului:3 & 1 »Numele echipei: Mitzii biciclistii =))
Tails Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 # Regulament si informatii: - Numai membrii Biroului Federal de Informatii pot participa la acest event! - Odata ce au fost alese meciurile, concurentii au 24 de ore timp la dispozitie sa ma caute pentru a face meciul. - Cei ce nu se vor prezenta la meci vor pierde prin neprezentare! - Evenimentul va incepe cand se vor inscrie 16 concurenti. - Premiul este de 100.000$, dar puteti sponsoriza! - Nu eu voi alege concurentii, ci site-ul random.org (nu eu voi alege meciurile) # Model de inscriere: Nume: Rank: Good luck and have fun!
Tails Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 * Pentru detalii /w teils1 in joc. (daca nu va regasiti,s.a.m.d)
Bytza Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 --------------------------------------------- Model de postare: Poze suspecti omorati : Poze suspecti arestati : Poze eventuri castigate : Poza stats vechi : Poza stats nou : TOTAL Nr suspecti omorati : Nr suspecti arestati : Nr eventuri castigate : Nr de ore : # am postat cu permisiunea lui Maryus
Bytza Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Eventul a fost prelungit cu 2 zile , deci aveti timp pana la data de 19 Iunie 2012 !
Bytza Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Event over ! Pacat ca nu sunteti interesati de munca vreti totul de-a gata , asta e .