Jump to content
AnaMaria

Ce Muzica ascultam si cat de reusita e?!

Recommended Posts

Posted

Prutuse...

Oh da da... are Alexandra Stan are treaba cu muzica ,e cea mai cea..m-am inselat eu ... Ati crezut? :))

Pai eu am dat exemple care in care Vocea domnisoarei era trecuta prin calculator ...bine ca ai tu treaba cu muzica..

Da,ai dreptate ca nu sunt maestru in muzica,, ,,,Vezi-ti de treaba,nu te obliga nimeni sa te bagi in seama ..e parerea mea fata de acel cantaret.. B-bye.

Dar aici Alexandra Stan are vreo treaba cu muzica? http://www.youtube.com/watch?v=nfDAbsj72aI

In fine,nu trebuie sa imi raspunzi ..ca n-am chef sa ma bag in seama cu tine. Enjoy the topic si nu mai posta la adresa mea dragule. :nanana:

uy1xq1j25ixv6fdgua9c.gif

Posted

Prutuse...

Oh da da... are Alexandra Stan are treaba cu muzica ,e cea mai cea..m-am inselat eu ... Ati crezut? :))

Pai eu am dat exemple care in care Vocea domnisoarei era trecuta prin calculator ...bine ca ai tu treaba cu muzica..

Da,ai dreptate ca nu sunt maestru in muzica,, ,,,Vezi-ti de treaba,nu te obliga nimeni sa te bagi in seama ..e parerea mea fata de acel cantaret.. B-bye.

Dar aici Alexandra Stan are vreo treaba cu muzica?

In fine,nu trebuie sa imi raspunzi ..ca n-am chef sa ma bag in seama cu tine. Enjoy the topic si nu mai posta la adresa mea dragule. :nanana:

Buna ziua again. Anohoolic, sa stii ca Prutus chiar are treaba cu muzica, iti zic asa sincer ca intre fete :)

Astazi vreau sa pun cateva filmulete, diverse stiluri muzicale, insa toate au in comun canto gregoriano. Rezultatul final? Voi decideti ptr fiecare :) ...

Here we go :

1.

2.

3.

http://www.youtube.com/watch?v=xE0UA8RREX4

• Upvote 1
Posted

Prutuse...

Dar aici Alexandra Stan are vreo treaba cu muzica?

Buna ziua again. Anohoolic, sa stii ca Prutus chiar are treaba cu muzica, iti zic asa sincer ca intre fete :)

Astazi vreau sa pun cateva filmulete, diverse stiluri muzicale, insa toate au in comun canto gregoriano. Rezultatul final? Voi decideti ptr fiecare :) ...

Here we go :

1.

2.

3.

http://www.youtube.com/watch?v=xE0UA8RREX4

Neata Mady, eu vream sa incep astazi prin a pune ceva clipuri educativa, dar si ideea ta este interesanta, de abia astept sa vad ce va iesi :whistle:

Posted

7.

Din pacate, nu pot spune ca pentru cele 7 filmulete de mai sus se pastreaza stilul gregorian de voce si orchestra in adevaratul sens al cuvantului, este alegerea artistilor de a se orienta mai spre opera, cor sau pur si simplu instrumental. Am sa mai caut, momentan de astea mi-am adus aminte, sper sa va placa diversivitatea.

Mai jos un video ce este ... un fel de doua feluri :P Recomandarea mea? Jucativa cu bassul in timp ce ascultati.

Posted

Piesa asta m-a terminat :|

Am ascultat-o de N ..ori si nu ma satur de ea :)

erai si inainte

Buna,ori te abtii de comentarii de genu si te rezumi la subiectu topicului,ori iti cer ss,Ce alegi?

O zi buna.. Si ROIU din topicu meu. ^_^

Posted

I-ai spart :))

Bvo pentru tupeu aratat.. :))

Revin mai tarziu cu un flimulet.. :)

vara asta am rupt manelele , imi place cand stau la semafor cu maneaua blana si se uita toti cocalarii , fomistii , salahorii etc. =))

cred ca melodia asta e imposibil sa nu o fi auzit peste tot , doar daca stai inchis in casa nu ai fi auzit-o .

http://www.youtube.com/watch?v=exZFYg8bDCQ

Fiecare cu ce ii place , mie una nu tare ador genu ..dar daca ies la o terasa sau undeva tot aud manele ..deci nu pot zice ca n-ascult ..ca ascult fara sa vreau ..ca doar n-o sa schimbe cafeneaua unde sunt invitata ..muzica ca eu sunt Anohoolic :)) :nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...