blk Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Nu este public poll deci nu se va vedea userul care a postat, puteti sa fiti sinceri :P
The Wizard Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 da la toate, dar spre surprindearea ta, winul xp original sta si se pune praful pe el. am instalat unul pirat care din punctul meu de vedere e mult mai stabil. mai am si win7 pro original, dar tot xp e mai bun.
Smiley08 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Detineti sistem de operare original? Da,Windows XP Detineti jocuri originale ? Da,GTA San Andreas,GTA IV,CoD BlackOps
spades Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Da / Nu / Da Windows XP & Vista / - / CS 1.6, CS:S, GTA San Andreas, Civ City Rome, Rome Total War,etc.
41nd Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 am instalat unul pirat care din punctul meu de vedere e mult mai stabil. probabil ca e customizat fara componentele inutile (ipv6, snmp, iis, langs, etc) .. si eu mi-am refacut vista dupa dvdul original cu vlite si pe linga spatiul economisit - raspunde putin mai repede.. cat despre jucariile mele: 1. computer de gaming acasa - vista + steam cu jocurile cumparate 2. laptop acasa - vista + softurile de office si development 3. computer la birou (tot proprietate personala..) - xp sp3 cu majoritatea softurilor in regim "freeware" cred ca ultima oara cand am folosit un software fara licenta.. ani multi in urma cand nu puteam cumpara mai nimic online si era aproape imposibil ca persoana fizica sa gasesc unde sa platesc pentru soft..