StoRo Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Acuma voi aparti fata prea mult, mai nou toate pitzipoancele se fac cunoscute urcand pe scena. Bine a facut ca a aruncat-o.
slvr Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Acuma voi aparti fata prea mult, mai nou toate pitzipoancele se fac cunoscute urcand pe scena. Bine a facut ca a aruncat-o. Poate ai auzit asta la parintii tai sau pe unde mai umbli tu , ei bine nu ai inteles corect si nici reprodus. "Pitipoancele" se fac cunoscute cantand si la asta se refera "urcand pe scena" , nu se face cunoscuta ca s-a urcat pe scena lu' Ombladon si a inceput sa danseze de nebuma , aia ori si-o ia (cum a fost in momentul de fata) , ori nu o baga nimeni in seama si nu mai aude nimeni nimic de ea , in cel mai bun caz daca e vre-o bunaciune o f*t astia dupa concert. Oricum , stirea e veche , multi nu inteleg si asa iese o harababura totala...
RuLLzzs Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Fain,ma astept si de la mai multe din partea lui 2
slvr Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Fain,ma astept si de la mai multe din partea lui Adica? Ceva gen sa scoata un spray paralizant si sa o faca pe domnisoara sa tremure mai grav decat in cele mai frumoase vise ale ei?
RuLLzzs Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 si asta,sa mai de-a si un pumn in gura .... mai multe 2
Kile Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Totusi, e un concert, se mai urca lumea pe scena una alta, asta e, " Vedetele " din Romania :)
Guest Interzisa Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Salut ,si mie mi s-a intamplat ..sa urc pe scena sa cer un autograf sau ceva ..asta nu m-a facut "o pitipoanca beata" ,ca artist trebuie sa dai dovada de decenta ,bun simt,respect de fani si nu numai. Gestul lui a fost mai mult de cat suparator... a fost prea salbatic ..Scena nu era a lui si nu de vina era fata ca a patruns pe scena ..din cate stiu in orice concert cu artisti cat de cat cunoscuti ..in juru scenei se pun gardieni sau paza.. acolo de ce n-a fost.. Ombladon a da dovada de : "Sunt vedeta ma doare in C*r de restu" ..Eu sa fii fost in locu fetei .. il asteptam pana dupa concert ..si prindeam eu momentu ..sa ii arat ce inseamna respectu fata de o femeie..O zi buna..
Denzel_Lsd Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 .Scena nu era a lui si nu de vina era fata ca a patruns pe scena ))))) Cine e de vina ca a patruns fata pe scena ?
slvr Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Salut ,si mie mi s-a intamplat ..sa urc pe scena sa cer un autograf sau ceva ..asta nu m-a facut "o pitipoanca beata" ,ca artist trebuie sa dai dovada de decenta ,bun simt,respect de fani si nu numai. Gestul lui a fost mai mult de cat suparator... a fost prea salbatic ..Scena nu era a lui si nu de vina era fata ca a patruns pe scena ..din cate stiu in orice concert cu artisti cat de cat cunoscuti ..in juru scenei se pun gardieni sau paza.. acolo de ce n-a fost.. Ombladon a da dovada de : "Sunt vedeta ma doare in C*r de restu" ..Eu sa fii fost in locu fetei .. il asteptam pana dupa concert ..si prindeam eu momentu ..sa ii arat ce inseamna respectu fata de o femeie..O zi buna.. Si sigur il astepta si ii arata ce? )) Ar fi culmea sa-l bata si o fatuca , care abia a facut 18 anisori si i s-au urcat hormonii la cap , ar merge saracul cu bodyguarzi dupa el (acum nu stiu daca merge sau nu , treaba lui...) Ti s-a intamplat sa urci pe scena INVITAT , inainte sau dupa concert , dar nu te-ai urcat ca nesimtitul in mijlocul concertului , in timp ce canta papusica de Alexandra Stan (sa spunem) sa-i ceri si tu un autograf , e penibil. Si daca ai facut-o ... ascunde-te sub pat si nu mai iesi de acolo o perioada.
Stargate Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 cate luni de zile aveti de gand sa mai comentati aiureala asta de incident? :blink: 1
Phyxyon Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 pana cand vor gasi o stire cat de cat pe care sa o poti comenta nu doar un R.I.P sau stiri stiintifice de care nu ii pasa nimanui . Ok te informezi insa nu prea ai ce adauga sau comenta ca nu e domeniul tau si nu stii mai nimic despre el, pe cand barfa e pentru toti .
Stargate Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 atunci incet-incet se face loc spre stiri despre relatia lu' Pepe cu zavoranca si cimitiru' privat :blink: sau mai stiu eu ce prostii... A fost un incident izolat cu o prostovana care a fost aruncata dp scena ... so what?
Bogdan Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Maxim! In sfarsit vad pe cineva care are curajul sa faca asa ceva in fata tuturor.
Mihai Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Omul ala ori era beat ori este retardat. Nu inteleg de ce a impinso? Avea un cutit in mana? Vroia sa il omoare? Daca aia se dadea cu capul de asfalt .... si murea ? Ce mai facea Ombladon?
Kiidu Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ce sa se dea cu capu de asfalt esti nebun, n-ai vazut cata lume ere acolo. nice takle ombadon ^^ keep it up
Blazers Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Bravo Ombladon, inca au avut bunul simt si a impins-o ca putea sa ii fac si altele. :>
CioCio Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Cred ca fata vroia sa sara la gatul artistului sa il pupe iar el trebuia sa intre cu melodia si a impins-o ) oricum e funny faza )
Guest NightWishMaster Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Are 6 luni postarea, si un an vechime evenimentul. Nu e stire, e pretext de spam.