Mr.Dennis Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 TheFlow - acceptat List? membrii : Mr.Dennis - Lider PreMiuM Mugur HeLLIsh HEdy Billo Comy Sevraje FullSpeed Westiee ingerul_decazut TheFlow
Mr.Dennis Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 NEWS : Întâlnirea a luat sfâr?it , pentru prima dat? eu cred c? a fost bini?or . în urma luptelor desf??urate , am pl?cerea s? îl numesc pe HEdy noul colider ! To?i cei prezen?i au primit suma de 15.000$ , iar HEdy câ?tigând competi?ia , pe lâng? colider a primit 50.000$ , cum am promis mai sus ! Câteva scene din meciuri puteti g?si AICI ! List? membrii : Mr.Dennis - Lider HEdy - Co-lider PreMiuM ~Mugur ~HeLLIshBillo ~Comy Sevraje ~FullSpeedWestieeingerul_decazutTheFlow ~ = Avertisment
change Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Nick :change Level :10 Fac?iune :Grove De ce dore?ti s? intri în acest club ?:am fightstyle si stiu sa il folosesc foarte bine Poza ce dovede?te c? de?i fightstyle:
Guest TimaTi Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Nick : TimaTi Level : 6 Fac?iune :Grove De ce dore?ti s? intri în acest club ?: vreau sa fiu street fighter Poza ce dovede?te c? de?i fightstyle: http://imageshack.us/photo/my-images/38/samp040wh.png/
Mr.Dennis Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 TimaTi , change - accepta?i List? membrii : Mr.Dennis - Lider HEdy - Co-lider PreMiuM ~ Mugur ~ HeLLIsh Billo ~ Comy Sevraje ~ FullSpeed Westiee ingerul_decazut TheFlow TimaTi change ~ = Avertisment
Guest Cl2udiu Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Foarte tari pozele GJ:>Foarte tari pozele GJ:>
Mr.Dennis Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 NEWS ! Vineri , ora 22:00 avem întâlnire , se pare c? HEdy nu are timp pentru a fi colider , deci în concluzie voi alege pe altcineva ! Locul 1 va fi premiat cu suma de 50.000$ ! Cine nu poate s? ajung? s? posteze aici ! List? membrii : Mr.Dennis - Lider HEdy PreMiuM ~ Mugur ~ HeLLIsh Billo ~ Comy Sevraje ~ FullSpeed Westiee ingerul_decazut TheFlow change
Mugur95 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 NEWS ! Vineri , ora 22:00 avem întâlnire , se pare c? HEdy nu are timp pentru a fi colider , deci în concluzie voi alege pe altcineva ! Locul 1 va fi premiat cu suma de 50.000$ ! Cine nu poate s? ajung? s? posteze aici ! List? membrii : Mr.Dennis - Lider HEdy PreMiuM ~ Mugur ~ HeLLIsh Billo ~ Comy Sevraje ~ FullSpeed Westiee ingerul_decazut TheFlow change sper sa ajung la sedinta si sa iau colider ...
PeU Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Nick :PeU Level :10 Fac?iune :Grove De ce dore?ti s? intri în acest club ?: pentru ca imi place clubu :D Poza ce dovede?te c? de?i fightstyle: am
Mr.Dennis Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 PeU , LoLz0r - accepta?i List? membrii : Mr.Dennis - Lider HEdy PreMiuM ~ Mugur ~ HeLLIsh Billo ~ Comy Sevraje ~ FullSpeed Westiee ingerul_decazut TheFlow change PeU LoLz0r
LoLz0r™ Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Nick : LoLz0r Level : 6 Fac?iune : Triads De ce dore?ti s? intri în acest club ?: Pentru distractie Poza ce dovede?te c? de?i fightstyle: http://imageshack.us/photo/my-images/89/samp604z.png/
roCkStaR:) Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Nick : roCkStaR Level : 10 Fac?iune : Armata De ce dore?ti s? intri în acest club ?: Lupte :X Poza ce dovede?te c? de?i fightstyle: Stie dennis ca am :)
Mr.Dennis Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 roCkStaR - acceptat List? membrii : Mr.Dennis - Lider HEdy PreMiuM ~ Mugur ~ HeLLIsh Billo ~ Comy Sevraje ~ FullSpeed Westiee ingerul_decazut TheFlow change PeU LoLz0r roCkStaR
Guest Cl2udiu Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 imi cer scuze ca nu am putut fi prezent... dar am luat ban 30 de zile si nici nu mai pot veni la vreo sedinta... in urmatorele 30 de zile...
Guest Cl2udiu Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Mr.Dennis iti ofer 250.000 pe club .... accepti ? Mugur nu cumpara clubul... strici toata distractia... asa se duce tot daca se schimba liderii unul dupa altul... ramai co-lider sau vorbeste cu Mr.Dennis sa te faca lider cu el...
Mr.Dennis Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 NEWS ! : A 2-a întâlnire a luat sfâr?it ! În urma luptelor , Lolz0r a ie?it pe locul 1 , fiind câ?tig?torul sumei de 50.000$ ! Ce p?rere ave?i despre POZE ? List? membrii : Mr.Dennis - Lider HEdy ~ PreMiuM ~ Mugur ~ HeLLIsh Billo ~ ~ ( La urm?toarea absen?? vei fi demis ) Comy Sevraje ~ ~ ( La urm?toarea absen?? vei fi demis ) FullSpeed ~ Westiee ingerul_decazut TheFlow change ~ PeU ~ LoLz0r roCkStaR
Mugur95 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Mr.Dennis iti ofer 250.000 pe club .... accepti ? Mugur nu cumpara clubul... strici toata distractia... asa se duce tot daca se schimba liderii unul dupa altul... ramai co-lider sau vorbeste cu Mr.Dennis sa te faca lider cu el... de ce crezi tu asta? eu cred ca o sa fie mult mai distractiv decat sa ne vedem o data pe saptamana sa ne batem ... atat ... eu ma retrag ... denis scoate-ma de pe lista
Mr.Dennis Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Mugur , dac? acest club se ocup? cu organizarea luptelor de strad? , tu ce ai vrea s? facem când ne întâlnim ? S? jucam ?eptic? ? Dac? te deranjeaz? c? ne întâlnim doar o dat? pe s?pt?mân? , pot face ?i de 2 ori , nu e problem? , numai voi s? veni?i . A?tept r?spunsul t?u final în leg?tur? cu clubul .
Zachary Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Mr.Dennis iti ofer 250.000 pe club .... accepti ? Mugur nu cumpara clubul... strici toata distractia... asa se duce tot daca se schimba liderii unul dupa altul... ramai co-lider sau vorbeste cu Mr.Dennis sa te faca lider cu el... de ce crezi tu asta? eu cred ca o sa fie mult mai distractiv decat sa ne vedem o data pe saptamana sa ne batem ... atat ... eu ma retrag ... denis scoate-ma de pe* lista Tu nu sti sa scri si vrei sa conduci un club ? # Da, ar fi mai frumos daca ar fi doua sedinte pe saptamana .
heineken Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 (edited) Nick : heineken. Level : 6 Fac?iune : Primarie De ce dore?ti s? intri în acest club ?: Imi plac luptele de strada si as dori sa ma lupt. Poza ce dovede?te c? de?i fightstyle: Am aratat in game. # Eu zic sa faci de 1-2 ori meeting pe saptamana fara premii(doar prima pentru cei care sunt prezenti) si la sedinta sa dai premiul celui care castiga. E doar o propunere ,sunt banii tai si faci ce vrei cu ei. Edited July 2, 2011 by heineken.
Mr.Dennis Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 heineken - acceptat List? membrii : Mr.Dennis - Lider HEdy ~ PreMiuM ~ Mugur ~ HeLLIsh Billo ~ ~ ( La urm?toarea absen?? vei fi demis ) Comy Sevraje ~ ~ ( La urm?toarea absen?? vei fi demis ) FullSpeed ~ Westiee ingerul_decazut TheFlow change ~ PeU ~ LoLz0r roCkStaR heineken.