RaicuM Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Nume:Raicu Nu pot ajunge la sedinta,Motiv:sunt plecat la ora sedintei
Aka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Nume: alyku Nu stiu daca ajung la sedinta, fac tot posibilul sa ajung .
Fonz Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Imi pare rau,dar nici de aceasta data nu voi fi prezent..In 10 minute plec in oras.Scuzati.
Trick of treat Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Nu pot ajunge la sedinta,imi pare rau.
iNNstinCt Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Sedinta a avut loc cu succes, au fost foarte multi absenti... In cursul zilei de maine voi veni si cu poze + statistica clubului.
banuc Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Nick:Banuc Nickuri precedente:Antaury Nivel:Mediu
meetique Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Instinct are ceva probleme cu netul ... Sa speram ca va reveni cat mai repede.
kucker11 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Nick: kucker Nickuri precedente: kucker Cunostintele in acest domeniu : Mediu.
Dima Dan Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 27.12.2013 De astazi liderii clubului sunt : Simple accwelle . Spor la treaba , pentru inceput am sa sponsorizez acest club cu 300.000 $ o mica prima pentru un ''fresh start''
Zohlomg Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Salut, De acum eu şi cu Simple ne vom ocupa de acest club, sper să ne înţelegem bine şi să colaboraţi în continuare alături de noi. Aş avea nevoie de câte un PM de la cei care sunt în club şi vor să rămână sau să se retragă ca să pot să editez lista cu membri. Cât de curând vom da drumul la aplicaţii şi vom organiza şi o întrunire a motocicliştilor 'de câmpie' în cadrul acestui club. O zi bună !
Silver Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 In concluzie,LM Stunters Club recruteaza! Lideri: accwelle ------------------------------------------------ Simple Membrii: Paulinho TheMurdock Aaron
Guest Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Nick: CaRa Nickuri precedente: Cunostintele in acest domeniu : Avansat
Zohlomg Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Acceptat(ă) pentru teste ! Am văzut că ai trecut gradul de "avansat" în cerere, o să văd de ce eşti în stare. # Vă rog să nu treceţi un grad de avansare foarte înalt prin cerere dacă ştiţi că nu sunteţi în stare să ajungeţi măcar la el. Momentan vreau să sortez membrii şi după gradul lor de cunoştinţe în acest domeniu - stunts. Dacă o să văd un grad foarte înalt în cerere şi la întruniri nici nu sunteţi în stare să faceţi cele mai medii stunturi, o să-mi pun semne de întrebare şi o să ajungem în alte părţi. Deci treceţi gradul pe care ştiţi că îl aveţi ca să tot puteţi avansa, să învăţaţi ! Lista membrilor: accwelle. ( Zohlomg ) Simple ( Simple_) Paulinho ( Paulinho ) TheMurdockk ( TheMurdockk) Aaron ( Aaron ) CaRa ( CaRa ) # Nu uitaţi de butonul pentru a primi notificări cu noutăţile ce sunt aduse în acest topic !
kagawa Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Nick: ironic. Nickuri precedente:- Cunostintele in acest domeniu : Mediu.
Aka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Nick: alyku Nickuri precedente: - Cunostintele in acest domeniu : FULL !
Zohlomg Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Acceptaţi pentru teste ! # Aşteptăm încă puţin să ne strângem vreo 10-15 şi postăm un meeting. Lista membrilor: accwelle. ( Zohlomg ) Simple ( Simple_) Paulinho ( Paulinho ) TheMurdockk ( TheMurdockk) Aaron ( Aaron ) CaRa ( CaRa ) ironic. ( ironic. ) alyku ( alyku )
Ethernul Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Nick: Ethernul Nickuri precedente:- Cunostintele in acest domeniu : Prost,e jale.
Zohlomg Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Acceptat pentru teste ! O să ai timp să înveţi şi să progresezi în 'artele' stuntului ! Lista membrilor: accwelle. ( Zohlomg ) Simple ( Simple_) Aaron ( Aaron ) Skane ( Skanee ) Radu ( Radu. ) Paulinho ( Paulinho ) TheMurdockk ( TheMurdockk) CaRa ( CaRa ) ironic. ( ironic. ) alyku ( alyku ) Ethernul ( Ethernul ) Lider Sponsor Momentan, bugetul clubului a ajuns la 600.000 $ cu ajutorul lui sNs şi a lui Brook. Le mulţumim pentru ajutorul acordat !
RazoR Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Nick: RazoR Nickuri precedente: RazoR_Lucy Cunostintele in acest domeniu : M'am blocat... Lace The F**k Up!
Silver Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Acceptat pentru teste ! Esti prea modest barosane! Lista membrilor: accwelle. ( Zohlomg ) Simple ( Simple_) Aaron ( Aaron ) Skane ( Skanee ) Radu ( Radu. ) Paulinho ( Paulinho ) TheMurdockk ( TheMurdockk) CaRa ( CaRa ) ironic. ( ironic. ) alyku ( alyku ) Ethernul ( Ethernul ) .Razor.(Razor) Lider Sponsor
kucker11 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Nick: kucker Nickuri precedente: kucker Cunostintele in acest domeniu : Mediu.
RaicuM Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Nick: Raicu Nickuri precedente:TwIsT Cunostintele in acest domeniu : Mediu,parerea mea :D depinde sa decideti voi :P
Zohlomg Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Acceptat pentru teste ! Lista membrilor: accwelle. ( Zohlomg ) Simple ( Simple_) Aaron ( Aaron ) alyku ( alyku ) Skane ( Skanee ) _Quatro_ ( hedastro ) Radu ( Radu. ) Paulinho ( Paulinho ) TheMurdockk ( TheMurdockk) CaRa ( CaRa ) ironic. ( ironic. ) Ethernul ( Ethernul ) .Razor. ( Razor ) Raicu ( RaicuM ) Lider Sponsor Posibil să organizăm un scurt meeting mâine, pe la ora 20-21. Să fiţi cu ochii pe acest topic vă rog ! O să facem primul meeting ( adevărat ) după anul nou, mâine o să ne jucăm puţin, o să ţin cont de cine o să vină ! Bugetul clubului - 700.000 $, mulţumim sNs, Brook, alyku pentru ajutorul acordat ! # Nu uitaţi de butonul ( aflat în colţul din dreapta, sus ) pentru a primi notificări cu noutăţile ce sunt aduse în acest topic !