#Mircea Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Deci , m-am gandit sa fac niste tinte in anumite model'urii pe care o sa pun acuma link'ul de descarcare , sunt total facute de mine , nici una de la altu , o sa dau si instructiuni in continuare , le puteti folosi la GTA nu da nici un crash nimic , este doar o textura nu este nici un cod , bla bla bla ... Instructiuni: ~1: Duceti-va unde aveti joc'ul instalat la models" ex: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\Models" ~2: Intrati in fisier'ul ce l-ati descarcat si in fiecare folder va alegeti o tinta , acolo aveti un fisier numit hud.txd ~3: Luati fisier'ul hud.txd si il bagati in folder'ul Models . ______________________________________________________________________________________________________________________________| Intrebari puse frecvent: ·Aduce crash'urii?: NU ·Aduce un fel de aim " coduri " ?: Desigur ca Nu , este doar o textura . ______________________________________________________________________________________________________________________________| ((Fara reply de gen: GG , e tare , etc... Spune-ti si comentariu , cum este , daca este bun , merge mai bine , eu stiu ... : )) Pack'ul contine 7 foldere in care sunt 7 tinte + imagini cu respectivele . ______________________________________________________________________________________________________________________________| CREDITS: C_Walk / Sup3r = Una si aceasi persoana . Creat cu: Photoshop // Daca doriti alte tinte / Sau niste sugestii = PM Sup3r Mod creat de C_Walk ! Eu doar l-am postat din arhiva,pentru ca multora or sa le placa. Hmm..nu stiu cum a ajuns chestia aia in link-ul meu,dar voi pune altul in cel mai scurt timp.
I am Mitzu Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 lol :) in fisierul care lai pus tu la download se afla : - un "GTA pc.v4.8.8" in care se afla crack de la sa si samp / samp.debug - 2 notepad care fac reclama la un radio - un "lisent" de la un radio :|
vLn0994 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 am si eu nevoie de un link de download ceva daca doriti
vLn0994 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 sincer nu imi apre linku nustiu dc daca poti sa mil dai si mie va rog
Redix Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Vezi asta http://www.girlshare.ro/1641783 , .credeam ca e un link in acel DOWNLOAD :crazy: Thread-ul: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=372564&st=0&p=5227798&#entry5227798
AcidiX Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Sunt frumoase am incercat si eu 2-3 pe un alt server si sunt ok ;) bravo
change Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 lol :) in fisierul care lai pus tu la download se afla : - un "GTA pc.v4.8.8" in care se afla crack de la sa si samp / samp.debug - 2 notepad care fac reclama la un radio - un "lisent" de la un radio :| exact aia imi apare si mie cand il downloadez
Fabian Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Te-ai apucat de spam prietene ?Vad ca iei la rand toata sectiunea ,numai : "ce faine sunt " ai zis in fiecare topic
Madaliceaa Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Sunt Frumoase :D Eu Rup Cu ele :D Sunt Folositoare Multumesc! :bananadance2:
tweeZ- Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nu prea imi plac , e o parere personala, te asteptam si cu altele ! :P
NeSqUiK. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Caut si eu o tinta ca accea de la cs ma poate ajuta cineva ?
MiXtap Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Daca nu va plac aceste tinte, am facut eu 9 tinte de precizie. DOWNLOAD
PureMagic Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Frumoase, dar nu prea stiu cum sa le pun... lasand la o parte explicatia ta de a le instala.