Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

#Mircea

7 Crosshairs Pack ~ By C_Walk

Recommended Posts

Posted

c_walkcrosshairs.png

Deci , m-am gandit sa fac niste tinte in anumite model'urii pe care o sa pun acuma link'ul de descarcare , sunt total facute de mine , nici una de la altu , o sa dau si instructiuni in continuare , le puteti folosi la GTA nu da nici un crash nimic , este doar o textura nu este nici un cod , bla bla bla ...

Instructiuni:

~1: Duceti-va unde aveti joc'ul instalat la models" ex: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\Models"

~2: Intrati in fisier'ul ce l-ati descarcat si in fiecare folder va alegeti o tinta , acolo aveti un fisier numit hud.txd

~3: Luati fisier'ul hud.txd si il bagati in folder'ul Models .

______________________________________________________________________________________________________________________________|

Intrebari puse frecvent:

·Aduce crash'urii?: NU

·Aduce un fel de aim " coduri " ?: Desigur ca Nu , este doar o textura .

______________________________________________________________________________________________________________________________|

((Fara reply de gen: GG , e tare , etc... Spune-ti si comentariu , cum este , daca este bun , merge mai bine , eu stiu ... : ))

Pack'ul contine 7 foldere in care sunt 7 tinte + imagini cu respectivele .

CREDITS:

C_Walk / Sup3r = Una si aceasi persoana .

Creat cu: Photoshop

// Daca doriti alte tinte / Sau niste sugestii = PM Sup3r

Mod creat de C_Walk ! Eu doar l-am postat din arhiva,pentru ca multora or sa le placa.

Hmm..nu stiu cum a ajuns chestia aia in link-ul meu,dar voi pune altul in cel mai scurt timp.

Posted

lol :)

in fisierul care lai pus tu la download se afla :

- un "GTA pc.v4.8.8" in care se afla crack de la sa si samp / samp.debug

- 2 notepad care fac reclama la un radio

- un "lisent" de la un radio :|

Posted

lol :)

in fisierul care lai pus tu la download se afla :

- un "GTA pc.v4.8.8" in care se afla crack de la sa si samp / samp.debug

- 2 notepad care fac reclama la un radio

- un "lisent" de la un radio :|

exact aia imi apare si mie cand il downloadez

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...