Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mertzannn

Grand Theft Auto SA ModPack

Recommended Posts

Posted

Are cineva skinuri de Logan pentru Jester / Flash ? ? ?

Dacia Logan e in 4 usi iar Jester si Flash au 2 usi daca pui skinu nu se vede pentru ca acele sunt in 2 usi iar Logan e in 4 usi si nu se poate daca vrei un skin si masina are 2 usi trebuie un skin tot cu 2 usi sper ca te-am lamurit ^_^

Guest VoodooRay
Posted

Am nevoie de skinurile originale la Remington si Stallion, plus daca poti skinurile la sfr1, sfr2, sfr3 si la asta: click

Posted

Am nevoie de skinurile originale la Remington si Stallion, plus daca poti skinurile la sfr1, sfr2, sfr3 si la asta: click

Imi pare rau ala de la Remington nu lam gasit...dar in rest is toate aici : Download.

Posted

am si eu nevoie de niste masini care sa mearga pentru Tornado ar fii de preferat , cadillac eldorado , chevrolet monte carlo , chevrolet impala , buick riviera sau orice masina pt Tornado. Multumesc

Posted

Niste skinuri de LSV ?? astept unele cat mai frumoase plss

Poftim : Download + poze acolo ai 2 tipuri de skin-uri iti alegi tu tot ce vrei

am si eu nevoie de niste masini care sa mearga pentru Tornado ar fii de preferat , cadillac eldorado , chevrolet monte carlo , chevrolet impala , buick riviera sau orice masina pt Tornado. Multumesc

Poftim :

vrc2si.jpg

Download.

As vrea si eu un radar ca http://img573.imageshack.us/img573/2985/samp227j.png daca aveti,ms

Am cautat pe net si nu am gasit tipu ala de radar / mini map incearca sa vorbesti cu persoana aceea la care ai vazut daca il mai are.

are cineva mod original de banshee? va rog mult

Poftim : Download.

Posted

As dori si eu GTA SAMP - Weapons + Skins + Sounds + Interface + Hud & Fonts, daca se poate multumesc anticipat.

Posted

Salut baieti

Imi puteti cauta si mile un kilometraj care este in jurul mini-map`ului ? nu stiu exact cum se numeste .. stiu doar ca in vremea samp`ului, ziua este alb si noaptea ablastru.. nu conteaza daca trebuie cleo ca ma joc SP cu el :D

P.S. multumesc aniticipat

Posted

As vrea si eu un radar ca http://img573.imageshack.us/img573/2985/samp227j.png daca aveti,ms

Am cautat pe net si nu am gasit tipu ala de radar / mini map incearca sa vorbesti cu persoana aceea la care ai vazut daca il mai are.

Am gasit eu acel radar, uite AICI

P.S. imi cer scuze ca am facut inca un post, si ca am postat aici in locul lui flippy dar am zis sa ajut daca el nu l-a gasit

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...