Eric Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Acceptati amandoi. Asteptam in continuare aplicatiile voastre !
Benny Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 • Nick: BeNNy • Varsta: 19 • De ce vreau sa intru in club: Am mai fost si este amuzant. • Sunt deacord cu regulamentul: DA!
lolflamE Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 • Nick:Semos • Varsta:16 • De ce vreau sa intru in club:pt a ma distra alaturi de alti playeri • Sunt deacord cu regulamentul: dap
Guest .PaulxX. Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 • Nick: JackSparrow • Varsta: 18 • De ce vreau sa intru in club: Pentru ca am simtul umorului si imi plac eventurile Yo Mama. • Sunt deacord cu regulamentul: Da.
Eric Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 JackSparrow, BeNNy - acceptati. Maine seara, 6 iunie, ora 21:30, sedinta ! Cine nu poate veni sa imi dea un PM pe forum. Daca lipsiti si nu anuntati, primiti avertisment ( ~ ). PS: sper sa fim mai multi prezenti decat la sedinta anterioara.
CloHard Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Voi fi inactiv deoarece am examene. Mai bine ma retrag. Sper sa ma intelegeti.
Adi Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Voi fi inactiv deoarece am examene. Mai bine ma retrag. Sper sa ma intelegeti. ce examene ai tu la 15 ani? N-ai trecut inca nici de generala
Eric Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 In 5 minute incepe sedinta, suntem doar 3 prezenti. Sper sa nu va bateti joc ca si la sedinta anterioara. PS: sedinta va avea loc oricum, se vor da si premii mari. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Sedinta a luat sfarsit. Au fost prezenti doar 2 membrii din pacate. Nu imi pot da seama de ce nu veniti. Nu va place ceva ? Daca aveti vreo idee, astept PM din partea voastra, legat de club. Cei ce si-au motivat absenta nu vor primi avertisment. Lista membrilor: Lider: Adi Co-lider: EricK »mr.dexter »mr.dennis ~ ~ »axxo ~ ~ »sevraje ~ »filtzer »juan ~ »monster ~ »westiee ~ ~ »mitzu ~ »tech ~ »smiley ~ ~ »Paul ~ ~ »MrIlusion ~ ~ »Theflow ~ ~ »poison ~ »andywwe ~ »notram ~ »raknet »jacksparrow ~ »benny Asteptam aplicatiile voastre in continuare !
lolflamE Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 • Nick:Semos • Varsta:16 • De ce vreau sa intru in club:pt a ma distra alaturi de alti playeri • Sunt deacord cu regulamentul: dap
Lunatick Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 • Nick:Lunatick • Varsta:17 • De ce vreau sa intru in club:Sunt un tip cu simtul umorului, iar un pic de amuzament nu strica nimanui... • Sunt deacord cu regulamentul: da
Zachary Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 EricK eu ti`am dat PM ca am ban si normal ca nu pot veni
Eric Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 EricK eu ti`am dat PM ca am ban si normal ca nu pot veni Ar trebui sa ghicesc eu ce nume ai ? Iti voi motiva absenta ( de indata ce iti aflu si numele ).
CioCio Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 • Nick: CioCio • Varsta: 17 ani • De ce vreau sa intru in club: Vreau sa ma distrez alaturi de voi ! • Sunt deacord cu regulamentul: DA
Eric Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 • Nick: CioCio • Varsta: 17 ani • De ce vreau sa intru in club: Vreau sa ma distrez alaturi de voi ! • Sunt deacord cu regulamentul: DA Acceptat.
Zachary Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 EricK eu ti`am dat PM ca am ban si normal ca nu pot veni Ar trebui sa ghicesc eu ce nume ai ? Iti voi motiva absenta ( de indata ce iti aflu si numele ). Westiee
Keez Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 • Nick: Keez • Varsta: 18 • De ce vreau sa intru in club: for fun. • Sunt deacord cu regulamentul: Da
Guest MoNdEo007 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 (edited) • Nick: fLuEnCe • Varsta: 15 • De ce vreau sa intru in club: Imi place sa ma distrez , de asemenea ,organizare si mod de desfasurare al clubului ! • Sunt deacord cu regulamentul: Da. Edited June 8, 2011 by MoNdEo007
Eric Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Acceptati amandoi. Atentie ! Astept un PM din partea fiecarui membru, in care sa imi spuneti cand aveti timp de o sedinta.
Edy Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 • Nick: Edy • Varsta: 14 • De ce vreau sa intru in club: sa ma distrez , sa-mi fac prieteni noi si sa mai fac si altceva • Sunt deacord cu regulamentul: da
Eric Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 • Nick: Edy • Varsta: 14 • De ce vreau sa intru in club: sa ma distrez , sa-mi fac prieteni noi si sa mai fac si altceva • Sunt deacord cu regulamentul: da Acceptat. Ok, nu am primit niciun PM de la voi, in legatura cu sedinta, asa ca va ramane ca de obicei. Luni seara, ora 21:30, sedinta ! Cine nu poate veni sa imi dea un PM pe forum. Daca lipsiti si nu anuntati, primiti avertisment ( ~ ).
r0bert Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 • Nick: r0bert • Varsta: 17 • De ce vreau sa intru in club: As dorii sa va amuz si pe voii. • Sunt deacord cu regulamentul: da.
Eric Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 • Nick: r0bert • Varsta: 17 • De ce vreau sa intru in club: As dorii sa va amuz si pe voii. • Sunt deacord cu regulamentul: da. Acceptat. Momentan nu mai recrutam.
Lazyb0y Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 • Nick: Edy • Varsta: 14 • De ce vreau sa intru in club: sa ma distrez , sa-mi fac prieteni noi si sa mai fac si altceva • Sunt deacord cu regulamentul: da Acceptat. Ok, nu am primit niciun PM de la voi, in legatura cu sedinta, asa ca va ramane ca de obicei. Luni seara, ora 21:30, sedinta ! Cine nu poate veni sa imi dea un PM pe forum. Daca lipsiti si nu anuntati, primiti avertisment ( ~ ). Ursuletz, Care parte din "imi dati un PM" nu ai inteles ? chiar vrei neaprat sa postezi aici doar ca sa te afli in treaba ?