BoBiTza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 • Nick:bobitza • Varsta:17 • De ce vreau sa intru in club:Sa fac glume • Sunt deacord cu regulamentul: da
Winston Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Inscrieri • Nick: PaulYonutZ • Varsta: 21 • De ce vreau sa intru in club: Este un club foarte tare, cu membrii de treaba si deoarece vreau sa fac si eu glume • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu: Da 1
RaggaD Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Sedinta a avut loc, din pacate am fost doar cativa la sedinta. :( Oricum am vazut ca v-ati distrat, iar finalul a fost cel mai tarE:)))))=))))) Azi am facut un miniturneu Yo Mamma iar clasamentul a fost urmatorul: 1. Keez - 100.000$ 2. Jairoo - 50.000$ 3. Lolz0r - 25:000$ Am facut cateva poze in timpul sedintei si in special, dupa sedinta:)): http://imageshack.us/photo/my-images/32/samp022sg.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/210/samp023ln.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/31/samp027co.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/209/samp030ih.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/252/samp029e.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/543/samp024gp.png/ Cei care mai aveti poze puteti posta:D Inscrieri • Nick: PaulYonutZ • Varsta: 21 • De ce vreau sa intru in club: Este un club foarte tare, cu membrii de treaba si deoarece vreau sa fac si eu glume • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu: Da • Nick:bobitza • Varsta:17 • De ce vreau sa intru in club:Sa fac glume • Sunt deacord cu regulamentul: da Respinsi, incercati din nou si postati cererea corecta (+level) :readthis: Maine ma voi ocupa de lista membrilor si de avertismente.
Winston Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 • Nick: PaulYonutZ • Level: 15 • Varsta: 21 • De ce vreau sa intru in club: Deoarece vreau sa ma distrez se sa fac glume • Sunt deacord cu regulamentul: Da
RaggaD Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Lista cu membrii : Sayid - Lider RaggaD - Co-Lider • LoLz0r • raKneT - Avertisment • FullSpeed - Avertisment • Fantoma - Avertisment • Smiley - Avertisment • Nitrogen - Avertisment • Vicentzo • Defragus - Avertisment • Erick - Avertisment • StefaNN • Bl4ck_F@Lc0n • El3mEnT • StPierre - Avertisment • FreeZiNg - Avertisment • Jeremy_Mentez - Avertisment • CloHard - Avertisment • Red. - Avertisment • MusicOn • __Dody__ • TheOne - Avertisment • Lynx - Avertisment • napusim - Avertisment • peRRy • Jairoo • Keez • sLm Asa, deci asta este lista membrilor, nu uitati la doua avertismente cumulate veti fi demisi. Daca va oboseati macar sa postati faptul ca nu veti putea ajunge, nu primeati avertisment :violent: . Astept pe PM niste propuneri despre viitoarele event-uri pe care sa le facem+o oara si o zi cand veti putea fi toti prezenti(sau macar marea majoritate) Multumim celor prezenti pentru participare si sper ca v-ati distrat :tiphat: Clubul Yo Mamma & Jokes recruteaza in continuare!!! P.S. in cazul in care am uitat pe cineva sau am dat avertisment cuiva care a fost prezent rog sa sesizati. # • Nick: sLm • Level: 21 • Varsta: 18 • De ce vreau sa intru in club: sa fac misto de mamele voastre fara sa fiu postat :))) • Sunt deacord cu regulamentul: nu (joke) Acceptat( si noi face misto de maicata :nanana: )
sLm Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 • Nick: sLm • Level: 21 • Varsta: 18 • De ce vreau sa intru in club: sa fac misto de mamele voastre fara sa fiu postat :))) • Sunt deacord cu regulamentul: da
Sayid Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 acceptat # asteptam pm de la voi cu data/ora cand suntet liberi pentru o mica sedinta , imi trimiteti mie PM sau lui RaggaD
BoBiTza Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 • Nick: BoBiTza • Level (minim lvl 5):14 • Varsta:17 • De ce vreau sa intru in club:Ca este frumos Si imi place sa glumesc • Sunt deacord cu regulamentul:Da
Winston Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 • Nick: PaulYonutZ • Level (minim lvl 5):15 • Varsta: 21 • De ce vreau sa intru in club: deoarece vreau sa ma distrez • Sunt deacord cu regulamentul:Da
RaggaD Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 • Nick: PaulYonutZ • Level (minim lvl 5):15 • Varsta: 21 • De ce vreau sa intru in club: deoarece vreau sa ma distrez • Sunt deacord cu regulamentul:Da Acceptat Lista cu membrii : Sayid - Lider RaggaD - Co-Lider • LoLz0r • raKneT - Avertisment • FullSpeed - Avertisment • Fantoma - Avertisment • Smiley - Avertisment • Nitrogen - Avertisment • Vicentzo • Defragus - Avertisment • Erick - Avertisment • StefaNN • Bl4ck_F@Lc0n • El3mEnT • StPierre - Avertisment • FreeZiNg - Avertisment • Jeremy_Mentez - Avertisment • CloHard - Avertisment • Red. - Avertisment • MusicOn • __Dody__ • TheOne - Avertisment • Lynx - Avertisment • napusim - Avertisment • peRRy • Jairoo • Keez • sLm • BoBiTza • PaulYonutZ Yo Mamma & Jokes recruteaza in continuare!!!!!! Asteptam si PM-urile voastre cu ora si data cand sunteti disponibili pentru o sedinta!!!!
RaggaD Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Deci, maine 28.01.2012, ora 20:30 sedinta Yo Mamma & Jokes. Sedinta va avea loc pe Star Tower. Rog sa fiti prezenti cat mai multi pentru a ne distra cat mai bine:D :bananadance2: . Nu uitati ca primiti avertismente iar ce care au deja un avertisment la al doilea sunt demisi. Daca va chinuiti sa anuntat macar ca nu puteti ajunge la sedinta nu primeste avertisment:D[
Fonz Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Eu pot ajuge,dar nu stau mai mult de 20 de minute deoarece la 21:00 am sedinta la clubul meu.
Sayid Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Cei care lipsiti , sunteti nevoiti sa-i trimiteti PM lui RaggaD cu nick-ul si motivul .
RaggaD Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ne pare rau ca nu am putut tine sedinta. Sedinta trebuia sa o tin eu pentru ca Sayid era plecat dar din pacate mi s-a stricat laptop-ul :( Va vom anunta cand va fi urmatoarea sedinta. Va multumim de intelegere. :tiphat: 1
Sayid Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Din pacate nu am putut nici eu fi on atunci , am fost plecat , inca odata ne cerem scuze , va vom anunta in curand pentru sedinta urmatoare :)
Sayid Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Asteptam pm de la voi cu data/ora cand suntet liberi pentru o mica sedinta , imi trimiteti mie PM sau lui RaggaD
Mihnea Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Vreau sa vad poze si sa ma anuntati si pe mine cand aveti sedinta.
Eduard Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 sa imi spuneti si mie cand e sedinta urmatoare 1 1
Sayid Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 pana duminica cel tarziu,voi reveni cu reply zilele astea :)
Sayid Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Sedinta duminica 12.02 ora 21:00 , cine nu poate ajunge este rugat sa posteze aici,altfel primeste un avertisment . # Sedinta va avea loc pe pontonul de langa plaja LS !