kagawa Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 acceptat Lista membrilor MRC : • Darius14 - Lider • Jairoo - Co Lider • Madal1n * • Salvatore * • Funky • Blenis * • DeXyY • [blackAngell] * • White • Fantoma * • m0t4nu1 • TayLorrr • Harris • El3ment * => avertisment,la doua sunteti demisi. MRC recruteaza in continuare!!
meetique Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nick: ScaRaMouche Level: 30 Varsta: 19 Factiune: sfr De ce doresti sa te alaturi acestui club: ca sa va arat de ce sunt in stare :D :P :*
kagawa Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 acceptat Lista membrilor MRC : • Darius14 - Lider • Jairoo - Co Lider • Madal1n * • Salvatore * • Funky • Blenis * • DeXyY • [blackAngell] * • White • Fantoma * • m0t4nu1 • TayLorrr • Harris • El3ment • Scaramouche * => avertisment,la doua sunteti demisi. MRC recruteaza in continuare!! Nu uitati de meeting.Maine de la ora 19:30
Katalyn Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick: Katalyn Level: 12 Varsta: 14 Factiune: UST De ce doresti sa te alaturi acestui club: Imi place + vreau sa cunosc oameni noi
kagawa Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 acceptat Lista membrilor MRC : • Darius14 - Lider • Jairoo - Co Lider • Madal1n * • Salvatore * • Funky • Blenis * • DeXyY • [blackAngell] * • White • Fantoma * • m0t4nu1 • TayLorrr • Harris • El3ment • Scaramouche • Katalyn * => avertisment,la doua sunteti demisi. MRC recruteaza in continuare!! Nu uitati de meeting.Astazi de la ora 19:30
taylorrrr Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nu mai pot activa vreo 2-3 luni si nu as vrea sa tin locul ocupat,multumesc!!!
kagawa Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Ok,bafta taylor. Lista membrilor MRC : • Darius14 - Lider • Jairoo - Co Lider • Madal1n * • Salvatore * • Funky • Blenis * • DeXyY • [blackAngell] * • White • Fantoma * • m0t4nu1 • Harris • El3ment • Scaramouche • Katalyn * => avertisment,la doua sunteti demisi. MRC recruteaza in continuare!! Nu uitati de meeting.Astazi de la ora 19:30
meetique Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Sambata,6.04.2012 ora 19:30 va avea loc un meeting.Ne vom intalni la 19:20 la baraj lv unde sunt nrg-urile.Cei care nu pot ajunge sa ma anunte ( in joc / pe forum ) sau sa posteze aici.Cine lipseste si nu ma anunta o sa primeasca avertisment,la 2 avertismente sunteti demisi.Sper sa fim in numar cat mai mare. :) corectez. 7.04.2012. nu-mi iesea la socoteala:))
meetique Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Din pacate nu pot ajunge la sedinta. Am foarte multa treaba + ca am si baut putin. Intru mai tarziu in joc. Pe la 22cred;-)
Guest Jairoo Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 acum am vazut Blenis a fost banat permanent => demis Madal1n - demis [blackAngell] - demis Fantoma - demis Harris - demis (ban permanent) Lista membrilor MRC : • Darius14 - Lider • Jairoo - Co Lider • Salvatore * • Funky * • DeXyY • White * • m0t4nu1* • El3ment • Scaramouche * • Katalyn * * => avertisment,la doua sunteti demisi. MRC recruteaza in continuare!! Au fost prezenti decat DeXyY si El3ment !!! Dj luati clubul in bataie de joc !
Mario Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Ma rog , nu stiu de am luat avertisment pentru ca am anuntat ca nu ajung , si oricum ma retrag din club , numai am timp .
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Lista membrilor MRC : • Darius14 - Lider • Jairoo - Co Lider • Salvatore * • Funky * • DeXyY • m0t4nu1 * • El3ment • Scaramouche * • Katalyn * * => avertisment,la doua sunteti demisi. MRC recruteaza in continuare!!
meetique Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Lista membrilor MRC : • Darius14 - Lider • Jairoo - Co Lider • Salvatore * • Funky * • DeXyY • m0t4nu1 * • El3ment • Scaramouche * • Katalyn * * => avertisment,la doua sunteti demisi. MRC recruteaza in continuare!! Jairoo vezi c? ai uitat s?-mi sco?i stelu?a ro?ie :-| .
Guest Jairoo Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Lista membrilor MRC : • Darius14 - Lider • Jairoo - Co Lider • Salvatore * • Funky * • DeXyY • m0t4nu1 * • El3ment • Scaramouche • Katalyn * * => avertisment,la doua sunteti demisi. MRC recruteaza in continuare!!
Mariusk Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Nick: RadyX Level: 12 Varsta: 16 Factiune:- De ce doresti sa te alaturi acestui club: Imi place + vreau sa cunosc oameni noi
meetique Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Iepura?ul must?cios e de Pa?te norocos, nu-?i las? cadou în ghete, are el alte secrete: pasc?, oul înro?it, cozonacul, mielul fript ?i un Pa?te Fericit!
kagawa Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Lista membrilor MRC : • Darius14 - Lider • Jairoo - Co Lider • Salvatore * • Funky * • DeXyY • m0t4nu1 * • El3ment • Scaramouche • Katalyn * • RadyX * => avertisment,la doua sunteti demisi. MRC recruteaza in continuare!!
kagawa Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Sunt nevoit sa ofer niste invitatii,deoarece nu avem playeri multi in club. Lista cu invitati -filtzeR -MrDexter -White -Clohard -Perry -The_Game -Calypso -Robertzhica -kidzeen -Cretu -JustinPa -Fantoma -Hardwell