Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: Aspec

Level: 9

De cat timp jucati pe server: Nu mai stiu exact,peste 1 an.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Cea mai puternica si organizata factiune

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Consilieri-2,SFR-1,UST-1,Bikers-1,Scoala-1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detectiv(skill 4)

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Aspec este un tanar care a inceput totul fiind consilier.El si-a facut multi prieteni cand era consilier,dar stia ca locul lui nu este acolo asa ca s-a alaturat celor din San Fiero Rifa,un gang condus de Kvl un lider foarte bun,activ si care stia sa isi organizeze factiunea.Cand era in San Fiero Rifa,Aspec,a avut multe probleme cu politia,nu putea sta departe de probleme.El avand o reputatie de criminal incerca sa se fereasca de politie cat mai mult.Dupa un anumit timp s-a decis sa incerce sa se lase de viata de criminal,asa ca a vrut sa devina mecanic.Cand s-a dus in Undergorund Street Tunning a fost primit cu bratele deschis.Dupa o scurta perioada a fost demis din cauza problemelor cu politia,pentru ca avand crimele in sange nu putea sa stea departe de ele.Dupa ce a fost demis,nu stia ce sa faca cu viata lui,cu reputatia patata,cum viata de criminal i-a ruinat viata acesta s-a hotarat sa inre in Bikers,unde liderul Gicisan l-a primit cu mare placere.In Bikers a intaltit ce-i mai buni prieteni pe care ii putea avea,toti lucrau impreuna,se ajuta la bine la greu.Asta pana cand a venit un membru nou care era pe cale sa schimbe asta.Acel membru nou a cauzat certuri intre membri.Atunci Aspec,si cel mai bun prieten al lui,[smOkeRs]MaLboRo,au decis sa plece din Bikers cu speranta ca v-or fi acceptati in Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi : 8+

Poza cu stats: /stats

Link to comment
Share on other sites

Model cerere:

Nume in joc: Teemo

Level: 9

De cat timp jucati pe server: 3 Ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Sunt membri si leader capabil este si o factiune organizata.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:DraGosyk , MyTzuu

Factiuni precedente si rank-ul detinut: None

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detectiv

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Intr-o noapte ploioasa de 25 Iunie 1996 , in una dintre camerele mizerabile ale spitalului din Red County , a luat nastere un nou copil , Michael , poreclit mai tarziu Teemo pentru crimele sangeroase pe care le va face. Fiind mezinul modestei familii Harper , era considerat un blestem deoarece parintii de abia puteau sa se intretina pe ei,dar pe cei 4 copii. John Harper,tatal lui Teemo era un betiv si un scandalagiu notoriu in cartierul acela. Candva o minte sclipitoare in liceu,visele sale au fost naruite de moartea tatalui sau. Judith Harper,mama sa,este o taximetrista,venitul sau fiind teoretic singurul din familie . Dar,tangentele lui John cu cei din TheMafia deveneau din ce in mai stranse. Tatal era implicat in afaceri de arme si de droguri si datoriile sale la cei din TheMafia deveneau din ce in ce mai mari. In ciuda aparentelor,Teemo era diferit,dus cu greu la scoala,era un elev eminent,continuandu-si studiile pana in clasa a 11-a. De mic i-a placut sa vindece oamenii asa ca s'a inrlot in factiunea smurd sub conducerea lui sorin_nache.A stat ceva timp aici,facandu-si prieteni si fiind respectat. Dupa ce si-a facut treaba mai mult decat perfect in smurd.Dar,destinul nu a fost cu el,asa cum s-a intamplat cu toti membrii ai acestei familii. Intr-o dupa-amiaza,telefonul ii suna si vocea cutremurata a fratelui sau zice "Parintii nostri au fost ucisi " De atunci,Teemo devine din ce in ce mai trist si facand investigatii afla ca membrii factiunii TheMafia au facut asta deoarece datoriile crescusera foarte mult.Asa ca doreste sa isi razbune parintii alaturandu-se celor din Hitman.

Cate ore jucati pe zi: Depinde de zi 3-4h

Poza cu stats: BbSk9.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mugur

Level: 21

De cat timp jucati pe server: 3 Ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune respecata si unita

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Mugur95

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove, hitman, pd, lsv

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: - 2 (afk cai, limbaj

Job curent: Detectiv

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi frumoasa de primavara,apare pe lume un baiat special.Parintii lui il abandoneaza in apropiere de Area 51 deoarece nu aveau cum sa il intretina.Este gasit de un soldat care si-a pierdut fiul in razboi si l-a dus pe Mugur la spital pentru ingrijiri;acest soldat s-a hotarat sa il ia in adoptie,deoarece semana foarte mult cu fiul lui si a hotarat sa ii puna numele Mugur si il faca soldat.Dupa trecerea anilor,baiatul a crescut si a mers in armata alaturi de "tatal" lui.Dupa multa munca ajunge Capitan si un om de incredere , cunoscut in toate departamentele de politie.Liderul sau a aflat de curand ca parintii lui au fost ucisi de cineva si a decis ca e timpul sa ii spuna adevarul despre parintii lui.Mugur fiind sigur ca e vorba de un fost soldat,a parasit armata impreuna cu prietenii lui cei mai buni si a aflat ca exista o agentie temuta de toata lumea , dar despre care se spunea ca era cea mai unita cu oameni minunati.A hotarat sa intre in aceasta agentie,dar cum nu a dat de lider,a facut o aplicatie pentru reporteri in speranta ca va afla mai multe detalii despre moartea parintilor sai.Au trecut cateva luni,nu a aflat nimic,dar in schimb a aflat ca prietenii lui fac deja parte din agentie.A hotarat sa isi trimita CV-ul si spera sa fie alaturi de prietenii lui care ii erau , sunt si vor fi ca o familie petru el.acum spera ca liderul Kidzeen sa ii acorde si lui macar o sansa

Cate ore jucati pe zi: 3-4h

Poza cu stats: Revin cu edit

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Camorra

Level: 16

De cat timp jucati pe server: 3 - 4 ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Am mai fost si mi-a placut modul de abordare a tintelor.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Mr.Camorra

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove Street 3; Departamentul de politie 2; Triade 1; Agentia Hitman 2; Los Santos Vagos 1; Armata 2.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1, habar n-am de unde, nu am primit nici un raspuns clar de ce il am.

Job curent: Detectiv.

Varsta(reala): 21

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Camorra s-a nascut in frumosul si instaritul oras Los santos. El locuia impreuna cu bunicii lui care l-au crescut de cand era doar un bebelus. L-au gasit pe scariile biserici, si de indata ce l-au vazut nu l-au mai putut lasa. Crescand mare bunici lui l-au dat la scoala sa invete, lui ii placea invatatura asa ca nu a avut probleme pe tema asta. Terminand generala si liceul fara probleme a decis sa isi incerce norocul si la facultate. Aici si-a facut multi prieteni. Terminand cu succes si facultate, a hotarat sa intre in politie, pentru a fi de partea binelui. A stat o perioada buna, dar a iesit pe tema unor cazuri nesolutionate. Sa intors la bunici si a decis sa mai caute de munca prin ziare, dar fara folos nu prea a gasit nimic profitabil si pe durata. Intr-o zi vine un prieten apropiat la el care vroia sa il scoata la un fotbal, pe drum prietenul ii explica ca el este intr-un gang puternic numit Grove. Camorra cautand un serviciu l-a intrebat, daca mai are posturi libere si pentru el, acesta raspunzandu-i ca intotdeauna va avea locuri pentru noi membri. Au stabilit locul unde sa se vada pentru a discuta termeni intrari in gang. A reusit sa intre intr-un final. Lunii de zile au facut numai ravagi in oras omoruri, jafuri, taxe de protectie si spalare de banii. In cativa ani buni ajungand un gangster respectat de totii, a decis sa iasa pentru ca politia ii cam presa, si multi dispareau. Mereu avea noroc ca il scoatea bunici pe cautiune .Bunici fiind ingrijorati pentru el l-au sfatuit sa lase anturajul si toate acele prostii, ca nu ii i se potriveste lui stilul de baiat rau, si ca ar fi cinstit sa se retraga incet incet din anturajul gastii. A stat cateva zile mai restras, de ochii lumii pentru gandire sa hotareasca ce va face mai departe. A stat o perioada somer, fara servici din cauza ca nu gasea nicaieri de munca... Dupa un timp de gandire si amintindu-si ca este mai bun ca criminal silentios, a hotarat s-a incerce sa intre in hitman, cautand membri si sediul unde se procesau informatiile. A gasit dupa ceva munca sediul ascuns bine in munti ferit de ochii curiosilor. A decis sa incerce sa intre in urma urmei nu mai avea nimic de pierdut. Asa ca a contactat liderul printr-un apel telefonic sa ii spuna ce era de spus, si daca putea se se alature lor, aceasta i-a raspuns ca se mai gandeste, si va avea un raspuns clar in cel mai scurt timp posibil.

Cate ore jucati pe zi: 4 ore.

Poza cu stats: hzI3k.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: kucker

Level: 10

De cat timp jucati pe server: 2 luni jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru a deveni un hitman renumit si mie se pare frumos!

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: --

Factiuni precedente si rank-ul detinut: smurd rank 2 the triad rank 1 the mafia rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: --

Job curent: none

Varsta(reala): 10

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Kucker sa nascut in orasul Los Santos iar el avea o sora o mam si un tata. Tatal lui era camionagiu iar mama lui era taximetrista iar sora lui nu avea job pentru ca era ocupata cu liceeul, iar kucker era la scoala. Intr-o zi kucker venea cu parinti lui din oras iar niste gang-stari sau luat de iei si iau ucis parinti, iar pe sora lui a ranito grav. In acea zi kucker a promis ca va afla numele gang-ului si ii va omora pe faptasi. Nu durase mult si kucker aflara numele gang-ului numit si ca Da Nang Boys. In acea zi kucker a promis ca el cand va fi mare va merge la mafioti sa ia arme pentru a omora faptasi crimei. O data crescut kucker nu sa dus la mafioti ci sa dus la hitmani incercand sa se integreze si cu toate astea tot a depus un contract pe faptasi.

Cate ore jucati pe zi: nu am program

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Drottnar

Level: 23

De cat timp jucati pe server: ~3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Aici m-am simtit cel mai bine .

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: kiszeN / Pnic

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SMURD - 3 , SFR - 2 , FBI - 3 , Grove - 1 , Hitman - 3 , PD -2 , Grove - 1 , Smurd - 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 - Report crash la joc (Quit with wanted)

Job curent: Detective

Varsta(reala): 20

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Totul a inceput in orasul LS,unde Drottnar a venit pe lume la maternitatea din centrul orasului,la ora 20:00.Parinti lui,tatal Jackson si mama Emily,diferenta de varsta de 2 ani si 3 luni,find foarte fericiti de acest dar pe care Dumnezeu i l-au oferit,si de care sa se bucure si sa mearga inainte indiferent de problemele pe care le intampina.Totul mergea perfect,pana ce intr-o zi,pe data de 20.Septembrie.1998,cand Drottnar avea doar 4 anisori,relatia dintre parintii lui,Jackson si Emily,mergea din ce in ce mai prost,datorita faptului ca erau mai mult despartiti decat apropiati.In 27.Septembrie.1998,ei se despart,copilul ramane in grija tatalui,pana la varsta de 16 ani,cand acesta este dus la bunica lui Samanta,si ingrijit de aceasta timp de 2 ani,in care l-a crescut cu greutate,deoarece pe zi ce trecea ea se simtea tot mai rau,si moare.Ramane singur,fara familie,pe strazi.Descopera gang-sterii,de aici viata lui schimbandu-se absolut complet.Incepe sa ucida,se ocupa cu prostitutiile,trafic de droguri,etc.Toate acestea continua pe o durata mai lunga,astfel el ajungand la un grad mare,devine un bun luptator,invatand toate tacticile esentiale cu arma.Totul era trist aici,o viata grea,pe zi ce trecea,te gandesti daca vei mai ramane in viata,si ce se va intampla ziua urmatoare.Intr-o zi,pleaca cu un bun prieten din gang,pentru a ucide pe un membru dintr-un alt gang rival lor.Pe drum,isi fac planul de eliminare a inamicului,pregatesc armele,si sunt gata de atac.Ajung la casa in care locuia respectivul rival,si da buzna in casa,observand un lucru care i-a redeschis inima din copilarie,dragostea,pe care nu a avut-o in tot acest timp,uitand ce inseamna mila fata de o persoana,pe Miley,o fata cu un an mai mic decat el,foarte frumoasa,cu un par cret,ochi albastrii,par blond,indragostindu-se imediat de aceasta.Ea avea o viata normala,dar fusese rapita de catre acesti gang-steri pentru o recompensa imensa asteptata din partea parintilor acesteia.Rivalul fusese omorat,iar cei doi tin legatura,pana cand Drottnar ia o decizie foarte importanta,sa devina un om normal,si sa uite de tot ceea ce s-a intamplat in trecut alaturi de gang-sterii in care si-a trait viata pana acum.Dupa,3 luni mai tarziu,ei se casatoresc,relatia dintre acestia mergand foarte bine,acum au un apartament in Los Santos,unde traiesc impreuna cu cei 2 copii,Ash si Ammy,7 respectiv 9 ani.Totul se termina aici,continuandu-si viata ca un om normal,frecventand cabinetele de psihologie pentru a sterge din memorie toate cele.

Cate ore jucati pe zi: 4-5h

Poza cu /stats.

#Link catre demisie : here!

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: AcidiX

Level: 25

De cat timp jucati pe server: 3 ani (2009)

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune organizata si bine pusa la punct.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: [_DeeJay_]

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ballas[4],Medici[2],PD[3],Hitman[4],DNB[3]

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1-afk la cai

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):AcidiX s-a nascut in orasul SanFiero intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa avocat.

La varsta de 17 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.O vreme a fost suparat si nu vorbea cu nimeni.Vazand ca familiei ii merge mai greu fara tatal sau,a inceput sa lucreze la varsta de 18 ani.

Si-a luat jobul de CarJacker unde a castigat destul de bine o vreme.Timpul trecea iar el era tot suparat din cauza pierderii tatalui sau.La varsta de 19 ani si-a luat jobul de ArmsDealer sfatuit de un prieten de unde a castigat multi bani.Politia afland despre faptul ca el vindea arme,a inceput sa-l caute,dar el inteligent fiind se ascundea pe unde putea mai bine.Timpul trecea,iar la varsta de 20 ani mama lui a suferit un accident in drum spre casa.AcidiX speriat,a fugit in graba la spital sa o vada pe mama lui.

Ea simtea ca e pe moarte si i-a spus lui AcidiX sa lupte pentru visul lui fara sa se dea batul.

AcidiX si-a petrecut noaptea alaturi de mama lui.Dimineata urmatoare cand s-a trezit mama lui murise.Era foarte suparat din cauza mortii mamei sale si asa si-a inceput viata de vagabond.

Un prieten l-a invatat cum sa manuiasca armele,iar apoi l-a sfatuit sa intre in Ballas.

Asa a si facut,a intrat in Ballas unde si-a facut prieteni si a stat 2 luni de zile ajutand factiunea unde a avut rank 4.Dupa o vreme frumoasa petrecuta in Ballas,AcidiX isi da demisia,dorind sa incerce ceva nou. La 3 luni dupa ce AcidiX era civil stand cu prietenii sai in fata barului Alhambra unu din cei 15 prieteni cu care statea a fost impuscat in cap cu un sniper de pe o cladire. La 2 saptamani dupa moartea prietenului sau,AcidiX afla ca acel criminal care ii omorase prietenul era un angajat al Agentiei Hitman. Fara a sti cineva AcidiX isi depune CV-ul la aceasta agentie si spera sa fie acceptat pentru a deveni si el la randul lui un Silent Assasin!!!

Cate ore jucati pe zi: 4-6

Poza cu stats:

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:M0t4nu1

Level:14

De cat timp jucati pe server:1 an jumatate

De ce doriti sa intrati in Hitman:Ca imi place aceasta factiune..

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:biNNN

Factiuni precedente si rank-ul detinut:SMURD rank 3 , The Mafia rank 3 , DNB Rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: afk la cai ...

Job curent: NONE

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

M0t4nu1 s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie saraca cu 5 frati si un tata bolnav care nu putea lucra..Intr-o zi cand mama sa a plecat lpe drumul la lucru s-a intalnit cu niste oameni care trageau cu arme.. Mama lui m0t4nu1 a fost ranita la mana dreapta .Dupa ce familia lui m0t4nu1 a cheltuit foarte multi bani cu spitalizarea mamei lui aceasta s-a facut bine.Dupa cateva zile de cand mama sa a fost externata din spital acesta a urmarit-o pe mama sa pe drumul spre lucru pentru a o proteja .Acesta a vazut si el acei oameni care luptau cu deagle si a vazut cum mama sa a fost prinsa in intre acei oameni si cum a fost omorata . Acesta a jurat sa se razbunepe orice om care omoara pe cineva asa ca sa hotarat sa ajute toti acei oameni urmarind si omorand fiecare omcare ia omorat . De aceea doreste sa fie hitman , pentru a ajuta fiecare om care a fost omorat de playeri.

Cate ore jucati pe zi:Depinde de cat timp liber am

Poza cu stats: CLICK:D

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:roxor

Level:9

De cat timp jucati pe server:

De ce doriti sa intrati in Hitman:Ca imi place aceasta factiune..

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:Fnz

Factiuni precedente si rank-ul detinut:Smurd-rank3 Dnb-1 The mafia-1 Politicieni-2 Triads-1 Bikers-1 Sfr-1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: afk la cai ...

Job curent: NONE

Varsta(reala): 12

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Roxor s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie saraca cu 5 frati si un tata bolnav care nu putea lucra..Intr-o zi cand mama sa a plecat lpe drumul la lucru s-a intalnit cu niste oameni care trageau cu arme.. Mama lui Roxor a fost ranita la mana dreapta .Dupa ce familia lui Roxor a cheltuit foarte multi bani cu spitalizarea mamei lui aceasta s-a facut bine.Dupa cateva zile de cand mama sa a fost externata din spital acesta a urmarit-o pe mama sa pe drumul spre lucru pentru a o proteja .Acesta a vazut si el acei oameni care luptau cu deagle si a vazut cum mama sa a fost prinsa in intre acei oameni si cum a fost omorata . Acesta a jurat sa se razbunepe orice om care omoara pe cineva asa ca sa hotarat sa ajute toti acei oameni urmarind si omorand fiecare omcare ia omorat . De aceea doreste sa fie hitman , pentru a ajuta fiecare om care a fost omorat de playeri.

Cate ore jucati pe zi:Depinde de cat timp liber am

Poza cu stats: http://postimage.org/image/l4ygy56pb/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: zApaceL

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 8 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune foarte bazata pe respect

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Politicieni(2), SFR(1), UST(3), Ballas(1), Grove Street(2), NG(2), PD(1), The Triads(1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detective

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): zApaceL s-a nascut in orasul Los Santos, alaturi de parinti si cei 2 fratii ai sa'i.El traia intr-o familie cu buget brut si neavand multe posibilitati ca toti ceilalti copii, urmand sa inceapa scoala aveau nevoie de rechizite si carti, parinti neavand posibilitati financiare au facut un imprumut de la camatari, fara ca ceilalti copii sa stie de accest lucru.Nimeni nu stia de unde cei 2 parinti au acceasta suma de bani, ei stiind ca parinti lor nu au un loc de munca, ei au contiunuat sa se bucure de bani timp de cateva luni, dar pana intr-o zi cand trebuia sa plateasca suma imprumutata, neavand de unde au ignorat situatia si n-au platitit suma imrpumutata de la camatari, pana cand intr-o zi cand toti copii erau la scoala veninid acasa si-au gasit parinzti impuscati pe jos, speriati au chemat urgent politia, nestiind nimic despre asasinarea parintilor sa'i, ei au asteptat informati de la politie, urmand ca toti fratii sa stea la orfelinat pana cand vor implini 18 ani.Dupa ceva timp zApaceL a aflat informati legate de catre uciderea parintilor sa'i, si ca ei imprumutaseara bani de la camatari, el in accea zi a jurat ca o sa-si razbune parintzi la varsta de 18 ani. Dupa cativa ani zApaceL implineste varsta de 18 ani, isi recapata frati si se muta in casa natala, ne stiind ce sa faca ca sa-si razbune parinti el cauta niste membri unor gangu-ri mafiote, dar nici o solutie, nimeni nu il acceptau, pana cand intr-o zi a auzit o Agentie de Hitmany care recrutau baieti seriosi si pusi pe treaba, asteptand sa fie recrutat si sa-si razbune parinti.

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: Click

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Madal1n

Level: 23

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa demonstrez ca pot .

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: [Ro]Mada

Factiuni precedente si rank-ul detinut: UST-4 / PD-4 , SFR- 1/ Scoala-1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 ( deranjare event )

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Madal1n s-a nascut in orasul Los Santos ,traia fericit alaturi de familia sa. Tatal sau era un hitman foarte priceput . Aproape de finalizarea unui contract banos si important a fost prins si arestat de politie . Madal1n s-a apucat serios de munca pentru a face bani de cautiune si a-si salva tatal cat mai repede de la un trai chinuitor.Scos din inchisoare , tatal sau in ciuda varsteii pe care o avea a inceput antrenamentele cu fiul sau pentru a-i calca pe urma si a intra in Agentia Hitman . Dupa 2 ani de munca si truda , tatal sau i-a spus: Cred ca esti pregatit , intra si fa-ma mandru de tine .

Cate ore jucati pe zi : 4-5 ore

Poza cu stats: http://postimage.org/image/foskvfx91/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Adi777

Level: 10

De cat timp jucati pe server: 3 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pt ca este o factiune foarte organizata si pentru ca imi place cu ce se ocupa

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: bWin

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SFR(1) FBI(2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Adi s-a nascut intr-un cartier marginas din San Fierro , Calton Heights.A crescut intr-o familie modesta,intr-un apartament cu 2 camere.Intr-o noapte,pe cand se intorcea de la un prieten, a fost oprit de catre un grup de 4 mafioti care i-au cerut o taxa de protectie si l-au amenintat cu armele.Cei 4 purtau insemnele renumitei mafiei The Triads. Pentru a se razbuna pe mafioti, a vorbit cu liderul gangsterilor din SFR pentru a li se alatura. Dupa o vreme petrecuta ca fiind un Rifa, acesta a decis sa treaca de partea legii, viata de gangster fiind mult prea periculoasa si grea. Cum detinea diverse informatii despre cei care vand droguri , a ales sa devina un agent federal, asa ca si-a depus CV-ul la sediul FBI. Dupa o perioada petrecuta in FBI, perioada in care a castigat eventuri importante, in urma unei neintelegeri cu directorul , acesta a decis sa paraseasca FBI. Fiind in politie, Adi a intalnit tot felul de oameni cu divesre ocupatii. Astfel, a aflat despre cei in costum negru care-si spun hitmani. A mai aflat ca ei omoara oameni in schimbul unor sume,fiind de asemenea cunoscuti ca " asasini silentiosi". L-au impresionat indeajuns sa-si doreasca sa li se alature

Cate ore jucati pe zi : aprox 3

Poza cu stats: http://www.gophoto.it/view.php?i=http://i.imgur.com/La6sD.jpg#.UGWnS5jMhbY

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

Mugur - respins.(cerere incompleta)

Camorra - respins.(inactiv)

kucker - respins.(consider ca nu ai experienta necesara pentru agentie)

Drottnar - respins.(comportament neadecvat in Medics +atacuri nemotivate la hitman)

Acidix - acceptat pentru teste.

M0t4nu1 - respins.(considr ca nu ai experienta necesara pentru agentie)

Roxor - respins.(level 9 si ai schimbat deja 7 factiuni)

zapacel. - respins.(momentan nu)

Madal1n - acceptat pentru teste.

Adi777 - acceptat pentru teste.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Converse

Level: 10

De cat timp jucati pe server: Din 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune serioasa si bine pusa la punct,cu un lider capabil,si membrii seriosi.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: PhiNNNeas

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SMURD 1 , Ballas 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Converse s-a nascut la periferia orasului San Fierro. El locuia impreuna cu parintii sai. Tatal sau era Camionagiu iar mama sa asistenta. El avea un prieten foarte bun pe care-l chema OgLoc. Pe data de 15 august 1995 Converse a aflat ca prietenul sau fusese ucis de niste traficanti de carne vie. El vroia sa-l razbune pe prietenul sau si a auzit de la oameni despre niste asasini platiti. Converse l-a contactat pe acest asasin si acesta i-a propus sa ii dea lui o suma de bani pentru al gasi si omora pe acel om. Converse i-a spus ca el vrea sa il omoare cu mainile lui doar ca acesta nu avea antrenament. Hitmanul ii cere niste bani lui Converse pentru al antrena si acesta vazand ca Converse invata repede si se pricepe foarte bine sa manuiasca armele ii propune sa se alature Agentiei Hitman. El isi posteaza CV-ul pentru aceasta Agentie si asteapta cu nerabdare decizia liderului.

Cate ore jucati pe zi: 6-7+

Poza cu stats: Click

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

Nume in joc: s1Nk.

Level: 11

De cat timp jucati pe server: De 5 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa-i demonstrez lui kidzeen si playerii ca am simtul de un assain adevarat + ca aceasta factiune are un trecut si-un prezent excelent de bun. :hello:

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Dupa wipe am avut k3NzZor

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SMURD ( rank 2 ) ; SFR ( rank 2 ) ; Ballas ( rank 2 ) ; DNB si NG ( rank 1 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 - /q cu wanted.

Job curent: Comerciant de Arme,dar o sa-l schimb in Detectiv.

Varsta(reala): 15 ani.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): s1Nk. s-a nascut acum 18 ani in Los Santos, el a crescut intr-o familie modesta, in Los Santos. Fiind singur la parinti a avut cam tot ce si-a dorit pana intr-o buna zi, gangasterii din Los Santos i-a omorat cel mai bun prieten. Neputand face nimic la varsta de 12 ani a jurat sa se razbune. El a inceput sa faca bani din vanzarea drogurilor si a armelor. Stiind ca e riscant, el a luat foarte multe masuri de precautie in caz ca ar avea ceva probleme cu poltia orasului Los Santos, si asa nu a fost prins si a scapat mai mereu. La varsta de 18 ani, avea tot ce-si dorea, ba chiar deja intretinea el familia si s-a oprit din vanzarea drogurilor si a armelor, stiind ca nu poate scapa la nesfarsit 'basma curata', dar totusi ii lipsea ceva...: prietenul lui, care nu l-a uitat nici pana la acea varsta. Aproape de a face 19 ani s1Nk. doreste sa se alature asasinilor silentiosi, si anume HITMAN, pentru a ajuta pe oricine care are asemenea probleme ca si cum a avut el si sa le ofere razbunare, desi pentru el nu a reusit sa o faca nevazandu-i pe cei in cauza la fata. Acum el asteapta un raspuns din partea sefului HITMAN-ilor, si anume kidzeen pentru a sti daca este acceptat sau nu in HITMAN.

Cate ore jucati pe zi: Depinde nu pot sa dau un numar exact mai ales ca acum urmeaza si unele examene destul de importante pentru mine, dar joc destul timp cat sa ajut factiunea si sa indeplinesc contracte.

Cate ore jucati pe zi: 5h +

Poza cu stats: kP5re.jpg

PS : Am facut cererea de demisie.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mihnea

Level: 42

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca mi-e dor de hitman

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: HkR

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove [6] , Scoala [6] , Bikers [6] , PD [6] , Ballas [2]

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Arms Dealer

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Mihnea s-a nascut in centrul orasului LosSantos intr-o familie bogata cu parinti arhitecti . Acesta a fost trimis la cele mai bune scoli din oras pentru a invata si pentru a le urma cariera parintiilor . La varsta de 18 ani , acesta a ales Academia de politie de unde a ajuns Seful Departamentului de politie din LosSantos. Dupa ani buni petrecuti acolo , acesta si-a dat demisia si a ramas somer . Fiind unul dintre cei mai buni politisti ai orasului , acesta a avut multe oferte sa revina dar le-a refuzat deoarece un prieten i-a propus ceva mai interesant , si anume o agentie.

Cate ore jucati pe zi: 4-5 +

Poza cu stats: pGpAw.jpg

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

Nume in joc: s1Nk.

Level: 11

De cat timp jucati pe server: De 5 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa-i demonstrez lui kidzeen si playerii ca am simtul de un assain adevarat + ca aceasta factiune are un trecut si-un prezent excelent de bun. :hello:

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Dupa wipe am avut k3NzZor

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SMURD ( rank 2 ) ; SFR ( rank 2 ) ; Ballas ( rank 2 ) ; DNB si NG ( rank 1 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 - /q cu wanted.

Job curent: Comerciant de Arme,dar o sa-l schimb in Detectiv.

Varsta(reala): 15 ani.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): s1Nk. s-a nascut acum 18 ani in Los Santos, el a crescut intr-o familie modesta, in Los Santos. Fiind singur la parinti a avut cam tot ce si-a dorit pana intr-o buna zi, gangasterii din Los Santos i-a omorat cel mai bun prieten. Neputand face nimic la varsta de 12 ani a jurat sa se razbune. El a inceput sa faca bani din vanzarea drogurilor si a armelor. Stiind ca e riscant, el a luat foarte multe masuri de precautie in caz ca ar avea ceva probleme cu poltia orasului Los Santos, si asa nu a fost prins si a scapat mai mereu. La varsta de 18 ani, avea tot ce-si dorea, ba chiar deja intretinea el familia si s-a oprit din vanzarea drogurilor si a armelor, stiind ca nu poate scapa la nesfarsit 'basma curata', dar totusi ii lipsea ceva...: prietenul lui, care nu l-a uitat nici pana la acea varsta. Aproape de a face 19 ani s1Nk. doreste sa se alature asasinilor silentiosi, si anume HITMAN, pentru a ajuta pe oricine care are asemenea probleme ca si cum a avut el si sa le ofere razbunare, desi pentru el nu a reusit sa o faca nevazandu-i pe cei in cauza la fata. Acum el asteapta un raspuns din partea sefului HITMAN-ilor, si anume kidzeen pentru a sti daca este acceptat sau nu in HITMAN.

Cate ore jucati pe zi: Depinde nu pot sa dau un numar exact mai ales ca acum urmeaza si unele examene destul de importante pentru mine, dar joc destul timp cat sa ajut factiunea si sa indeplinesc contracte.

Cate ore jucati pe zi: 5h +

Poza cu stats: QPsmw.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:WeeZ90

Level:10

De cat timp jucati pe server: Joc pe server de aprox 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Mereu am vrut sa fac parte din aceasta factiune,imi place felul in care actioneaza,cu membri de treaba si seriosi

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:-

Factiuni precedente si rank-ul detinut:Consilieri[3],Scoala[1],TheMafia[2]

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:Am unul pe forum deoarece nu am postat unde trebuia alegerea primarului

Job curent:-

Varsta(reala):14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):WeeZ90 s-a nascut in orasul Los Santos , intr-o familie nici bogata dar nici saraca,el era singur la parinti.Mama lui a murit cand WeeZ avea varsta de 5 ani.Tatal sau era membru al Agentiei Hitman,incerca sa ii faca o viata mai buna lui WeeZ,dar cu serviciul lui nu prea reusea.Pentru WeeZ,tatal sau era tot ce i-a mai ramas in viata si nu vroia sa il piarda si pe el.Intr-o zi,tatal lui WeeZ a primit un contract pe unul dintre cei mai periculosi oameni din oras...WeeZ l-a implorat sa nu se duca,dar el s-a dus.Imediat a venit si vestea,WeeZ a aflat ca a ramas fara tata.Nu mai stia ce sa faca...era complet pierdut.Cand WeeZ a crescut mare,s-a hotarat sa aplice Agentiei Hitman si sa continue munca tatalui sau,sa ii faca un ultim serviciu

Cate ore jucati pe zi:4-5,depinde de materiile din ziua urmatoare,in weekend joc mai mult

Poza cu stats: Click here!

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mugur

Level: 21

De cat timp jucati pe server: 3 Ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune respecata si unita

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Mugur95

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove, hitman, pd, lsv

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: - 2 (afk cai, limbaj

Job curent: Detectiv

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi frumoasa de primavara,apare pe lume un baiat special.Parintii lui il abandoneaza in apropiere de Area 51 deoarece nu aveau cum sa il intretina.Este gasit de un soldat care si-a pierdut fiul in razboi si l-a dus pe Mugur la spital pentru ingrijiri;acest soldat s-a hotarat sa il ia in adoptie,deoarece semana foarte mult cu fiul lui si a hotarat sa ii puna numele Mugur si il faca soldat.Dupa trecerea anilor,baiatul a crescut si a mers in armata alaturi de "tatal" lui.Dupa multa munca ajunge Capitan si un om de incredere , cunoscut in toate departamentele de politie.Liderul sau a aflat de curand ca parintii lui au fost ucisi de cineva si a decis ca e timpul sa ii spuna adevarul despre parintii lui.Mugur fiind sigur ca e vorba de un fost soldat,a parasit armata impreuna cu prietenii lui cei mai buni si a aflat ca exista o agentie temuta de toata lumea , dar despre care se spunea ca era cea mai unita cu oameni minunati.A hotarat sa intre in aceasta agentie,dar cum nu a dat de lider,a facut o aplicatie pentru reporteri in speranta ca va afla mai multe detalii despre moartea parintilor sai.Au trecut cateva luni,nu a aflat nimic,dar in schimb a aflat ca prietenii lui fac deja parte din agentie.A hotarat sa isi trimita CV-ul si spera sa fie alaturi de prietenii lui care ii erau , sunt si vor fi ca o familie petru el.acum spera ca liderul Kidzeen sa ii acorde si lui macar o sansa

Cate ore jucati pe zi: 3-4h

Poza cu stats: x3qCs.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: b0b0tm

Level: 23

De cat timp jucati pe server: 3 ani +

De ce doriti sa intrati in Hitman: Cea mai puternica si respectata factiune ever !

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: BoBoTM , BooBooTM ..

Factiuni precedente si rank-ul detinut:Hitman rank 4, Ng rank 2 , Pd rank 1 , ust rank 1, Sfr rank 3

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2 pentru afk la cai si afk cu wanted

Job curent: Detectiv skill 5

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): b0b0tm este un tanar care a inceput totul fiind Politist.El si-a facut multi prieteni cand era Politist,dar stia ca locul lui nu este acolo asa ca s-a alaturat celor din Sft,un gang condus de Eric un lider foarte bun,activ si care stia sa isi organizeze factiunea.Cand era in San Fiero Rifa,Aspec,a avut multe probleme cu politia,nu putea sta departe de probleme.El avand o reputatie de criminal incerca sa se fereasca de politie cat mai mult.Dupa un anumit timp s-a decis sa incerce sa se lase de viata de criminal,asa ca a vrut sa devina mecanic.Cand s-a dus in Undergorund Street Tunning a fost primit cu bratele deschis.Dupa o scurta perioada a fost demis din cauza problemelor cu politia,pentru ca avand crimele in sange nu putea sa stea departe de ele.Dupa ce a fost demis,nu stia ce sa faca cu viata lui,cu reputatia patata,cum viata de criminal i-a ruinat viata acesta s-a hotarat sa inre in Bikers,unde liderul Gicisan l-a primit cu mare placere.In Bikers a intaltit ce-i mai buni prieteni pe care ii putea avea,toti lucrau impreuna,se ajuta la bine la greu.Asta pana cand a venit un membru nou care era pe cale sa schimbe asta.Acel membru nou a cauzat certuri intre membri.Atunci b0b0tm a hotarat sa aplice la Hitman cu speranta ca va devenii un membru al acestei factiuni.

Cate ore jucati pe zi : 3-5 depinde de schimbu de la lucru :)

Poza cu stats: http://imageshack.us/f/196/samp025in.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Eric

Level: 21

De cat timp jucati pe server: 2-3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: A trecut ceva vreme de cand nu am mai fost aici si vreau sa ma intorc

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Mr.EricK

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ballas ( 2 ), Scoala ( 4 ), SFR ( 6 ), Armata ( 4 ), PD ( 6 ), LSV ( 3 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): In marele oras Las Venturas, intr-un spital, se naste Eric. Acesta facea parte dintr-o familie obisnuita, parintii lui fiind niste ingineri cunoscuti, aflandu-se pe punctul de a-si deschide o mare afacere. Baiatul a fost trimis la cea mai buna scoala privata din oras apoi a intrat la liceu. Pe parcursul liceului, si-a dat seama ca este pasionat de arme. Cu timpul, acesta ajunsese sa cunoasca aproape tot despre ele, in urma informatiilor gasite. Odata cu sfarsitul liceului, Eric ajunge sa lucreze in armata, dobandind un foarte mare grad. Fiind monitorizat in secret de catre politie, intr-o zi, acesta primeste vestea cum ca ar fi fost promovat ca serif al politiei din Los Santos. Atat baiatul, cat si parintii lui au fost uimiti. Odata cu trecerea timpului si prinderea a multor infractori periculosi, Eric s-a hotarat sa renunte la postul detinut si sa se alature unei agentii.

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: kFQPZ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...