Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: Jalol

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman : Pentru ca este o factiune serioasa si bine pusa la punct,cu un lider capabil,si membrii seriosi.

Job-uri precedente: License Faction ( rank 5 ) NG ( rank 3 ) F.B.I ( rank 2 ) , Mafia ( rank 1 )

Job curent : Detectiv – skill 5

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Jalol este un simplu cetatean de pe strazile din Los Santos care incerca sa supravietuiasca cum poate de pe o zi pe alta. Acesta considera ca trebuie sa fii cinstit in viata si de aceea prefera sa castige un ban corect ca mecanic sau din pescuit, insa cu timpul deoarece situatia lui financiara era foarte slaba, mama si tatal lui fiind foarte bolnavi,acesta sa apucat de joburi ilegale. La inceput ca un mic dealer de droguri insa cu timpul el a ajuns sa suplimenteze bande intregi. Au urmat la scurt timp si furtul masinilor si traficul cu arme insa, a fost prins de politie si a petrecut o buna parte din timp in inchisoare nestiind ca odata iesit de acolo are sa afle ca mama lui a murit in urma unui infarct. Tatal lui de asemenea ucis de un infractor care ii vroia masina, singurul lucru care i-a mai ramas de facut este sa se alature unei agentii ce are ca scop razbunarea celor nedreptatiti prin metode subtile.Acesta ia legatura cu liderul agentiei, completeaza un formular de inscriere si asteapta raspunsul lui !

Cate ore jucati pe zi: Cand am timp, ar fii imposibil sa spun un interval deoarece totul depinde de programul zilnic.

Poza cu stats: http://postimage.org/image/60m0ut1xf/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: El3mEnT

Level: 24

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa lucrez "silent" si sa devin un bun asasin, ador sa detin arme la mine pe care sa le pot folosii, nu am fost pana acum in hitman si ar fii ceva nou pentru mine, dar cunosc factiunea si stiu cu ce se ocupa.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: ReLaX

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SMURD-4,TheMafia-2,PD-2,FBI-2,NG-2,DNB-1,UST-1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): El3mEnT s-a nascut intr-o zi de primavara in orasul Los Santos. El a primit nota 10 la nastere, parintii sai bucurandu-se de acest lucru. Tatal sau era un avocat de succes, iar mama doctorita. El3mEnT ducea o viata linistita, dar nu isi dadea seama cate greutati au parintii sai sa il intretina. Ajuns la un moment de maturitate, El3mEnT a decis sa se angajeze ca si Consilier sa faca un ban pentru ai ajuta pe parinti. Vazand ca nu castiga bine, a decis sa mearga pe partea de medicina si s-a alaturat celor din SMURD. A reusit sa castige mai mult din tratarea oamenilor, dar tot nu ii era mai bine familiei. Suparat baiatul a observat ca mafia face bani frumosi, dar nu pe cai legale. Neavand alta alegere el a decis sa se alature celor din TheMafia,dar mai apoi celor din DNB. A reusit sa adune destui bani, dar a simtit ca nu e de el asa ceva , nu poate sa faca lucruri ilegale, el dorea sa fie de partea justitiei. A plecat din mafie si s-a alaturat Armatei. El3mEnT si-a dedicat tot timpul armatei , astfel a reusit sa dejoace planurile mafiilor si gangurilor , arestand suspectii. Acelasi lucru a facut dupa ce s-a angajat si la FBI unde a avut parte de mai multe greutati peste care a reusit sa treaca. La un moment dat , El3mEnT a fost tradat de anumiti colegi ai sai si a fost neindreptatit de lider. Baiatul a ramas fara nici un sprijin, nu stia ce sa mai faca. Dorea sa se razbune pe toti care l-au neindreptatit si nu i-au fost alaturi cand ii era mai greu. Si-a dorit in asa fel , incat tot ce va face sa o faca de la distanta, intr-un mod total discret, sa nu se expuna deloc la vedere. A cautat peste tot sa isi gaseasca un asemenea job, pana cand i s-a oferit ca prin miracol o ocazie unica de a face parte din Agentia Hitman. Aici toti lucrau sillent, nimeni nu scapa de ei, chiar de incercau tot ar fi fost prinsi. El3mEnT s-a decis sa isi depuna CV-ul la aceasta factiune, gandindu-se ca ar duce o viata mai buna. Acum asteapta la ce e mai bun si spera la o vorba buna din partea liderului Agentiei Hitman.

Cate ore jucati pe zi: 3+(in timpul scolii), 5+(weekend), 7+(vacanta)

Poza cu stats: Click

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bytza

Level: 25

De cat timp jucati pe server: 5 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: deoarece este cea mai unita factiune , si nu oricine are sansa sa intre.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SFR(3),PD(1),TheMafia(1),Grove Street(3),FBI(2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 warn - Deranjare event .

Job curent: Detective

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Bytza s-a nascut in urma cu 16 ani , pe 12 octombrie 1996 in orasul Los Santos.Acesta provenea dintr-o familie saraca , si avea 2 frati . Inca de mic acesta a fost pus in situatia de a-si produce singur banii , iar la lvl 6 s-a alaturat gangului San Fierro Rifa unde a invatat sa traga . Tot aici el a facut o particica de avere . Intr-o seara cand acesta se intoarse acasa , la cativa pasi a auzit focul unor gloante . Cand el a intrat in casa , a vazut cum parintii lui sunt asasinati cu sange rece de o grupare rivala , Da Nang Boys . Dupa 1 luna jumate petrecuta alaturi de San Fierro Rifa , acesta a parasit si a aplicat la PD cu scopul de a afla date despre ucigas . In zadar i-a fost incercarea , nu gasea date despre ucigas , dar ducea lipsa colegilor si prietenilor din SFR . Dupa 2 saptamani a simtit ca nu este potrivit pentru aceasta factiune , a aplicat la Grove Street pentru a invata mai profund sa traga cu deagle . Dupa 1 luna , acesta si-a depus demisia , pentru a incerca inca odata sa devina un om al legii . La lvl 23 a intrat in FBI , unde a invatat alaturi de liderul Maryus sa foloseasca si celalalte arme inclusiv sniper . Acesta a iesit copul lunii datorita daruirii lui pentru munca de om al legii. Dupa 1 luna acesta a parasit FBI , deoarece se simtea pregatit pentru ceva mai bun , iar acum a aplicat la Agentia Hitman , unde spera sa i se acorde o sansa.

Cate ore jucati pe zi: 7 ( in timpul scolii) , 12-14 ore (weekend)

Poza cu stats: 2h7e6j6.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:GamYng

Level:13

De cat timp jucati pe server:din 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place sa particip la cel mai frumos contract,la misiuni,prezentarea contractelor etc.Imi place sa fac DM pe cei cu contracte fara sa ma vada:) ca un adevarat Silent Assasin.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:-

Factiuni precedente si rank-ul detinut:Politician-1;UST-1;F.B.I-2;UST-1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:1aveam bilet la caluti si mi-a dat cineva knife si atunci m-am pus F4

Job curent:Detectiv

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Gamyng s-a nascut in spitalul din Los Santos.Printe medici de acolo este si tatal lui in factiunea Smurd.Mama era in School Instructor rank3,acorda licente la greu.Cand Gamyng avea 5ani tatal sau era in The Triads un mafiot pe masura dar dupa 1an a ajuns la puscarie pentru detinere de droguri si trafic de persoane.Mama lui era in F.B.I avea relati incat il scoatea pe sotul sau in 2s din puscarie.Cand GamYng avea 18ani a intrat in Ust acolo a stat un timp dupa a iesit.Dar el isi dorea sa intre in Hitman Agenti de mic.Tatal sau i-a spus ca nu e asa de usor sa te faci agent trebui sa inveti multe.Gamyng a intrat in FBI acolo a stat pana la rank2.Apoi a demisionat pt ca si-a pus in cap sa intre in Hitman.Dupa ce a invat ce e respectul,bun simtul,regulamentul,cerintele si sa fi faire-play a incercat Sa fie un agent.

Cate ore jucati pe zi:In weekend 7ore+,in timpul scoli 5+

Poza cu stats: FfRAI.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: NoH

Level: 12

De cat timp jucati pe server: Octombrie 2011

De ce doriti sa intrati in Hitman: deoarece agentia hitman este o factiune serioasa .

Job-uri precedente: PD / DNB

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): NoH s-a nascut in vara anului 1996 in orasul Los Santos, intr-o zona foarte populata, cunoscuta sub numele Vinewood. El a avut o copilarie fericita si plina de bucurii, nu a fost singur la parinit.. el mai avea un frate mai mare ca el cu patru ani. De mic fratele lui nu era cuminte, la varsta de doisprezece ani el se ocupa cu traficul de droguri prin diferite cartiere din L.S.. Fratele lui la indemnat si pe NoH sa se alature acestei nebunii, NoH a refuzat de nenumarate ori pana nu a mai rezistat tentatiei. Cateva luni el nu stia cum trebuie sa procedeze, apoi totul a fost floare la ureche, se descurca de minune. Peste aproximativ un an NoH s-a alaturat unui gang foarte celebru, deseori cunoscut pentru traficul de arme, mai exact Grove Street. Acolo si-a petrecut un an din viata, alaturi de acei gangsteri. Intr-o zi a fost un razboi intre gangurile adverse, o zi plina de adrenalina,sange si oameni cazuti la pamant. Multi membrii ai gangului Grove au decedat cu inima impacata, stiind ca s-au razbunat. Multi au parasit acel gang dupa razboiul de dinainte, a venit si timpul lui NoH. El s-a retras pe moment din gang deoarece dorea sa plece in Armata, zis si facut...A depus un CV iar dupa o saptamana a primit raspunsul final. A fost acceptat in Armata, au trecut doi ani alaturi de adevarati soldati care au luptat pe front, a terminat Armata si si-a continuat viata pe picioarele lui. A inceput sa munceasca zi de zi asigurandusi traiul. Pana intr-o zi cand el a primit o oferta de nerefuzat. Sa devina membru Ballas cu un grad superior. NoH a acceptat, a luptat pana la sange cu fostii colegi din Grove Street, pe toti i-a lasat zacand pe jos.. plini de sange. Nu a mai putut suporta asta, sa isi omoare adevaratii prieteni pentru niste arme si diferite droguri. Intr-o zi NoH a trecut cu masina prin Downtown, a cumparat un ziar local si a vazut ca se cauta un nou primar pentru oras. A spus sa isi incerce norocul si a depus un CV, a fost acceptat si votat de multi cetateni ai orasului, dupa doua zile el a iesit primar si a trebuit sa renunte la viata de gangster. NoH in timpul acela si-a luat capul pe umeri si a fost hotarat ca poate conduce orasul si ca il poate pune la punct. A ajutat diferiti sarmani cu slujbe in postul primariei. Mandatul lui a luat sfarsit.. acum el este un simplu cetatean al orasului, bineinteles cu diferite cunostinte in toate partiile. NoH negasind nimic de munca s-a gandit intr-o seara sa depuna un CV Agentiei Hitman. El a depus CV-ul.. acum asteapta decizia Directorului.

Cate ore jucati pe zi: Aproximativ 5 ore

Poza cu stats: CliCk

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:FocuStar

Level:16

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este ce mai buna factiune de pe servar, este foarte organizata si sunt playeri care stiu ce e samp-ul

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Radu13

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SFR (2), NG (1), DNB (2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:1pentru ca am derajat un event da nu stiam ca se tine event in locul aceala si 2 pentru ca aveam wanted si am dat /q ca aveam 20 k mats

Job curent:Detectiv

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):FocuStar s-a nascut intr-o familie destul de saraca la marginea orasului in cartierul El Corona, el de mic a crescut cu gangsteri. La varsta de 12 ani parinti lui au fost ucisi de niste gangsteri rivali celor din El Corona, el de atunci a fost mult mai apropiat gangsterilor, ei l-au crescut si il puneau sa vanda droguri si arme pentru ei, el vindea arme si droguri pentru ei, la varsta de 16 ani a mers sa se intalneasca cu cineva pentru a ii vinde droguri, acel tip defapt era dintr-un gang rival, si a incercat sa il omoare pe FocuStar, el a fugit foarte speriat de acolo in El Corona si a cerut ajutor gangsterilor, ei nu l-au bagat in seama si l-au alungat din El Corona, FocuStar nu mai avea unde locui si cauta un loc de munca, el a gasit unde sa locuiasca temporar cu un tip, acel tip era destul de dubios, ziua era acasa in general iar noaptea mergea, cand FocuStar il intreba in ce domeniu munceste tipul i-a raspuns ca este exterminator,FocuStar pe moment nu si-a dat seama ce inseamna asta, dar dupa un timp ii parea prea dubios tipul si intr-o seara a mers si l-a urmarit si a avut ca acest tip omoara defapt pentru bani, cand a vazut, FocuStar a fost foarte speriat, acel tip l-a vazut pe FocuStar si s-a apropiat de el si i-a pus pistolul la cap pentru a il omora. FocuStar i-a spus ca vroia sa vada cu ce se ocupa, si l-a rugat sa il ajute sa omoare pe unul dintre tipi ce lau alungat din El Corona, Hitman-ul ia raspuns ca isi face treaba de unul singur, sa ii dea bani si rezolva problema, dar FocuStar a spus ca doreste sa vina cu el pentru a se razbuna, Hitman-ul ia spus ca nu poate sa vina, dar s-a tot rugat de el si acesta a acceptat ca FocuStar sa vina cu el, cand au ajuns pe un bloc de langa El Corona, cand tipul a luat sniper-ul si a pus tinta pe capul unui gangster de acolo, FocuStar i-a spus sa il lase sa il lase sa se razbune el pe ei, a luat sniper-ul si l-a omorat pe unul dintre gangsteri pentru a se razbuna. De atunci isi dorea sa lucreze alaturi de acel tip, dar el nu a acceptat. Dupa aproximativ 2 ani, acel tip cu care locuia a fost ucis. FocuStar a preluat munca ce o facea acel tip, dar dupa un timp era foarte greu sa faca fata. Intr-o zi un prieten de al lui i-a spus ca mai exista niste tipi care se ocupa cu aceasi treaba ca si el, extermineaza oameni pentru bani, el a mers si i-a cautat un timp, iar dupa un timp a dat de ei si s-a alaturat lor.

Cate ore jucati pe zi: In jur de 8 ore

Poza cu stats: 20hul4p.png

Link to comment
Share on other sites

Prima aplicatie gresita ! ma scuzati reiau aplicatia

Nume in joc: NoH

Level: 12

De cat timp jucati pe server: octombrie 2011

De ce doriti sa intrati in Hitman: deoarece agentia hitman este o factiune serioasa .

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: PD (3) DNB (2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2 - afk la cai , spawn ki

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

NoH s-a nascut in vara anului 1996 in orasul Los Santos, intr-o zona foarte populata, cunoscuta sub numele Vinewood. El a avut o copilarie fericita si plina de bucurii, nu a fost singur la parinit.. el mai avea un frate mai mare ca el cu patru ani. De mic fratele lui nu era cuminte, la varsta de doisprezece ani el se ocupa cu traficul de droguri prin diferite cartiere din L.S.. Fratele lui la indemnat si pe NoH sa se alature acestei nebunii, NoH a refuzat de nenumarate ori pana nu a mai rezistat tentatiei. Cateva luni el nu stia cum trebuie sa procedeze, apoi totul a fost floare la ureche, se descurca de minune. Peste aproximativ un an NoH s-a alaturat unui gang foarte celebru, deseori cunoscut pentru traficul de arme, mai exact Grove Street. Acolo si-a petrecut un an din viata, alaturi de acei gangsteri. Intr-o zi a fost un razboi intre gangurile adverse, o zi plina de adrenalina,sange si oameni cazuti la pamant. Multi membrii ai gangului Grove au decedat cu inima impacata, stiind ca s-au razbunat. Multi au parasit acel gang dupa razboiul de dinainte, a venit si timpul lui NoH. El s-a retras pe moment din gang deoarece dorea sa plece in Armata, zis si facut...A depus un CV iar dupa o saptamana a primit raspunsul final. A fost acceptat in Armata, au trecut doi ani alaturi de adevarati soldati care au luptat pe front, a terminat Armata si si-a continuat viata pe picioarele lui. A inceput sa munceasca zi de zi asigurandusi traiul. Pana intr-o zi cand el a primit o oferta de nerefuzat. Sa devina membru Ballas cu un grad superior. NoH a acceptat, a luptat pana la sange cu fostii colegi din Grove Street, pe toti i-a lasat zacand pe jos.. plini de sange. Nu a mai putut suporta asta, sa isi omoare adevaratii prieteni pentru niste arme si diferite droguri. Intr-o zi NoH a trecut cu masina prin Downtown, a cumparat un ziar local si a vazut ca se cauta un nou primar pentru oras. A spus sa isi incerce norocul si a depus un CV, a fost acceptat si votat de multi cetateni ai orasului, dupa doua zile el a iesit primar si a trebuit sa renunte la viata de gangster. NoH in timpul acela si-a luat capul pe umeri si a fost hotarat ca poate conduce orasul si ca il poate pune la punct. A ajutat diferiti sarmani cu slujbe in postul primariei. Mandatul lui a luat sfarsit.. acum el este un simplu cetatean al orasului, bineinteles cu diferite cunostinte in toate partiile. NoH negasind nimic de munca s-a gandit intr-o seara sa depuna un CV Agentiei Hitman. El a depus CV-ul.. acum asteapta decizia Directorului.

Cate ore jucati pe zi: aproximativ 5h

Poza cu stats: CliCk

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mishka.

Level: 13

De cat timp jucati pe server: 07 August 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru Silent Kill,e stilul meu de lupta preferat.Am si cativa prieteni mai vechi in factiune,iar membri sunt activi si docili,e factiunea pe care o caut.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: PaulxX

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Consilier (rank 2), Smurd(rank 1), DNB(rank 2),The Mafia(Rank 1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detective

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Mishka,zis si Paul,a fost readus in Los Santos dupa o pauza de 1 an.Lasat in zona Rodeo la voia intamplari acesta isi cauta prieteni.In drum spre banca,el observa ca nu are minute pe telefon.Se angajaza la un tip,traficant de masini in serie.Fiind un job ilegal Paul ajunge destul de usor la politie,avand un cazier aproape plin,ca acum un an.

Intr-un sfarsit ii se ofera bani promisi si pleaca in cautarea unei cartele sim pentru a suna cativa prieteni.Prima data apeleaza la Soundy,un prieten vechi,impuscat in cap cu probleme schizofrenice.Acesta-i propune sa devina Consilier,insa cu cazierul plin de acuzati ar fi fost greu sa te angajezi la primarie.Atunci vorbeste cu un politist,Jaguar pentru stergerea cazierului si cateva pile.Mishka depune “noul” CV si intra in politica.Intr-un timp devenise corupt,plictisit de acea viata.Avand tot viitorul in fata nu s-a limitat doar la o factiune.Somer fiind cateva zile,acesta aplica la SMURD.Factiune extraordinara cu Lea ca lider,totul merge bine.Foarte multi pacenti,fiecare cu cazuri diferite.Acum,cu un salariu decent,isi poate satisface dorintele.L-a vizitat pe kWai si Ryder sa-i aminteasca de arme.Acestia fiind Hitmani nu i-au putut spune prea multe,ar fi descoperit amanunte secrete si probabil omorat.Dupa s-a intalnit cu An00by si Panther care i-au reamintit regulamentul serverului si alte amanunte,iar la sfarsit pe vTz care l-a readus in vechea lui piele si pe Kiddo despre noile/fostele factiuni. Din pacate nici in Smurd nu dorea sa-si termine cariera,asa ca si-a dat demisia si a plecat in cautarea altor factiuni.

Apoi si-a amintit ceva de acum un an,cand era gangster asa ca a aplicat DNB unde a fost un succes,insa trecea greu cu vederea minutele grele in penitenciar si jignirile luate-n frau de la fiecare gang/mafiot omorat insa s-a schimbat si liderul,a inceput sa mearga totul greu,asta nu l-a facut sa isi dea demisia,desi s-a atasat de o fata acolo.Pana la urma nici aceasta factiune nu ia fost sfarsitul.A plecat apoi in The Mafia,cu noi sperante incercand sa fie un mafiot priceput ca si inainte de wipe,doar ca atunci era de partea cealalta.Cu dorinta ca nimeni nu va afla de derby-ul lui inainte de wipe.Insa factiunea nu a fost cum si-a dorit el,nimic special asa ca si-a dorit sa incerce din nou in Hitman cu speranta ca de data aceasta lucrurile decurg cum isi doreste el.

Sper sa fiu din nou acceptat,data trecuta am suferit ore grele,in care am obosit si la 1 noaptea am fost praf,am avut si blacklist gemeral,saptamani in care nu am facut multe dueluri,decat la eventuri.In definitiv,un moment de ratacire.Nu ma intelege gresit,esti foarte bun,nu orice trece de tine,dar de data asta nu ma mai simt "oricine".

Cate ore jucati pe zi: Nu dedic jocului un timp exact,in general intru pe seara.(Minim o ora pe zi)

Poza cu stats: http://img444.imageshack.us/img444/7707/samp000lh.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:pingoo

Level:15

De cat timp jucati pe server: 6 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman:Doresc sa intru in Agentia Hitman deoarece este cea mai serioasa factiune, de pe servar

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:nu am jucat

Factiuni precedente si rank-ul detinut: smurd rank 1 triads rank 2 ballas rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:am 1,explicatie:am stat la cai AFk

Job curent:News detectiv

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):pingoo s-a nascut la periferia orasului Los Santos, intr-o familie saraca.Mama lui era somera,iar tatal sau nu avea un job stabil.Intr-o zi de duminica pe cand parintii lui pingoo se intorceau de la biserica au fost prinsi intr-un conflict de mafioti.Tatal murise pe loc, iar mama sa a ramas paralizata pe viata.pingoo fara nici un sprijin financiar se lasa de scoala si incepe sa munceasca ca sa o poata intretine si pe mama lui.El se hotaraste sa isi ia un job,iar jobul ales este nr..pingoo nu facea foarte multi bani din furtul masinilor, insa acest job ii asigura "un trai decent" .La varsta de 17 ani pingoo a auzit vorbinduse pe strada de o agentie de hitmani din orasul Los Santos.El se duce la Directorul agentiei si isi depune CV-ul.

Cate ore jucati pe zi: 3-4 cel putin

Poza cu stats: http://imgur.com/delete/ezUrAiGPci5SJ6M

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Piki

Level:13

De cat timp jucati pe server:3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman:sa pot ajuta oameni ce pun contracte

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:Eutv,danutz

Factiuni precedente si rank-ul detinut:smurd,consilierimgrove,themafia

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:2 unul pentru alf la cai si unul pentru o postare gresita .

Job curent:none

Varsta(reala):17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Piki s-a nascut acum 15 ani.El s-a nascut in Los Santos intr-un mic cartier.A terminat scoala liceul,si a stat el si s-a gandit ca e bine sa ajute oameni asa ca,s-a angajat ca doctor,a stat un timp a salvat oameni a obtinut un rank si niste avansuri dar a incercat sa se duca intr-o mafie asa ca el a ales Triadele dupa ce a stat si acolo aproximativ 1 luna si a obtinut rank-ul 2 a plecat sperat sa castige mai multi bani in alta faciune asa ca sa dus in Themafia.Acolo in sfr era alt trai colegi buni ,lider cu inima mare ,prieteni multi ,a stat si in acea faciune pana la unanumit moment dat pana la rankul 3.Cat timp a stat in cele doua mafii a stat si sa gandit ca e bine sa stai intr-un departament asa ca a ales ng fiind putin trist nu spera sa stee mult in ng deoarece ave niste certuri cu familie.A stat un timp adica 1 saptamana in ng dupa si-a dat singur demisia speran sasi gaseasca familia adevarata si sa ramana acolo .Nici acolo nu a putut sa stee mai mult de 3 saptamani deoarece el nu prea avea bani pentru mmateriale pentru a face arme si pentru a se duela cu rivala lui si in speciale themafiei ,triadele.A plecat in scoala deoarece credea ca aceasta faciune este linistitoare si cu multu bani dar trist pentru Piki deoarece si acolo existau multe probleme alti dadeau cate 15 licente si unii ramaneau cu 2 3 licente pe saptamana asa ca sia cerut scuze liderului si a plecat in strainatete fiind civil.A stat el nopti si zile si a strigat tare hitman e viata mea strigand asa la auzit Dumnezeu s-a dus la lider si ia spus :Te rog frumos acceptama in aceasta echipa si promit ca nu o sa te dezamagesc.El la acceptat Si acum este multumit de Piki

Cate ore jucati pe zi:6-7 sincer

Poza cu stats: http://postimage.org...hjpj9/7eaefd6f/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: fizeeN

Level: 18

De cat timp jucati pe server: De la wipe

De ce doriti sa intrati in Hitman: deoarece este cea mai unita factiune , si nu oricine are sansa sa intre.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Sfr(5) Mafia(3) Ballas(1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 warn - Deranjare Event

Job curent: Detective

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

fizeeN s-a nascut in desertul sahara, la ferma snake de langa un aeroport . El ducea o viata linistita alaturi de mama si tatal sau , fara probleme , el nu stia ce inseamna scandal sau bataie , in fiecare zi mergea cu prieteni sai la un cimitir de avioane , unde isi pierdeau timpul mai toata ziua . Intro`o amiaza , senina , cand stateau la soare , au auzit un zgomot ciudat care nu sa mai auzit demult in acea zona , un avion ,andromada, a aterizat pe aeroportul parasit .Din el au coborat jos 4 oameni inarmati care s-au dus direct la ferma snake , ciuruind toate casutele iar la sfarsit au turnat benzina si i-au dat foc . Cei 4 mafioti s-au intors la avion , iar fizeeN,panicat si cu lacrimi in ochi, a fugit neobservat prin praful facut de avion in spatele sau reusind sa urce in el prin rampa deschisa care era in spate . In avion el a vazut diferite decorati pe pereti , iar mai in fata a vazut in suport o sabie de samurai.Cand avionul a aterizat iar 2 dintre mafioti se pregateau de coborare fizeeN le-a vazut fetele si i-a auzit vorbind in chineza . El a fugit din avion si a ramas singur intr`un oras mare , San Friero , gasit apoi de politie si dus la un camin . Fizeen a implinit 14 ani , in acest timp el a mai invatat lucruri deale strazii de la vagabontii din camin . Acum el are 16ani si are o slujba si o locuinta in san friero , aproape de cartierul chinezesc.Necunoscand orasul, in prima zi s-a dus la un restaurant chinezesc de unde a coborat un mafiot pe care sigur la recunoscut.Ramas incremenit el sa dus pe strada si de toti bani care ii avea si-a luat un mp5 si o vesta antiglont . Hotarat sa isi razbune familia ,s-a dus in restaurantul chinezesc , unde la etaj avea loc o sedinta intre sefi de la triads.El ia omorat pe paznici de la usa , a intrat in camera si a tras in tot ce a putut pana nu a mai miscat nimic .Acum el este cautat de politie , fiind unul din suspecti principali dati in urmarile generala .De 6 ani fizeeN se chinuie sa fuga de politie , traind mai mult un cosmar decat o viata . Acum pentru ca tot ce are i-a fost luat si nu mai are pentru ce trai el s-a dus la agentia hitman unde poate face ce stie mai bine ,sa omoare .

Cate ore jucati pe zi: 7 ( in timpul scolii) , 12-14 ore (weekend)

Poza cu stats: 291kyed.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: where

Level: 25

De cat timp jucati pe server: aproape 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune organizata condusa de un lider capabil.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ballas(2),UST(5), Triade(3), FBI(2), SFR(3), Mafia(2), PD(2).

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2 warn - bug abuse de interioare, am facut un duel cu Adi si el a considerat ca am facut non fp alergand in cercuri..

Job curent: -

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

wHere s-a nascut in vara anului 1995 in orasul Los Santos, intr-o zona foarte populata, cunoscuta sub numele Vinewood. El a avut o copilarie fericita si plina de bucurii, nu a fost singur la pariniti.. el mai avea un frate mai mare ca el cu patru ani. De mic fratele lui nu era cuminte, la varsta de doisprezece ani el se ocupa cu traficul de droguri prin diferite cartiere din L.S.. Fratele lui la indemnat si pe wHere sa se alature acestei nebunii, wHere a refuzat de nenumarate ori pana nu a mai rezistat tentatiei. Cateva luni el nu stia cum trebuie sa procedeze, apoi totul a fost floare la ureche, se descurca de minune. wHere s-a alaturat unui gang foarte celebru, deseori cunoscut pentru traficul de arme, mai exact Ballas. Apoi acesta s-a decis sa iasa din Ballas deaorece fratele lui se facuse baiat bun si se ocupa de factiunea UST. Fratele acestuia Panther, avea nevoie de ajutor asa ca l-a chemat pe where la el in factiune. where s-a descurcat bine, a reusti sa ajute toti membrii factiuni cum a putut asa ca a fost rasplatit cu titlul de "membru lunii" a perioadei respective. Dupa mult timp where s-a intalnit cu un fost prieten din Ballas care ajunsese in Triade. Acesta tot il intreba pe where daca vrea sa i se alature in Triade. Dar where tot refuza pentru ca nu vroia sa-l abandoneze pe fratele sau. Dar acesta nu a rezistat dependentei sale de droguri si arme asa ca s-a dus in Triade. Dupa nenumarate internari in spital din cauza drogurilor si batailor de care avea parte in fiecare zi where nu a mai rezistat, si a plecat din Triade cu scopul de a se reabilita si de a incerca sa scape de vici. FBI l-a luat pe where sub aripa sa si a inceput sa-l antreneze, sa il aduca pe calea cea buna dar in zadar acesta nu se putea stapanii deloc. la vremea accea SFR si Mafia aveau droguri de buna calitate asa ca where s-a decis sa intre in SFR. Aici dependenta lui where si-a facut simtita prezenta. Acesta omora tot ce avea in cale .Din pacate where nu se putea oprii aici. cerea tot mai mult ,si SFR neputand sa-i satisfaca pe deplin toate poftele where decise sa treaca la urmatorul nivel si sa intre in Mafia. Aici lucrurile nu au fost precum si-a imaginat where. aici liderul Vicentzo era foarte dur si foarte economic in privinta drogurilor. where nestiind ce sa mai faca incepuse sa fure de la Vicentzo. pana la urma Vicentzo afla ca where ii fura din droguri asa ca se decise sa-i aduca aminte care e rolul lui si sa-i scoata din cap obsesia de droguri. Vicentzo a reusit pana la urma sa-l scape pe where de dependenta lui de droguri. Dar pentru where totul era schimbat. Vedea lucrurile altfel incepea sa-si dea seama ca ce facea nu era bine. El fuge de Vicentzo si se refugiaza intr-un sediu de politie. Aici where este primit cu bratele deschise . where incepe o noua viata de politist departe de droguri. dupa multi ani in care nu au vorbit where si fratele lui ,Panther s-au impacat. where dorind sa i se alature fratelui sau si totodata indeplinidu-si visul lui din copilarie de a devenii un asasin profesionist isi depune CV-ul la Agentia Hitman si asteapta raspunsul liderului.

Cate ore jucati pe zi: 4 ore + (depinde cand am timp)

Poza cu stats: BZ6Jc.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Smoke16.

Level: 12.

De cat timp jucati pe server: Din Martie 2011.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune placuta cu membri capabili si un lider pe masura.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: --

Factiuni precedente si rank-ul detinut: The Mafia 1-3 am fost de 2 ori , San Fierro Riffa rank 2 , Da Nang Boys rank 1.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 - afk la cai :|

Job curent: None.

Varsta(reala): 18.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Smoke16 s`a nascut in Las Venturas in iarna anului 1989 . Era al III -lea copil al familiei . Parintii erau amandoi directori ai unei firme din San Fiero . De mic a primit o educatie aparte de la parintii lui atat si de la invatatorii de la scoala privata din Los Santos . Pana la varsta de 7 ani totul a decurs perfect : nu ducea lipsa de nimic , era printe cei mai destepti copii si nu iesea din vorba parintilor si a bunicilor sub nici o forma . Intr`o noapte se scula sa bea apa dar vrand sa se dea jos din pat auzi cateva focuri de arma din dormitorul parintilor . Ingrozit s`a bagat inapoi in pat crezand ca e un cosmar sau ceva asemanator . Dimineata a mers in dormitorul lor si a ramas incremenit de spaima deoarece parintii lui zaceau intr`o balta de sange . Pe loc a inceput sa tipe trezindu`si fratii mai mari . Acestia au sunat imediat la politia Las Venturas . In cateva minute acestia au sosit si au inceput sa investigheze crima . Dupa cateva minute au sosit si agentii F.B.I. care au inceput si ei sa investigheze cazul . Smoke16 a gasit un bilet al criminalilor cu insemnele bandei Da Nanb Boys . In dimineata aceea viata lui s`a schimbat radical alaturandu`se rivalilor DNB , adica mexicanii din SFR si aliantei lor . Aici a inceput sa lupte cu cei din DNB omorandu`i unul cate unul . Vazand ca nu mai face fata s`a alaturat The Mafia pentru a avea avantajul armelor mai bune gen Ak47 . Nici aici nu a simtit ca are puterea sa`si razbune parintii asa ca s`a alaturat Armatei . In armata totul decurgea foarte bine . Era respectat de cetateni deoarece ii salva de criminali . Dupa ce a crezut ca viata lui s`a intors cat de cat la normal a demisionat alaturandu`se unei gasti de mecanici din San Fierro adica UST . In UST a inceput sa fie recunoscut in orase deoarece repara si tuna masinile mafiortilor . Dupa ce s`a convins ca a stie totul despre masini/motoare si tuning`uri a demisionat alaturandu`se ca , consilier primarului Los Santos . Aici lucra din greu pentru oamenii care aveau nevoie de ajutor . Plin e stres a demisionat alaturandu`se instructorilor din Scoala . Aici incepu`se sa cunoasca toate orasele de la cap la coada . Deja isi crease un nume in fiecare oras asa ca a demisionat alaturandu`se celor din Ballas . Fiind iar rival celor din Da Nang Boys se bucura cand omora unul dintre membri lor .

Dar intr-o zi a primit un telefon cum ca agentul F.B.I. care a anchetat si el a lucidat moartea parintilor lui a fost asasinat de un DNB in plina strada , chiar lasand si un bilet langa cadavru in care scria : "Ne`ai descoperit , te`am descoperit . Ne`ai acuzat , te`am impuscat " . In data a demisionat si s`a alaturat unei aliate a DNB crezand ca`l poate gasi pe cei care i`a ucis parintii si pe agentul F.B.I. . Dupa o perioada de timp membri mafiei Triads au inceput sa intre a banuieli asa ca pentru binele lui a parasit mafia si a decis sa se alature Agentiei Hitman pentru a`i continua munca agentului ucis .

Cate ore jucati pe zi: 4+

Poza cu stats: http://postimage.org/image/humdj5x1v/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: bogdan.MA

Level: 9

De cat timp jucati pe server: 7 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place mult si imi doresc sa intru.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: --

Factiuni precedente si rank-ul detinut: ust rank 1 medics rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:-

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 13

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

bogdan.MA sa nascut in LS.El face parte dintr-o familie mai bogata.Intr-o zi mama si tata lui bogdan.MA se hotara sa plece in vacanta la munte.Cel mai inalt munte aproape de SF.Stase acolo 1 luna.bogdan.MA numai avea prieteni deoarece prietenii lui cand auzise ca parintii lui sunt plecati ziceau ca e orfan.bogdan.MA ramase cu bunica lui in apartament.Pana se inturnase mama si tata lui bogdan.MA.Dupa 1 saptamana lui bogdan.MA i se facuse dor de mama sa si de tatal lui.Atunci el cauta toate pozele sasi aduca aminte de mama sa.Dupa 1 luna bogdan.MA era fericit ca trebuia sa vina mama si tatal lui.Pe drum cand se pornise jos oprise sa manance ceva.Atunci venise Ballas cu grove sai omoare.Si dupa 30 de minute reusise sai omoare.bogdan.MA aflase la televizor ca mama si tatal lui sunt morti.Atunci bogdan.MA planse toata ziua si era suparat.Medicii incercau sai salveze pe parinti dar nu reusise si muri.De atunci bogdan.MA isi doreste sa intre in Agentia Hitman sa afle cine ia omorat mama si tatal lui.Acum bogdan.MA este din nou vesel.Si spera ca Agentia Hitman poate sa-i gaseasca pe cei care i-au omorat mama si tatal lui.Si cu incredere bogdan.MA spera sal accepte in agentia hitman pentru ca stie ca e de treaba si glumele nu-si au rostu.

Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore

Poza cu stats: iqFui.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Andrey10

•Level: 12

•De cat timp jucati pe server: 3 ani

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place foarte mult domeniul de activitate al factiunii,membrii respectati si cei mai capabili,factiune cu renume,activitate foarte buna , activitati interesante(misiuni) + ca vreau sa dovedesc de ce sunt in stare si ca sunt de incredere.

•Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: FlIper,Yamaka5i

•Job-uri precedente: UST,DNB,The Mafia, SFR,Grove Street.

•Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

•Job curent: New Reporters

•Varsta(reala): 17

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Andrey10 s-a nascut intr-o familie foarte bogata din Los Santos.Tatal sau era sef in politie iar mama sa era casnica.Avand foarte multi banii,membrii TheMafiei l-au rapit pentru a cere rascumparare de 2.000.000$. Tatal sau a incercat sa-l recupereze din mainile mafiei cu forte proprii dar a esuat,asa ca a apelat la ultima varianta,banii.Andrey10 s-a intors acasa cu o experienta unica,pe care nu o va uita niciodata.Din acea zi si-a propus sa infrunte mafia cand se v-a face mare, urmand sa intre in FBI.Aici a petrecut o scurta perioada,dupa ce si-a depus demisia din cauza ca atmosfera in FBI nu era tocmai pe placul sau.Inainte ca sa fie agent FBI, RandOm a fost prins in gruparea UST ,fiind pasionat de masini puternice cu multi cai,unde a invatat si sa repare motoare.Acolo a petrecut mult timp pana intr-o zi in care s-a hotarat sa-si schimbe jobul.Mai tarziu Andrey10 avea sa faca lucruri pe care niciodata nu credea ca o sa le faca.A fost pins in plasa jocurilor de noroc,traficului de arme si droguri intr-un oras in care se mutase impreuna cu prietena lui de curand.Avea sa fie adoptat in familia San Fierro Rifa unde a invatat cum se traieste pe strada.1 an mai tarziu a trebuit sa se mute in Los Santos pentru ca tatal sau era pe moarte si trebuia sa fie aproape de el.Chiar cand credea ca a scapt de viata agitata de pe strada,membri gangului Ballas l-au fortat sa li se alature datorita socotelilor neincheiate cu gangul SFR si asa-zisele "datorii" fata de acel gang.Dupa asta tatal sau moare,dandui sfatul sa devina un om mai bun.Andrey10 nu asculta si pentru a se razbuna pe gangurile ballas si sfr pentru ca i-au distrus viata ,s-a alaturat celui mai temut gang din imprejurimi Grove Street.Acum dupa ce a incercat din toate ,a acumulat experienta ,ANdrey10 a hotarat sa incerce sa intre intr-o factiune pe care o respecta,si o simpatizeaza determinat de faptul ca poate omora cu usurinta adversarii fara ca sa fie vazut..

•Cate ore jucati pe zi: 4-5

•Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/204/samp008cv.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Lolecs

•Level: 20

•De cat timp jucati pe server: 1 an

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este una dintre cele mai faimoase factiuni, membri cu capu pe umeri si leader capabil.

•Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

•Factiuni precedente si rank-ul detinut: SFR(4) Mafia(2) ; PD(1) ; DNB (2) ; Grove(3)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2 warn - x2 f4 cai daca nu ma insel.

Job curent: detectiv

Varsta(reala): 16

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): LoLeCs s-a nascut in orasul Los Santos.El locuia impreuna cu familia lui intr-un apartament de langa plaja orasului.Era singur la parinti.Tatal lui era sofer de tir si mama lui era vanzatoare.A avut o copilarie fericita ferita de violenta.Tatal lui intr-o zi a avut un accident de masina si a ramas paralizat de la brau in jos.Deoarece tatal lui numai lucra a trebuit sa se mute.Ei s-au mutat intr-un cartier sarac al orasului unde erau multe bande.LoLeCs nuprea iesea din casa,caci ii era frica ca o sa fie impuscat sau o sa il bata ceilalti copii.Dupa cativa ani tatal lui a putut din nou sa mearga cu ajutorul unor carje.Intr-o seara tatal lui s-a dus la magazin sa cumpere paine.Dupa o ora inca nu s-a intors acasa si LoLeCs cu mama lui erau ingrijorati.Ei s-au dus spre magazin sperand cu nu s-a intamplat nimic cu tatal lui LoLeCs.Cand au ajuns in fata magazinului au vazut politia,o ambulanta si multi oameni.S-au dus si ei sa vada la ce se uita lumea.Tatal lui LoLeCs era in fata magazinului intins pe jos intr-o balta de sange.Mama lui LoLeCs a lesinat cand si-a vazut sotul mort.Dupa o saptamana au aflat ca tatal lui LoLeCs a fost ucis de catre membrii bandei Grove Street.Cand a implinit 18 ani LoLeCs s-a angajat ca consilier al primarului.Dupa cateva luni in care a muncit din greu a strans destul de multi bani ca sa se mute impreuna cu mama lui din oras.Ei s-au mutat in orasul San Fierro.LoLeCs s-a angajat ca taximetrist.Au dus o viata frumoasa pana cand mama lui s-a imbolnavit.Lui LoLeCs nu ii ajungeau banii ca sa plateasca spitalizarea si medicamentele mamei lui.El a decis ca o sa intre intr-o banda si o sa se ocupe cu trafic de bande sa faca mai multi bani.In cateva luni mama lui s-a facut bine si cand a iesit din spital l-a intrebat pe LoLeCs de unde a avut atatia bani.El i-a spus ca a intrat in banda San Fierro Rifa care erau rivali cu cei din Grove Street.Mamei lui nu ii placea ideea ca copilul ei face parte dintr-o banda si l-a rugat sa iasa din ea.LoLeCs a ascultat-o pe mama lui si s-a angajat ca agent F.B.I.Intr-o zi cand era la munca a primit un telefon ca a avut o crima in apropierea casei unde locuia.II era frica sa nu fi patit ceva mama lui.Cand a ajuns acolo a vazut ca mama lui era moarta.LoLeCs a aflat ca membrii mafiei The Triads i-au ucis mama.Dupa moartea mamei lui si-a dat demisia din F.B.I si s-a decis ca o sa isi razbune parintii.S-a intors in banda San Fierro Rifa.Dupa ce i-a omorat pe cei care i-au ucis tatal si-a dat seama ca banda lui nu este suficient de puternica sa ii infrunte pe cei din The Triads.LoLeCs i-a cerut niste sfaturi liderului bandei care ii era bun prieten iar acesta la sfatuit pe lolecs sai ceara o mare suma de bani celor din The Triads pentru omorarea tatalui sau. Urmand ca cei din TheTriads oferindui lui lolecs o suma de 10mil, a fost impresionat de aceasta suma iar lolecs a vrut sa se alieze cu membrii acestei mafii, acesta isi doarea foarte mult sa intre in Grove Street dar din lipsa de locuri a intrat in DNB sa se antreneze pentru a trece testele la Grove. Dupa doar 2 saptamani Lolecs intra in Grove Street unde a stat o perioada in care a dominat orasul Los Santos , de curand lolecs a fost impresionat de membri Hitman Agency ia urmarit foarte mult si a incercat sa copieze technica lor in diferite lupte. El a stat un timp pe ganduri si a spus sa isi incerce norocul de a intra in Hitman sperand ca va face performanta acolo. El in acest moment asteapta decizia leaderului gruparii.

•Cate ore jucati pe zi: 4-6ore

•Poza cu stats: http://postimage.org/image/gmcf1aifh/

Link to comment
Share on other sites

Model cerere:

Nume in joc:KasKo

Level:12

De cat timp jucati pe server:1 an jumate+

De ce doriti sa intrati in Hitman:imi place foarte mu;t

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:pai darkfly

Factiuni precedente si rank-ul detinut:pai smurd-rank 3 grove-rank 2 ng rank 2 the mafia rank 1 school instructor rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:1 warn am facut din greseala dm in safe zone

Job curent:Detectiv skill 3

Varsta(reala):21 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):KasKo sa nascut intr-o familie destul de saraca,la periferia orasului los santos intr-o casa nu prea frumoasa,El mai avand o sora mai mica ca el,Tatal sau era Gunoier iar mama sa casnica,A avut o copilarie nu prea fericita el nu a avut bani sa se inbrace din Mall se inbraca numai din secound hand la varsta de 19 ani a decis sa isi caute de lucru prima data a incercat niste joburi la care nu prima prea multi bani si navea din ce sa se inbrace sa manance,asa cautand el ceva la care se castiga mult sa isi poata ingriji familia,A gasit hitman el sa interesat cu ce se ocupa si ia placut si a incercat sa aplice si el pentru hitman sperand sa fie acceptat.Multumesc:D

Cate ore jucati pe zi:8-9-10 ore pe zi

Poza cu stats: EDIT

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: aSsAsIn_cReed.

Level: 13.

De cat timp jucati pe server: 3-4 ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este cea mai buna factiune.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: acelasi

Factiuni precedente si rank-ul detinut: F.B.I(4) , N.G(2) , D.N.B(2) , Smurd(1) , L.S.V(1).

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: ---.

Job curent: Detective

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Totul a inceput in vara anului 1993 cand aSsAsIn_cReed a luat nastere la maternitatea centrala din Los Santos. El locuia impreuna cu familia sa la periferia marelui oras Los Santos. Tatal lui aSsAsIn_cReed era un politist foarte respectat in Los Santos asa ca el a avut o copilarie linistita fara peripetii. La varsta de 15 ani, tatal lui aSsAsIn_cReed a fost transferat la sectia din orasul Las Venturas un oras cu rata criminalitatii foarte mare. La varsta de 17 ani dupa ce aSsAsIn_cReed a cunoscut mai multa lume, a incercat sa intre in Da Nang Boys, la rugamintile tatalui sau, deoarece el cerceta un caz despre un membru din acel gang, insa aSsAsIn_cReed a fost refuzat, deoarece unul din prietenii sai era un membru respectat din DNB. Membrii gangului, ca sa se razbune pe incercarea lui aSsAsIn_cReed de ai trada i`au omorat tatal.aSsAsIn_cReed a fost foarte daramat de acea tragedie si vrea sa intre in Hitman Agency pentru ai asasina pe cei care i`au omorat tatal.

Cate ore jucati pe zi: 7-8 ore

Poza cu stats: FilE9.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Ghiondes

Level: 16

De cat timp jucati pe server: Aprox 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune foarte serioasa cu membri capabili si compententi.

Job-uri precedente:Politicieni,SMURD,Mafia,Scoala,UST,Ng,Sfr,Triads

Job curent: Civil

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Ghiondes este un adult de 21 de ani care s-a nascut in orasul Los Santos.El si familia lui locuiesc in partea de sud a Los Santosului.Mama lui este casnica,tatal lui lucreaza ca camionagiu ca sa castige niste bani pentru Ghiondes si frati lui.ghiondes isi doreste sa fie un hitman pentru a-si implini visul.De cand era mic si-a dorit sa fie un hitman.A incercat de mai multe ori sa devina un hitman dar a esuat in drumul sau.Stie ca pentru a deveni un hitman ii trebuie multa munca,dar el este dispus sa faca orice pentru a-si implini visul.Daca devin un hitman isi v-a putea intretina familia asa cum trebuie iar tatal lui nu v-a mai trebui sa munceasca din greu pentru a castiga niste bani.

Cate ore jucati pe zi:6 in timpul saptamani in weekend mai mult.

Poza cu stats: :P

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Fonz

Level:11

De cat timp jucati pe server: 2 ani cu aproximatie.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa arat ca sunt capabil si pot face fata cerintelor voastre.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Andy_97

Factiuni precedente si rank-ul detinut: DNB (2),Grove St (2),PD (1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1-vanatoare :|

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): fonZ. s-a nascut in urma cu 14 ani in orasul Los Santos.Acesta de mic copil se uita la filme si seriale cu diversi lunetisti si felul acesta de a actiona.De mic copil a fost invatat ca pentru a ajunge ceva in viata trebuie sa muncesti.In cartierul unde traia acesta avea foarte multi prieteni si intodeauna se ajutau.Intr-o seara se jucau cu toti leapsa si unul dintre prieteni lui cazu de pe un pod.Acestia s-au dus repede la el sa vada daca mai traieste,dar acesta era mort.Avea un glont in cap,acesta era motivul pentru care picase.fonZ,ridicand capul si uitandu`se in jur,cu lacrimi in ochi vede o masina neagra,cu un om cu par alb si ii retine numarul.Acesta a inceput sa caute prin tot orasul aceasta masina dar nimic.Trist ca nu gasea acea masina se indrepta spre casa,cand vede exact aceeasi masina parcata in fata casei lui.Nu stia ce sa faca.S-a ascuns pana cand acest om dubios a plecat din casa lui.Rapid,intra in casa si isi gaseste parinti morti,iar pe un perete scria "tu esti urmatorul".fonZ si-a dat seama ca nu era vorba despre un simplu criminal si a inceput sa investigheze.Afland dupa un timp indelungat in care s-a ferit de moarte ca exista un loc in apropierea Los Santos-ului unde ar putea gasi masina."zis si facut".Acolo era masina si omul acela.Neinfricat s-a dus la el si l-a intrebat de ce i-a omorat parinti si prietenul.Acesta i-a raspuns: "Ucid pentru bani!".Atunci si-a dat seama,era un hitman,un membru al agentiei pe care acesta a vazut-o doar in filme.fonZ a inceput sa spuna lucruri pe care doar agenti le stiau si atunci acel agent si-a dat seaama ca locul lui este in agentie.Agentul pe nume D3V1L a inceput sa il invete sa manuiasca armele si la varsta de 14 ani a aplicat si el un CV,iar in acest moment astteapta decizia liderului kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: Click!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...