Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: fannntasy

Level: 17

De cat timp jucati pe server: Ianuarie 2011

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este cea mai respectata si serioasa factiune.

Job-uri precedente: Ballas,Da Nang Boys,Grove

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): faNNNNtaSy provine dintr-o familie bogata din Los Santos.In primii 5 ani de viata,el a trait cu mama si tatal sau,dar aceste lucruri aveau sa se schimbe repede.Dupa un an,tatal sau divortase de sotie deoarece credea ca era in inselat de ea.Tatal sau fiind plecat la afaceri,el a stat pana in clasa 5 cu bunica sa,iar dupa moartea bunicii,tatal sau platea o bona sa stea cu el.Crescand,acesta devenea din ce in ce mai violent datorita singuratatii.In clasa 9,el a fost exmatriculat din scoala deoarece avea la el un pistol,cu,care intentiona s-o omoare pe profesoara de romana.faNNNtaSy fiind arestat,tatal sau incerca sa mituiasca politistii pentru a-l elibera,lucru care nu s-a intamplat.faNNNtaSy si-a petrecut urmatorii 2 ani dupa gratii.Dupa ce a fost eliberat,el si-a reluat viata normala.Intr-o seara,el fiind intr-un club din Los Santos,a fost atacat si rapit de 6 membri ai gang-ului Ballas.Acestia cerand 500.000$ pentru eliberarea lui.Dupa ce tatal sau platise banii,faNNNtaSy a ajuns acasa.Acolo s-a certat cu tatal sau,dupa care a decis s-o ia pe cont propriu si sa plece de acasa.Pentru a se putea razbuna pe membrii Ballas el se alatura Agentiei Hitman.

Cate ore jucati pe zi: 6

Poza cu stats: Click

Link catre demisie: -

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Snoop - Acceptat pt teste

Senzo - Respins, cam inactiv

RadyX - Respins, inactiv

StefaNN - Respins, excursionist

Mugur - Respins, in aceasta factiune nu se intra cu pm, messenger sau alte chestii

Hawx - Respins, sa mai dam o sansa si altora

alecs - Respins, excursionist

infected.punk - Acceptat pentru teste.

Cinciu - Respins, mai multa activitate

bl@ck - Respins, civil ?

fLuEnCe - Acceptat pt teste

Jaguar - Acceptat pentru teste.

dinero - Acceptat pentru teste.

vLn0994 - Respins, inactiv

Funky. - respins, mai multa activitate

LittleSouL - Respins, inactiv + joci pe 2 conturi

faNNNtaSy - acceptat pt teste

Aveti timp pentru teste doar 4 zile in caz contrar sunteti respinsi !

Agentia Hitman nu mai recruteaza momentan !!

  • Upvote 9
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: mc9

Level: 15

De cat timp jucati pe server: De cat timp am si contul pe forum (2 ani) ,intr-adevar cu mici pauze.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa cu membri capabili.

Job-uri precedente: Scoala,Ng.

Job curent: Detectiv (skill 5).

Varsta(reala): 17.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): mc9 s-a nascut la periferia orasului Los Santos unde a incercat sa traiasca din putinul pe care il avea impreuna cu familia lui.Intr-o seara ploioasa pe strazile orasului,doi tipi il tot urmareau.mc9 vazand ca nu il lasa in pace,a inceput sa fuga cat il tin puterile si intr-un final reusind sa scape ascunzandu-se intr-o scara de bloc.Dintr-o data mc9 a simtit pe cineva in spatele sau,se intoarce rapid dar...Tot ce isi mai aduce aminte acum este sunetul unui pistol cu amortizor...

Gasit intr-o balta de sange de locatarii acelei scari,mc9 ajunge in stare grava la spital din Los Santos.Intr-un final se recupereaza si cauta o "slujba" ferita de ochii lumii.De aceea incearca sa primeasca o singura sansa in agentia Hitman pentru a arata ce poate.

Cate ore jucati pe zi: 6+

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/515/samp003jk.png/

Link catre demisie: N/A.

:tiphat:

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Nume(in joc): Bay3TaSuL

Level: 14

De cat timp jucati pe server: 2 ani app 3

De ce vreti sa intrati in hitman: este cea mai serioasa factiune si imi doresc foarte mult sa intru aicea.

Jobu-uri precedente: UST , DNB , BALLAS , TRIADE.

Job curent: Arms dealer

Biografie a caracterului(minim 100 de cuvinte): Bay3TaSuL s-a nascut in Los Santos unde avea multi prieteni.El la varsta de 14 ani muncea la SMURD. Cat a stat acolo el a ajutat multa lume dar la un momendat prietenul sau sa dus in gangul Ballas unde au stat 2 ani el acolo a invatat foarte multe de la prietenul sau , el a parasit acel gang si sa alaturat la DNB impreuna cu prietenul sau acolo prietenul sau a fost omorat de un mafiot.Bay3TaSuL lea jurat razboi celor din The Mafia.Pentru al razbuna pe prietenul sau trebuie sa inte in Agentia Hitman unde il va razbuna pe prietenul sau , el asteapta un raspuns cat mai urgent de la Liderul Agentiei Hitman si spera sa fie pozitiv.

Cate ore jucati pe server: 4+

Poza cu status: fac aplicatie de pe tel cand ajung acasa promit ca pun poza imi cer scuze.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Senzo

Level: 23

De cat timp jucati pe server: 2 ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place conceptul de sillent asassin.

Job-uri precedente: Grove Street,Scoala ,F.B.I.,PD.Hitman.

Job curent: Detectiv.

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Senzo s-a nascut intr-un satuc din apropierea Los Santos.La varsta de 7 ani el deja stia sa manuiasca o arma si sa isi faca un rost in viata.El o luase pe o cale gresita.Facea trafic de droguri cu niste prieteni .Parintii lui erau credinciosi si l-au luat pe Senzo de langa ceea ce li se parea rau.Asa ca ,pe la varsta de 15 ani,l-au angajat intr-o factiune linistita numita Scoala.Avea un program foarte incarcat.Nu mai avea timp sa stea cum familia sau cu iubita.Intr-o zi cand venise de la munca pe la 23:00 a gasit usa fortata la casa si geamul spart.A intrat in casa si si-a gasit parinti intr-o balta de sange.A ramas socat.A gasit un bilet pe care scria :" Teapa! Asta e pentru ca ne-ai dat in gat".Atunci si-au dat seama ca biletul fusese scris de dealeri pe care i-a dat in gat la politie.Trecuse 2 luni pana isi revenise.Atunci s-a hotarat sa intre in Police Departament pentru a avea grija de cetatenii care erau pusi in pericol pentru ca stia cum e.Senzo era cel mai dur politist dar si cel mai bun in urma rapoartelor lui saptamanale.2 luni mai tarziu Senzo paraseste Departamentul ,lasand postul lui cadetilor cu viitorul in fata.Ii surade ideea de a atinge obiectivul unui asasin cu norma intreaga din-nou .

Cate ore jucati pe zi: Cat imi permite timpul.

Poza cu stats: http://img708.imageshack.us/img708/1318/samp005zk.png

  • Upvote 5
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Lynx

Level: 19

De cat timp jucati pe server: 2 ani ?i ceva

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o fac?iune respectat? si serioas?.

Job-uri precedente: Ho? de ma?ini, Reporter.

Job curent: None

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Lynx s-a nascut în orasul San Fierro într-un satuc la marginea orasului. Datorita lipsei de bani parintii lui aveau doua slujbe si nu prea stateau pe acasa. El, dorind sa aibe avantaje ca toti copii, si având 13 ani, isi ajuta vecinii la diferite lucruri iar acestia il rasplateau cu diferite sume de bani sau prajituri. Fiind muncitor de la 13 ani el isi gaseste o slujba bine platita ca mecanic la vârsta de 16 ani si munceste timp de un an ca mecanic. Apoi avand destui bani se hotaraste sa faca o facultate pentru a-si gasi o slujba in oras mai bine platita si sansa de a-si ajuta parintii. Datorita timpului petrecut cu invatatul el decide sa renunte la slujba de mecanic pentru a putea avea sanse mari la facultate si isi depune demisia. Dupa o lunga perioada de invatat el reuseste sa termine facultatea si incepe sa isi caute o slujba bine platita si pe placul lui, si asa ajunge instructor. La inceput câstiga o suma mica de bani deoarece toti oamenii bogati interesati de licente de avion erau in Los Santos, asa ca Lynx munceste din greu pentru a strânge mai multi bani si pentru a-si ajuta parintii iar patronul vazând asta îl muta în Los Santos. Fericit el se duce în San Fierro mai întâi sa isi anunte parintii ca se v-a muta in Los Santos peste doua zile, dar când ajunge acasa vede masina lor intrata in curte prin gard si lucrurile din casa imprastiate asa ca se uita din nou prin curte si vede în padure un barbat si fuge repede în colo iar când ajunge vede ca era tatal lui care o tinea pe mama lui în brate si care era înjunghiata si afla ca a fost omorâta de membrii mafiei si apoi pleaca inapoi in Los Santos pentru a câstiga ceva bani pentru inmormântarea mamei lui. Tatal lui suparat si nervos decide sa parieze toti banii strânsi de ei si trimisi de fiul lor la poker si având noroc câstiga potul cel mare apoi pleaca impreuna cu un prieten la un bar si se imbata apoi decide sa plece catre sediul mafiei cu un pistol cumparat de la un dealer si sa isi razbune sotia. Încercând sa intre în cladirea lor si sa îl gaseasca pe ucigas el este impuscat mortal. Când afla Lynx de la un vecin devine foarte furios si suparat fiindca v-a trebui sa îsi îngroape ambii parinti. Dupa ce strânge bani de o casa Lynx decide sa paraseasca slujba de instructor pentru a-si razbuna familia asa ca decide sa încerce în Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi: Peste 5 ore zilnic

Poza cu stats: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408599&st=550

  • Upvote 5
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:RydeR

Level:21

De cat timp jucati pe server:3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman:Este o factiune serioasa si bine organizata

Job-uri precedente:f.b.i,dnb

Job curent: Detectiv

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):RydeR sa nascut in orasul Los Santos. Intr-o zi de toamna RydeR si parinti sai au plecat la bunici . Pe drum sa intamplat ceva groaznic , Au facut accident , tatal lui RydeR a murit pe loc , Iar el cu mama sa au fost dusi la spital de urgenta . Dupa 2 - 3 saptamani au iesit din spital .Nu aveau unde sa stea ,iar din cauza ca aveau rate , le-a fost luata casa , Ei stateau la fratele tatalui``` lui RydeR.

RydeR a crescut mai mare , el avea multi prieteni , care l-au sprijinit si ajutat de cand era mic . Cand RydeR a crescut mai mare a incercat sa o ajute pe mama sa , cu bani , pentru a cumpara o casa , un prieten de al sau pe nume Joint_Pit l-a ajutat cu bani , dar nu ii ajungeau bani , Asa ca sa gandit sa faca rost de undeva de bani cat mai repede , el a facut trafic de droguri si arme , a facut ceva bani , dar politia l-a prins si l-a arestat 8 de ani , mama lui nu stia nimic de el , cand a iesit de la inchisoare a mers la unchiul sau sa o caute pe mama lui , dar nu a gasit-o , unchiul lui i-a spus ca mama lui a fost omoarata de catre un mafiot.RydeR doreste razbunare pentru mama lui si doreste sa se alature de partea Agentiei HitMaN

Cate ore jucati pe zi:5-6

Poza cu stats: 2s0gw2b.png

  • Upvote 3
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Cosmin

Level: 17

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa intru in aceasta factiune deoarece imi place modul de operare al acestei factiuni.In plus este o factiune foarte serioasa si organizata.

Job curent: Arms Dealer

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Cosmin s-a nascut in orasul Las Venturas.Acesta ducea o viata linistita si lipsita de griji pana la varsta de 16 ani cand acesta afla ca parintii lui au murit intr-un accident rutier.Acesta a reusit sa o mai duca ok cateva luni pana cand toti banii din casa au fost cheltuiti.Acesta incearca sa falsifice niste acte pentru a se putea angaja la mai multe localuri din oras , el fiind minor nu avea voie sa se angajeze.Cosmin este prins si dat pe mana politiei pentru fals si este trimis la scoala de detentie apoi la inchisoare pana la varsta de 19 ani.Cand iese din inchisoare,Cosmin reuseste sa se angajeze la un Casino din Las Venturas cu ajutorul unor relatii facute in inchisoare.Cosmin lucra ca bodyguard si supraveghetor.Casinoul la care se angajase Cosmin era condus de o grupare mafiota care se ocupa cu spalarea banilor si trafic de droguri.

In cele din urma,dupa aproximativ jumatate de an , capul mafiei il observa pe Cosmin si-l supravegheaza.Dupa 2-3 luni de supraveghere , capul mafiei observa ca , Cosmin se descurca foarte bine si este un angajat de incredere si ii propune o "avansare".Cosmin o accepta fara discutie iar cu timpul capul mafiei incepe sa aiba din ce in ce mai multa incredere in el.Intr-o zi,capul mafiei ii da lui Cosmin o arma pentru ai testa increderea si il pune sa omoare unul din membrii "concurentei".Cosmin accepta si isi duce munca la bun sfarsit fara probleme.Dupa ce capul mafiei a vazut asta , l-a promovat pe Cosmin pe postul de "killrt" el facand toate "contractele" mafiei.Totul a decurs bine timp de 2 ani cand Cosmin a fost pus sub urmarire pentru crimele savarsite si a fost dat afara din mafie pentru a nu a atrage atentia catre toata mafia.

Cosmin ajunsese sa aiba o avere destul de mare datorita contractelor indeplinite.Acesta il mintuieste pe seful politiei si scapa de cazier si de urmarirea penala.In timpul activitatii lui,Cosmin a fost observat in timpul activitatii lui in mafie de catre liderul unui Gang din Los Santos numit Ballas.Acesta ii propune lui Cosmin daca doreste sa devina killer si pentru el iar Cosmin accepta.Totul merge ok pana intr-o seara cand este pus sa omoare liderul altei grupari din Los Santos numita Grove iar Cosmin este impuscat in zona inimii.Medicii s-au chinuit sa-l resusciteze dar nu au reusit,Cosmin stand in coma timp de 2 luni pana cand a fost gasit un donator compatibil pentru el.Dupa alte 3 luni de recuperare Cosmin iese din spital si incearca sa dea de liderul gruparii Ballas dar nu reuseste.Ulterior afla ca acesta a murit intr-un schimb de focuri dupa 2 saptamani de la accidentul lui.Acum Cosmin doreste sa redevina un ucigas platit si incearca sa isi caute un sef care sa-i dea contracte.

Cate ore jucati pe zi: 2-5 ore

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/402/samp004du.png/

  • Upvote 2
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Tonytzi

Level: 13

De cat timp jucati pe server: dupa wipe si inainte

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa cu membrii capabili.

Job-uri precedente: dnb, instructor,ballas

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Tonytzi s-a nascut in LS. el a fost de mic un baiat foarte priceput in ceea ce a facut iar parintii lui erau foarte madrii de acest fapt .intr-o zi s-a luat un tip de la scoala de tonytzi iar acesta l-a batut bineinteles. acum, dupa ce a terminat liceul era falit deoarce parintii sai murisera intr-un accident de masina si nu stia ce sa faca, unde sa se duca. a auzit ceva zvonuri ca agentia hitman cauta un om si si-a zis ca el e acela. a mers la liderul agentiei prezentandu-si CV. acesta fiind foarte impresionat de ce vazuse i-a acordat o sansa dandui un contract. a doua zi a venit tonytzi cu vesti bune: contractul a fost rezolvat, sefului ia placut de la inceput de tonytzi si l-a angajat ba chiar mai mult i-a oeferit un camin si o familie fiindui al doilea tata.

Cate ore jucati pe zi: 6-7

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/861/samp001nx.png/

Link catre demisie: -

  • Upvote 1
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bay3TaSuL

Level: 14

De cat timp jucati pe server: 2 ani app 3

De ce doriti sa intrati in Hitman: este o factiune foarte serioasa si am vrut sa intru in aceasta factiune de cand eram lvl 1

Job-uri precedente: DNB , TRIADS , UST , BALLAS

Job curent: arms dealer

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului(minim 100 de cuvinte): Bay3TaSuL s-a nascut in Los Santos unde avea multi prieteni.El la varsta de 14 ani muncea la SMURD. Cat a stat acolo el a ajutat multa lume dar la un momendat prietenul sau sa dus in gangul Ballas unde au stat 2 ani el acolo a invatat foarte multe de la prietenul sau , el a parasit acel gang si sa alaturat la DNB impreuna cu prietenul sau acolo prietenul sau a fost omorat de un mafiot.Bay3TaSuL lea jurat razboi celor din The Mafia.Pentru al razbuna pe prietenul sau trebuie sa inte in Agentia Hitman unde il va razbuna pe prietenul sau , el asteapta un raspuns cat mai urgent de la Liderul Agentiei Hitman si spera sa fie pozitiv.

Cate ore jucati pe server: 4+

Poza cu status: fac aplicatie de pe tel cand ajung acasa promit ca pun poza imi cer scuze.

PS: Nu-mi merge imageshazk / postimage check in joc va rog mult.

PS: Link catre demisie click.

  • Upvote 2
  • Downvote 19
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: shp4nky

Level: 23

De cat timp jucati pe server: Din iunie 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa ma intorc in Agentie deoarece aici mi-am petrecut cele mai frumoase momente.

Job-uri precedente: F.B.I,Hitman,D.N.B,P.D,The Triads

Job curent: Comerciant de Arme

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

In timpul scolarizarii,shp4nky a fost un elev foarte eminent cu impresionante abilitati, fiind laudat de majoritatea profesorilor si castigand foarte multe concursuri.

Timpul a trecut si shp4nky a devenit adult.La varsta de 19 ani,impreuna cu cativa prieteni,shp4nky a asistat la o lupta de strada dintre mafiile rivale.A fost impresionat de abilitatea acestora de a folosi armele si a dorit foarte mult sa li se alature,insa tatal sau care era un celebru politist s-a opus vehement asupra dorintei baiatului.shp4nky a fost foarte deprimat insa dupa ceva timp si-a dat seama ca tatal sau are dreptate,asa ca s-a decis sa urmeze o cariera la fel ca tatal sau.Dupa ani intregi de antrenament,shp4nky s-a decis sa se alature Biroului Federal de Investigatii.Aici a petrecut mult timp unde si-a facut multi prieteni,a rezolvat foarte multe cazuri de trafic cu droguri,frauda,fals si uz de fals,crime deosebit de grave etc. Dupa o perioada,acesta a fost promovat ca lider al F.B.I,insa shp4nky nu a stat mult timp in aceasta functie deoarece nu mai putea face fata,hotarandu-se sa inceapa o alta viata,asa ca s-a hotarat sa se alature celebrului Agentiei Hitman deoarece dorea sa devina un asasin platit.Dupa o lunga perioada petrecuta in agentie si multe contracte indeplinite shp4nky a hotarat sa renunte la viata sa de asasin platit si sa intre in gangul vietnamez Da Nang Boys.Dupa ceva timp petrecut aici,shp4nky se decide sa reintre din nou de partea legii asa ca shp4nky se hotaraste sa se intoarca "acasa",in F.B.I. shp4nky trece testele si este avansat la rang-ul Special Agent .

Dupa o perioada de timp,shp4nky este convins de liderul Departamentului de Politie sa i se alature in factiune insa dupa o scurta perioada de timp,liderul este demis,asa ca shp4nky se decide sa treaca de partea opusa si se alatura celor din The Triads dar isi da demisia dupa aproximativ o luna pentru a se alatura din nou Agentiei Hitman unde isi depune CV-ul.

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: 2nuhlxu.png

  • Upvote 5
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: sMokeR

Level: 15

De cat timp jucati pe server: 2ani si 9 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Din punctul meu de vedere estea cea mai bine organizata factiune cu cei mai buni si activi playeri.

Job-uri precedente: Scoala, F.B.I, NG, PD

Job curent: Civil

Varsta(reala): 17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

sMokeR s-a nascut in Los Santos intr`o familie care era formata dinmama sa, tatal sau si cei doi frati mai mari. La varsta de 10 ani sMokeR a dorit sa mearga si el la scoala ca restul copiilor, dar parintii nu l`au lasat din cauza neajunsurilor materiale, astfel sMokeR a crescut impreuna cu familia sa numa din salariul tatalui pana la varsta de 15ani. La acea varsta i`a fost oferit un loc de munca pe care l`a acceptat imediat pentru a`si putea ajuta familia cu tot ce ii sta in putinta.Nu s`a vaitat la nimeni ca ii este greu pentru ca stia ca nu are incotro, dar la varsta de 18ani a primit o veste tragica, cum ca tatal sau a fost ucis la locul de munca de catre un gang ce purta numele de "Ballas". Din acel moment a jurat ca va cauta o cale prin care sa se poata razbuna. Mergand trist si suparat pe strada observa in fata lui un bar ce se numea "Ten Green Bottles". Intra in aceasta si se aseaza la masa dupa care vine un domn inalt care il intreaba care este motivul starii lui. Dupa o scurta descriere acest domn inalt isi da imediat seama despre cine este vorba. Dupa o scurta conversatie ii acorda sansa de i se alatura gangului Groove Street pentru a-si putea razbuna tatal. La scurt timp dupa alaturarea sa in acest gang intra in puscarie pentru o crima asupra unui membru din gangul ce-i asasinase tatal. La varsta de 25ani este eliberat pentru buna purtare si munca in folosul comunitatii si decide sa-si faca o facultate si sa se angajeze la cel mai mare departament de investigatii, doar asa isi putea razbuna in totalitate tatal, arestandui pe cei ce l-au facut sa treaca prin acea drama. Dupa cativa ani de facultate este angajat de catre cei din "Biroul Federal De Investigatii" si usor usor reuseste sa-i aresteze pe toti ce-i implicati cu multi ani in ura la uciderea propriului tata. La scurt timp este ales general al armatei unde-si petrece un scurt timp din viata deoarece este demis din cauza unor probleme din trecut, dar el dorind sa ramana aproape de politie isi depune un cv catre departamentul de politie Los Santos unde este acceptat. Dupa cateva luni acesta isi depune demisia. Asa a ajuns ca in ziua de astazi sa-si doreasca ma mult ca nici odata sa devina unul dintre cei mai buni asasini platiti ai orasului Los Santos.

Cate ore jucati pe zi: depinde de zi (3-4h)

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/515/samp094m.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Rujuc_Dragos

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Cea mai serioasa factiune, cu cei mai seriori membri.

Job-uri precedente: Politicieni, San Fierro Rifa, Ballas, Mafia, Departamentul de Politie

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Rujuc_Dragos se naste pe data de 12.09.1978 la periferia oraselului Los Santos. Acesta era fiul lui Mark, un cunoscut politist in oras. Neavand posibilitati materiale, Rujuc hotaraste sa-si faca singur un viitor. La varsta de 16 ani, cu ajutorul unui prieten, reuseste sa intre in San Fierro Rifa, gang-ul care domina oraselul San Fierro. Aici isi face prieteni multi si sta o perioada lunga de timp. La un moment dat, Rujuc se decide sa treaca de partea celor de la Ballas, un gang aliat cu San Fierro Rifa, unde se integreaza foarte repede. Incarcat de datorii, Rujuc trece de partea celor de la Mafia, dar in urma unor conflicte cu membrii Mafiei, hotaraste sa treaca de partea legii si sa-i calce pe urme tatalui sau. Isi depune CV-ul la Departamentul de Politie, unde cu ajutorul tatalui sau, reuseste sa intre. Dupa o vreme, cu ajutorul unui prieten, Rujuc se intoarce in San Fierro Rifa. Afland ca Agentia Hitman recruteaza, Rujuc iti depune CV-ul in speranta ca va fi acceptat.

Cate ore jucati pe zi: Depinde de zi

Poza cu stats: 2ajbat1.png

  • Upvote 4
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Cheta

Level: 11

De cat timp jucati pe server: 2 ani jumatate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiunea serioasa cu membrii si cu un lider foarte de treaba care stiu sa isi faca treaba ca la carte.

Job-uri precedente: F.B.I ; SFR ; Mafia ; Ballas ; Scoala ; SFR ; NG ; SMURD ; Triade ; Grove Street ; UST.

Job curent: Detectiv (Skill 5)

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Cheta s-a nascut la periferia marelui oras Los Santos. Cheta facea parte dintr-o familie bogata, mama sa lucrand ca medic iar tatal sau lucrand ca Agent al factiunii "Agentia Hitman". Nu de la mult timp de la nasterea lui Cheta, o povara se varsa asupra familiei lui, ii murise mama intr-un groaznic accident de masina. Tatal sau imediat ce a aflat la luat pe Cheta in brate si a fugit catre locul accidentului. Acolo isi da seama ca a fost mana unei bande numite "Ballas" gasind pe jos o bandana mov. Cheta era crescut acum doar de tatal sau, neavand prea multi bani, Cheta era nevoit sa munceasca de la o varsta foarte frageda. Cheta la varsta de 14 ani ii spune tatalui sau ca la varsta necesara, va dori sa ii mearga pe urme lucrand si el ca un Silent Assasin. Cheta acum, la varsta de 18 ani, isi incearca norocul in marea factiune "Agentia Hitman", speran ca aici va avea o viata mai buna si ca va avea prieteni la care sa apeleze cand va avea nevoie.

Cate ore jucati pe zi: De pe la ora 11:30 (AM) pana pe la ora 23:30 (PM).

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/707/samp050re.png/

Link catre cererea de demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408503&st=175

Multumesc!

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: The StaR

Level: 32

De cat timp jucati pe server: ~10 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este cea mai organizata factiune, cu cei mai capabili membri

Job-uri precedente: Balals,FBI,PD,DNB

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

The StaR s-a nascut la periferia orasului Los Santos, intr-un mic sat numit Dillimore. El traia fericit intr-o familie modesta, mama lui fiind croitoreasa iar tatal lui mecanic auto. The StaR ducea o viata lipsita de griji si avea parte aproape de tot ce isi dorea.El isi dorea ca parintii lui sa ii dea mai multa atentie, dar acest lucru nu se intampla.La varsta de 16 ani s-a hotarat sa fuga de acasa in orasul Las Venturas.La varsta de 16 ani sa fii singur pe drumuri, este un mare dezavantaj, dar acesta a reusit sa se mentina si s-a integrat intr-o mafie renumita din Las Venturas, The Mafia. Sapte ani The StaR a fost unul dintre cei mai temuti mafioti ai orasului Las Venturas, dar lucrurile au devenit din ce in ce mai rele, iar el a acaparat foarte multi dusmani care il doreau mort. El s-a hotarat sa puna capat acestor lucruri si a fugit in San Fierro.Aici lucrurile erau destul de linistite, doar ca The StaR nu putea sta departe de pericol, asa ca s-a intors in Los Santos. Cand a ajuns in oras, intr-un bar a aflat de o veste cum ca Agentia Hitman are nevoie de noi angajati. In momentul acela The StaR stia ce trebuie sa faca mai departe asa ca si-a depus aplicatia agientiei, iar acum asteapta raspunsul lui Mitasik.

Cate ore jucati pe zi: In timpul scolii, 2-3 ore, iar in weekend/vacanta 4-5 ore,sau mai mult

Poza cu stats: gHQGh.jpg

Edited by gabi01
  • Upvote 1
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

» Nume in joc: Kearse

» Level: 15.

» De cat timp jucati pe server: Din octombrie 2009.

» De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa fac parte dintr-o factiune cu membri capabili si devotati, sa imi desfasor treaba in liniste.

» Job-uri precedente: Inainte de wipe: NG - rank 3, PD - rank 4, dupa wipe: Grove Street - rank 4.

» Job curent: Detectiv, skill 5.

» Varsta(reala): 17 ani si 7 luni.

» Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Dupa o perioada indelungata de aproape un an, Kearse s-a intors in orasul Los Santos cu o identitate noua (DMX - Kearse) pentru a-si relua afacerile lasate balta. La intoarcerea sa observa multe lucruri schimbate in San Andreas. Familia, prietenii, casa si actele lui au disparut intr-un mod misterios, iar el nu mai avea absolut nimic, fiind nevoit sa doarma pe strazi. Chiar daca in urma cu 1 an era un politist bun si corect, saracia il obliga sa fure pentru a-si procura hrana si cele trebuincioase. Intr-o zi s-a intalnit cu un vechi prieten caruia ii salvase viata in trecut, iar acesta l-a rasplatit cu licente gratuite. Incet incet si-a regasit cativa prieteni, si-a strans destui bani pentru a se descurca, apoi s-a intors la vechea sa ocupatie care l-a facut cunoscut in San Andreas: Grove gangster. Dupa 3 luni de furturi, inselaciuni, omoruri, droguri, sex, batai si alte infractiuni acesta a contactat o boala foarte grava ce l-a determinat sa plece intr-un oras indepartat pentru interventii chirurgicale. Datorita inactivitatii scazute a discutat cu liderul filtzeR si s-a hotarat sa cedeze locul altui gangster mai activ. Dupa vindecare, s-a hotarat sa-si schimbe stilul de viata, sa omoare de la distanta intr-un mod inteligent si silentios.

» Cate ore jucati pe zi: 3-4, mai multe sau mai putine, depinde de zi.

» Poza cu stats: click.

  • Upvote 4
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: mInd

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 4 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Nu am avut niciodata ocazia sa ma alatur acestei factiuni si doresc sa am si eu o sansa.

Job-uri precedente: PD,NG,F.B.I,UST,SFR

Job curent: detective.

Varsta(reala): 18 ani.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):mInd s-a nascut la periferia orasului Los Santos, intr-o familie saraca.Mama lui era somera,iar tatal sau nu avea un job stabil.Intr-o zi de duminica pe cand parintii lui mInd se intorceau de la biserica au fost prinsi intr-un conflict de mafioti.Tatal murise pe loc, iar mama sa a ramas paralizata pe viata.mInd fara nici un sprijin financiar se lasa de scoala si incepe sa munceasca ca sa o poata intretine si pe mama lui.El se hotaraste sa isi ia un job,iar jobul ales este car jacker.mInd nu facea foarte multi bani din furtul masinilor, insa acest job ii asigura "un trai decent" .La varsta de 15 ani mInd a auzit vorbindu-se pe strada de o agentie de hitmani din orasul Los Santos.El se duce la Directorul agentiei (Mitasik) si isi depune CV-ul.

Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore pe zi

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/707/samp001hl.png/

  • Upvote 6
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: TheFlow

Level: 23

De cat timp jucati pe server: 8 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o agentie unita si bine organizata ce-si respecta indatoririle

Job-uri precedente: Da Nang Boys, License Faction , SMURD, F.B.I.

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 15 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

"Totul incepe cu o zi frumoasa de vara, la spitalul din Las Venturas, orasul jocurilor de noroc. Este ora 3:18 AM, cateva minute de la nasterea unui baietel pe nume TheFlow. Se nascuse un copil sanatos si foarte cuminte. Toata lumea il caracteriza pe TheFlow ca fiind un copil cu “cei sapte ani de acasa”. Avea cele mai bune note din clasa, dar parintii lui nu stiau sa aprecieze acest lucru, deoarece traiul sau modest, nu permitea asta. La varsta de 12 ani, el isi dorea foarte mult un apartament unde sa locuiasca cu parintii sai, asa ca a inceput sa munceasca intr-un restaurant. In clasa a VII-a, la 13 ani, el a renuntat la visul de a avea un trai bun cu parintii sai, avand 30.000$, asa ca a fugit de acasa, dormind intr-un camin de orfani alaturi de alti copii. Parintii lui au incetat sa-l caute stiind ca e in zadar cautarea. TheFlow, un copil ce isi dorea mai mult de la viata, a pariat toti banii sai la curse de cai, unde i-a suras norocul, facand frumoasa suma de 350.000$. Fiind un tanar bogat, MrDexter, liderul gruparii mafiote “Da Nang Boys”, l-a invitat sa se alature, gang-ului sau. TheFlow trebuia sa se lupte cu Mafia, Ballas si San Fierro Riffa, asa ca avea nevoie de un curs, cum sa invete sa se bata. A fost printre primii oameni care au invata sa se bata in stilul “Knee Head”. Mai ramasese cu 50.000$ cu care s-a descurcat destul de greu. Ajunsese sub-liderul Da Nang Boys, cu multi rivali omorati alaturi de colegii sai. Era un gangster respectat si foarte pasionat de luptele cu arme, fiind desemnat “Gangster-ul lunii” in gangul sau, Da Nang Boys si numit Gunman(rank 5). Dupa o viata murdara el l-a parasit pe MrDexter si s-a alaturat License Faction. In factiunea pentru licente, lui The Flow , i-a revenit pasiunea pentru pariuri, asa ca nu avea un motiv pentru care sa renunte la pariuri. Impreuna cu Shp4nky, un vechi prieten, el s-a imbogatit peste noapte facand zeci de milioane pe urma curselor de cai. Dupa scurt timp de la imbogatire, el a constatat ca nu mai are rost sa ramana in License Faction, unde a ajuns la rank 2, asa ca a pus capat zilelor de instructor. MrDexter l-a invitat sa se realature gangului Da Nang Boys, iar el nu a putut sa-l lase la greu,asa ca a acceptat invitatia. Insa, in Da Nang Boys, politia a gasit unele incalcari ale regulilor, pe care TheFlow le facuse cu mult timp in urma, asa ca a fost nevoit sa plateasca o cautine destul de mare, care depasea jumatate din averea sa. La scurt timp de la problemele cu politia, TheFlow, a parasit gangul sau, Da Nang Boys, unde a invatat ce e viata si a ramas un simplu somer. La scurt timp s-a alaturat medicilor unde a salvat multe vieti, dar nu o facea cu drag. Dupa un lung timp de umblat pe strazi, el a decis ca isi poate face un viitor in F.B.I. alaturi de vechiul sau prieten Maryus. I-a placut ceea ce a facut si a oprit planurile murdare a multor infractori, ajungand astfel la gradul Speacial Staff. Acum, TheFlow, un simplu platitor de taxe fara job, a primit o sugestie de la prietenii sai din umbra, sa se alature agentie hitman si astfel devenind un asasin platit."

Cate ore jucati pe zi: L-V: ~4 ore, S-D: 7-8 ore

Poza cu stats: http://i41.tinypic.com/2nq8fes.png

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mugur

Level: 15

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman:Este cea mai organizata factiune si cea mai dorita

Job-uri precedente: Grove , ust

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi frumoasa de primavara,apare pe lume un baiat special.Parintii lui il abandoneaza in apropiere de Area 51 deoarece nu aveau cum sa il intretina.Este gasit de un soldat care si-a pierdut fiul in razboi si l-a dus pe Mugur la spital pentru ingrijiri;acest soldat s-a hotarat sa il ia in adoptie,deoarece semana foarte mult cu fiul lui si a hotarat sa ii puna numele Mugur si il faca soldat.Dupa trecerea anilor,baiatul a crescut si a mers in armata alaturi de "tatal" lui.Dupa multa munca ajunge Capitan si un om de incredere , cunoscut in toate departamentele de politie.Liderul sau a aflat de curand ca parintii lui au fost ucisi de cineva si a decis ca e timpul sa ii spuna adevarul despre parintii lui.Mugur fiind sigur ca e vorba de un fost soldat,a parasit armata impreuna cu prietenii lui cei mai buni si a aflat ca exista o agentie temuta de toata lumea , dar despre care se spunea ca era cea mai unita cu oameni minunati.A hotarat sa intre in aceasta agentie,dar cum nu a dat de lider,a facut o aplicatie pentru reporteri in speranta ca va afla mai multe detalii despre moartea parintilor sai.Au trecut cateva luni,nu a aflat nimic,dar in schimb a aflat ca prietenii lui fac deja parte din agentie.A hotarat sa isi trimita CV-ul si spera sa fie alaturi de prietenii lui care ii erau , sunt si vor fi ca o familie petru el.acum spera ca liderul mitasik sa ii acorde si lui macar o sansa

Cate ore jucati pe zi: depinde .. in cursul saptamani 5-6 ore pe zii , iar in weenked 7-8 ore

Poza cu stats: Tr6BX.jpg

# am suspend pe contul meu

  • Upvote 4
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: robybu

Level: 19

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman:Am mai fost in Hitman acum ceva timp si de atunci si pana acum si-a respectat acest titlu de "cea mai organizata factiune". De aceea as dori sa ma reintorc in agentie.

Job-uri precedente: DNB,FBI,PD,Scoala

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): robybu a fost un cetatean al orasului Los Santos. Cartierul sau natal a fost Ganton, foarte aproape de Grove Street. Fiind invatat cu gastile cartierului, este preocupat de mic cu afacerile ilegale tinand de confectionarea armelor , vanzarea de droguri, etc. La varsta de 18 ani devine un gangster al celor de la DNB. Fiind indrumat de unii prieteni ai legii, el iese din gang dupa ceva vreme, savarsind unele fapte grave crima, comert ilegal, curse ilegale, s.a. Unchiul sau era politist si cunoscundu-i latura buna , il creste de mic si il invata lucrurile de bine. Devine un agent FBI , indentitatea de gangster din trecut fiind uitata foarte repede. Dupa 5 ani de activitate, unchiul sau a fost ucis de catre niste organizatii inca necunoscute. Tinand foarte mult la unchiul sau, si suferind foarte mult dupa decesul acestuia, face cercetari, sperand ca intr-o buna zi se va razbuna.. Se muta in alt departament in PD , dar nu afla foarte multe detalii. Vazand ca pe cale legala nu se poate obtine niciun rezultat, robybu este indrumat de un alt prieten, dar de partea ilegalitatii fiind ii propune sa isi depuna CV-ul agentiei de hitmani, deoarece aceasta agentie avea o experienta mult mai mare decat insusi DEPARTAMENTELE LEGII. Robybu isi depune CV-ul, si asteapta raspunsul Agentiei Hitman ptr a se putea alatura acesteia.

Cate ore jucati pe zi: 5 ore+

Poza cu stats: bsYjf.png

Multumesc

  • Upvote 4
  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

•Nume in joc: LoVeLess

•Level: 30

•De cat timp jucati pe server: De 2 ani jumate

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa fac parte din aceasta factiune, deoarece dupa parerea mea este cea mai frumoasa factiune, si sunt bolnav dupa aceasta.

•Job-uri precedente: Grove Street(rank 5), Hitman(rank 4)

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 17

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): LoVeLess s-a nascut in orasul LosSantos intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa vanzatoare.La varsta de 5 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.O vreme a fost suparat si nu vorbea cu nimeni.Vazand ca familiei ii merge greu ,a inceput sa lucreze la varsta de 7 ani.Si-a luat jobul de CarJacker unde a castigat destul de bine o vreme.Timpul trecea iar el era tot suparat din cauza pierderii tatalui sau. La varsta de 16 ani el se imprieteneste cu niste baietii din cartier care il invata sa parieze la cursele de cai.Castiga niste sume frumusele, pe care le imparte cu prietenii.Cu banii castigati el se inscrie la un event de deagle pe care il castiga si isi descopera talentul sau la precizia glontului. Prietenii vazandu-l i-au zis ca el este pregatit sa devina un un gangster de temut asa ca s-a dus la Directorul The_Game sa isi depuna Cv-ul, el trecand testele a stat aici foarte mult, a avut o mica cearta cu liderul si a intrat in ballas. Si-a dat seama ca cel mai potrivit gang pentru el este Grove si s-a intors , a mai stat ceva timp si a intrat in Hitman, unde era foarte aproape sa primeasca rank 5. Dupa aceea a fost dat afara din hitman ,deoarece s-a imbolnavit de o boala care dureaza 30 de zile si lasa nu te lasa sa iesi din spital. S-a facut bine si a aplicat din nou in Grove. Cand era la kill ,nush pe unde a umblat el dar s-a imbolnavit de o boala foarte grava, o boala care se numeste boala Hitman.El este bucuros ca a luat aceasta boala , deoarece s-a hotarat ori o sa fie un membru hitman, ori mai bine moare. A aflat ca s-au deschis aplicatiile la Hitman, se duce la directorul Mitasik si isi depune CV-ul din doua motive: primul fiind faptul ca aici adora sa fie, sa omoare silent sa faca contracte, si al doilea motiv ca daca nu intra aici nu isi poate salva viata.

•Cate ore jucati pe zi: min 3-4

•Poza cu stats: .

  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: MiXtap

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 3 ani si ceva

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place aceasta factiune pentru ca este o factiune serioasa, bine organizata unde treaba se indeplineste la timp

Job-uri precedente: Grove Street 2, UST 5, FBI 3, DNB 3

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): MiXtap s-a nascut in Los Santos intr-o familie modesta fara prea multi bani.Dupa cativa ani MiXtap a fost invatat de prietenii lui din cartier ca este bine sa jefuiesti sa consumi droguri, facandu-l sa para ca este ceva normal si la ordinea zilei.Dupa catva timp petrecut cu noii lui prieteni s-au alaturat cu totii intr-un gang numit Grove Street.Acolo s-a simtit cam jenat fata de ceilalti fiind ca la el in familie nu a fost educat cu asemenea fapte in afara legii.Dupa putin timp isi descopera o noua pasiune si cea pentru masini.Cu parere de rau paraseste Grove Street si va promite ca se va intoarce la prietenii sai.MiXtap si-a dezvoltat pasiunea sa pentru masini si a devenit de la un simplu impatimit al masinilor la un adevarat campion al curselor.Dupa mult timp petrecut alaturi de masini si reparatii i se intampla ceva groaznic.Mama ii este rapita de catre rivalii pe care i-a avut in Grove Street si cer o recompensa foarte mare pe care nu poate sa o plateasca.Vazand in ce situatie se afla, decide sa se alature FBI pentru a-si elibera mama.A lucrat ceva timp la acest caz dupa care l-a elucidat dupa multa munca si a reusit sa isi recupereze mama din banda de mafioti pe care au tinunt-o prizoniera.Dupa tot acest calvar pe care l-a auzit de la mama sa prin ce a trecut, decide sa se intoarca alaturi de prietenii lui din alianta alaturanduse DNB pentru a colabora si a se razbuna pe cei care i-au facut rau mamei sale.Dupa mai bine de cateva saptamani si altercatii cu membri bandei adverse, MiXtap reuseste sa isi razbune pe acei oameni pentru toate faptele rele pe care le-au savarsit.Intr-un final dupa toata viata lui zbuciumata, pline de conflicte si crime doreste sa se alature unei organizatii cu ajutorul careia poate sa ajute oamenii indeplinindu-le sarcinile omorand pe dusmanii unora in felul acesta se va impaca cu ideea ca va feri oamenii nevinovati de a fi pusi in situatii critice fie pentru ei, fie pentru familia lor fie pentru prietenii lor.El se hotaraste sa isi depuna aplicatia Agentiei Hitman pentru a-si indeplini visurile de a omora dusmanii oamenilor nevinovati.

Cate ore jucati pe zi: in timpul scolii 5-6 ore iar in week-end ceva mai mult

Poza cu stats: /stats

  • Upvote 12
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: FashionVictim

Level: 9

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: am petrecut mult timp in aceasta factiune ca membru cat si ca lider , imi place aceasta factiune

Job-uri precedente:PD

Job curent: detective

Varsta(reala): 18 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):FashionVictim s-a nascut in suburbia orasului Los Santos. Acea zii a fost cea mai trista pentru el deoarece mama lui a fost injunghiata direct in inima . Inca de mic copil vrea sa se razbune pe cei care i-au ucis mama , zilnic el mergea acasa pentru nevoia de asi ajuta tatal , tatal il sfatuia sa se angajeze la politie pentru a fi in siguranta si pentru a ii cauta pe cei care ia ucis mama . Acesta indeplinind visul tatalui se angajeaza la Departamentul De Politie , petrecand mult timp in departament si ajutand la prinderea numerosilor infractori el a fost decorat cu gradul 2 ( ofiter ) . Dar acesta fiind nemultumit de salariul pe care il primea si de sansa pe care nu o avusese sa ii prinda pe infractorii care ia ucis mama sa hotarat sa se faca detectiv si sa intre intr-o organizatie de asasini platiti .

Cate ore jucati pe zi: 3-4 ore pe zi

Poza cu stats:http://imageshack.us/photo/my-images/841/samp316w.png/

  • Upvote 5
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: El3mEnT

Level: 17

De cat timp jucati pe server: 1 an jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Lucrul in sillent ma fascineaza, dorinta de a progresa, dar si de a lucra alaturi de ceilalti hitmani.

Job-uri precedente: SMURD,TheTriads,NG,FBI

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): El3mEnT s-a nascut intr-o zi de primavara in orasul Los Santos. El a primit nota 10 la nastere, parintii sai bucurandu-se de acest lucru. Tatal sau era un avocat de succes, iar mama doctorita. El3mEnT ducea o viata linistita, dar nu isi dadea seama cate greutati au parintii sai sa il intretina. Ajuns la un moment de maturitate, El3mEnT a decis sa se angajeze ca si Consilier sa faca un ban pentru ai ajuta pe parinti. Vazand ca nu castiga bine, a decis sa mearga pe partea de medicina si s-a alaturat celor din SMURD. A reusit sa castige mai mult din tratarea oamenilor, dar tot nu ii era mai bine familiei. Suparat baiatul a observat ca mafia face bani frumosi, dar nu pe cai legale. Neavand alta alegere el a decis sa se alature celor din The Triads. A reusit sa adune destui bani, dar a simtit ca nu e de el asa ceva , nu poate sa faca lucruri ilegale, el dorea sa fie de partea justitiei. A plecat din mafie si s-a alaturat Armatei. El3mEnT si-a dedicat tot timpul armatei , astfel a reusit sa dejoace planurile mafiilor si gangurilor , arestand suspectii. Acelasi lucru a facut dupa ce s-a angajat si la FBI unde a avut parte de mai multe greutati peste care a reusit sa treaca. La un moment dat , El3mEnT a fost tradat de anumiti colegi ai sai si a fost neindreptatit de lider. Baiatul a ramas fara nici un sprijin, nu stia ce sa mai faca. Dorea sa se razbune pe toti care l-au neindreptatit si nu i-au fost alaturi cand ii era mai greu. Si-a dorit in asa fel , incat tot ce va face sa o faca de la distanta, intr-un mod total discret, sa nu se expuna deloc la vedere. A cautat peste tot sa isi gaseasca un asemenea job, pana cand i s-a oferit ca prin miracol o ocazie unica de a face parte din Agentia Hitman. Aici toti lucrau sillent, nimeni nu scapa de ei, chiar de incercau tot ar fi fost prinsi. El3mEnT s-a decis sa isi depuna CV-ul la aceasta factiune, gandindu-se ca ar duce o viata mai buna. Acum asteapta la ce e mai bun si spera la o vorba buna din partea liderului Agentiei Hitman.

Cate ore jucati pe zi: Luni-Vineri 3-4 ore, Sambata-Duminica 4+

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/849/samp272c.png/

  • Upvote 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...