Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: Mr.Razvy

Level:12

De cat timp jucati pe server:2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune organizata, cu 2 lideri capabili

Job-uri precedente: cj

Job curent: -

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Mr.Razvy s-a nascut in San Fierro ,un oras foarte populat si cu multe incidente .Mr.Razvy find un pustean ,cu o groaza de prieteni (pintre care se numara SymBoL,Perpripiu ,raKneT,The_Game,kidzeen,Accent etc.) si fara bani , a incercat sa intre in National guard ,el a fost acceptat, impreuna cu Accent isi faceau treaba zi de zi .Liderul SoulSeeker(fostul lider NG) era foarte amuzant si glumetz ,dar avea si partea lui buna de a fi simtit cu tine .Mr.Razvy se saturase de National guard si incerca ceva nou , intre in factiunea Federal Bureau of Investigation .El ca de obicei isi facea treaba, el cu liderul Kamikazee(fostul Lider) se grupau cu Police Departament si cu cativa membri din Federal Bureau of Investigation si plecau la diferite war-uri .In unele esuau in unele isi duceau la bun sfarsit planul . Prieteni lui LoveLess si FullSpeed ,l-au ademenit pe Mr.Razvy in Grove Street unde nu a stat foarte mult pentru ca ii venise dorul de Federal Bureau of Investigation .El paraseste factiunea Grove Street si se reintoarce in Federal Bureau of Investigation cu multa putere ,placere si pregatit sa infrunte orce pericol .Kamikazee(fostu lider) il primeste cu drag inapoi . Mr.Razvy de data asta a stat mult in Federal Bureau of Investigation ,el isi indeplinise cazurile si se pregatea de altele mai noi si mai palpitante si periculoase . Devenise de la un timp foarte obosit , nu doarme nopti intregi cauta infractorul cine ar putea fi si pe unde ar putea fi . Mr.Razvy si-a spus in gand ca ar trebui sa iasa din Federal Bureau of Investigation si sa isi revina in fire .Asa si facut ,iesie din Federal Bureau of Investigation si in cateva zile ,saptamiani isi revenise la starea lui normala .El se plimba pe la gara ,si in ochii lui ii sare un om calm , ferm si foarte sever . Mr.Razvy se intereseaza de la amicii lui care il cunosc ,cine este acest om .El afla ca numele lui este Alexinho si este liderul factiuni Hitman Agency . Aceasta factiune Hitman Agency lucreaza foarte precis ,calm ,ferm ,linistit si in zone nepublice .Mr.Razvy isi spuse in gand "Ar fi foarte frumos sa intreu si eu in aceasta Agentie" .El in acest moment a depus o cerere pentru a intra in Hitman Agency ,asteptand raspunsul liderului. Multumesc.

Cate ore jucati pe zi:7 ore

Poza cu stats: http://tinypic.com/v...pic=10gfaqx&s=7

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: krystu

Level: 9

De cat timp jucati pe server: nu imi mai aduc aminte

De ce doriti sa intrati in Hitman: pentru ca imi place si este o factiune serioasa

Job-uri precedente: detectiv

Job curent: detectiv

Varsta(reala): 23

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): krystu s-a nascut in urma cu 22 de ani, la periferia orasului Los Santos, o zona a oamenilor saraci in care mafiile orasului isi fac veacul. Parintii lui erau someri iar pentru supravietuire ei strangeau pet-uri, sticle de plastic si fier vechi pentru a duce un trai cat de cat decent, cand el a implinit 8 ani a fost dat la scoala, alocatia acestuia ii ajungea sa isi cumpere cateva caiete si 2 3 pixuri.

La varsta de 14 ani el s-a angajat ca Paper Boy pentru a ajuta familia cu cat putea mai mult. S-a lasat de scoala la 16 ani, motivul fiind lipsa de bani si inbolnavirea mamei lui de cancer osos. Vanzad ca mama lui se stinge pe zii ce trece, el a decis sa o ajute cu cat mai multi bani posibil pentru medicatie, pentru asta a ajuns in lumea mafiei, trafic de arme, care este o meserie destul de banoasa, iar cu banii stransi a mai prelungit 3-4 ani viata mamei. Cand krystu avea varsta de 21 de ani, ce-a care ii daduse viata a murit, pe cand el vindea arme sau materiale. Dupa inmormantare acesta sa lasat de traficul de arme 2 luni pentru a vedea ce este mai bun pentru el in viata...si s-a gandit sa se faca HITMAN!!!

Cate ore jucati pe zi: 4-5

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/233/samp345y.png/

Link to comment
Share on other sites

Guest alexhero98

Model cerere:

Nume in joc: AlexMerlin98

Level: 10

De cat timp jucati pe server: 2 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa, cu membri cumsecade si vreau sa ii ajut si eu cu ce pot.

Job-uri precedente: Detectiv

Job curent: Car Jacker

Varsta(reala): 12

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): AlexMerlin98 s-a nascut in Los Santos intr-o familie normala. Tatal lui era taximetrist, iar mama lui era vanzatoare. Intr-o zi oarecare AlexMerlin98 si-a facut niste prieteni foarte rai care fumau intruna si se drogau. In urmatoare zii parintii copiilor i-au prins droganduse. Copii au dat vina pe AlexMerlin98. Ziua urmatoare, AlexMerlin98 a mers la magazin sa cumpere niste alimente si cand a ajuns acasa parintii lui erau ucisi de catre parintii copiilor. Parintii copiilor i-au luat casa si l-au dat afara. Cand era pe strazi cersind, a venit un membru de la Agentia Hitman spunandu-i daca vrea sa vin la ei. Dupa ani si ani, invatase sa traga cu armele si sa lupte. Si a jurat ca intr-o zii o sa ii omoare pa parintii copiilor si pe copii pentru nedreptatea ce i-au facuto.

Cate ore jucati pe zi: 6 - 8 ore

Poza cu stats:http://imageshack.us/photo/my-images/36/samp021lm.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Dominic

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune serioasa.

Job-uri precedente: Mafia

Job curent: Arms. Dealer

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Dominic s-a nascut in orasul Los Santos.Locuia impreuna cu familia sa intr-o casa modesta din Dilmore.Parintii sai faceau parte din Departamentul de Politie Los Santos ,iar acestia doreau sa-i calce pe urme cand o sa creasca mare.Dominic a avut o copilarie normala , asta pana la varsta de 15 ani cand intr-o zi primeste o veste:in urma unui schimb de focuri parintii sai fusese impuscati.Tatal sau supravietuieste,mama lui intra in coma, iar in scurt timp moare.Dupa acest incident aceste este nehotarat , neavand idee ce sa faca .Tatal sau ii recomanda sa-si termine studiile iar apoi sa isi inceapa cariera in Politie.Refuza total si fuge de acasa.Pleaca in Las Venturas.Dupa cateva saptamani isi gaseste de lucru la un cazino.Se descurca bine cu noul sau loc de munca,Intrand in anturajul mafiotilor si ai oamenilor bogati care frecventau cazinoul unde lucra, afla de celebra organizare Mafia.Intr-o zi cand a plecat de la munca, o masina il astepta in fata cazinoului , soferul acesteia facandu-i semn sa intre.In urma unor discutii acesta si-a gasit un nou loc de munca, lucra pt. Mafia.Dupa o perioada de timp lucrurile nu mergeau prea bine.Cautat de politie acesta incearca sa fie mai discret: nu m-ai lucreaza cu mafia si se muta in Palomino Creek.

Cate ore jucati pe zi: 4-5

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/155/samp614j.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Balo

Level: 10

De cat timp jucati pe server: Aproximativ 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place factiunea si vreau sa imi fac amici noi.

Job-uri precedente: Grove

Job curent:CJ

Varsta(reala): 18 Ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Balo s-a nascut in orasul LosSantos intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa vanzatoare.La varsta de 5 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.Urmatorii ani au fost groaznici pentru Balo iar pierderea tatalui il afectase foarte mult.Vazand ca familiei ii merge mai greu fara tatal sau,la 17 ani Balo a furat o masina pe care a vandut-o pe bani putini pentru ca familia sa aiba ce manca.Timpul trecea iar furtul de masini era din ce in ce mai riscant.La varsta de 19 ani sa hotarat sa inceapa traficul cu arme si materiale in grove street sfatuit de un prieten pe nume SlowLy. La varsta de 20 ani mama lui a suferit un accident in drum spre casa.Dupa mai multe operatii suferite a decedat,Balo ramanand singur.Era foarte suparat din cauza mortii mamei sale si asa si-a inceput viata de vagabond.S-a alaturat celor din Greove Street pentru o perioada ,omorand rivalii si castigand bani.Dupa o vreme frumoasa petrecuta alaturi de membrii gangului,Balo pleaca in San Fierro pentru o perioada scurta nestiind nimeni de el.Intors in Los Santos Balo doreste sa devina asasin pentru a castiga bani si pentru a-si face prieteni noi.

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/685/samp022xb.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:danyelM3

Level:9

De cat timp jucati pe server: 1 luna pe Lands , 2008 de cand sa deschis sv.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Consider ca pot juca foarte bine rolul de 'Silent Assasin'

Job-uri precedente: consilier la primarie

Job curent: Detective

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): danyelM3 s-a nascut intr-o zi de primavara la un spital din orasul Los Santos . Parintii lui aveau o casa frumoasa pe Vinewood si o masina eleganta. Tatal lui era assassin, iar mama lui lucra la banca din Los Santos. Acestia aveau foarte multi bani. Dupa cativa ani cand danyelM3 ajunsese la varsta de 13 ani, il admira foarte mult pe tatal sau penrtu ceea ce facea si isi dorea sa ii calce pe urme si sa ajunga si el un assassin. Ceea ce facea tatal lui danyelM3 era foarte periculos. Putea fi oricand omorat sau arestat, dar cu toate acestea isi dorea sa ajunga ca el. Cand danyelM3 avea 17 ani, tatal sau a primit un contract sa il omoare pe presedinte. In timp ce presedintele sustinea un discursc, acesta s-a urcat pe o cladire din apropiere si cu un sniper l-a omorat pe presedinte. Acesta a fot nimerit in cap si a murit pe loc. Dar tatal lui danyelM3 a fost observat de garzile de corp ale presedintelui si de polisti. A fost urmarit si impuscat in timp ce fugea. Un an mai tarziu, cand danyelM3 avea 18 ani, a incercat sa se alature hitmanilor, dar nu a fost acceptat. Acesta a fost foarte trist, dar a trecut peste asta si s-a alaturat gagsterilor pentru a-l razbuna pe tatal sau. danyelM3 se droga, facea trafic de droguri, omora rivali si politisti. Intr-o zi s-a saturat sa tot fuga si a decis sa renunte la viata de ganster. Acesta a luat-o de la 0, si-a schimbat numele, buletinul, tot, si a decis sa se alature armatei pentru a afla informatii despre ei, si apoi sa le dezvaluie hitmanilor toate planurile acestora. Acesta a pretrecut ceva timp acolo pana a aflat tot ce era de aflat despre acestia si a incercat din nou sa se alature hitmanilor. Acesta a fost acceptat cu greu si acum este precum tatal sau, un assassin.

Cate ore jucati pe zi: de la 15~20 22~04

Poza cu stats:

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Heineken.

Level: 18

De cat timp jucati pe server: 1 an si 4 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa demonstrez acestei factiuni ca sunt capabil pentru ea si sa ma revansez pentru ceea ce am facut . O familie unita.

Job-uri precedente: FBI , Primarie , Ungerground Street Tuning , Hitman.

Job curent: Reporter

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): heineken. s-a nascut intr-o familie muncitoare din Los Santos. Tatal lui lucra ca detectiv la Departamentul de Politie din Las Venturas iar mama lui lucra la un SuperMarket din Los Santos. De mic lui heineken. i-a placut viteza si masinile tunate de aceea la varsta de 15 ani a inceput sa isi ajute unchiul in atelierul acestuia . Incet cu incet heineken. a inceput sa priceapa si sa invete toate uneltele . Acuma in fiecare Sambata , heineken. se duce la atelierul unchiului sau sa il ajute sa repare masinile . Heineken. a abadonat facultatea si a fugit in BaySide pentru a-si continua visurile , acelea de a devenii un mecanic bun . Prietenul sau la trimis la firma Underground Street Tuning pentru a-si depune CV-ul ceea ce a si facut. In asteptarea raspunsului , heineken. lucreaza la masina lui . Dupa o asteptare de 5 zile , heineken. a fost respins de catre director-ul de la UST. Intre timp el a luat o decizie foarte mare aceea de a-si depunde Cv-ul la F.B.I . In asteptarea raspunsului , heineken. isi continua lucrarea la masina lui . Dupa 2 luni ca agent secret , heineken. este demis pentru mai multe avertismente . El sustine ca Director-ul Dragos ia acordat putina credibilitate . Heineken. isi doarea foarte mult sa se alature echipei A.T.F dar nu a avut posibilitatea. Odata cu demisia , heineken. foarte nervos a decis sa parieze toti bani lui la cursele cu cai . A pierdut multi bani dar cu o victorie de 550.000$ ,heineken a reusit sa se ridice putin dar din pacate , in scurt timp a pierdut si cei 550.000$ . In Fbi , heineken. a cunoscut multi agenti care in scurt timp i-au devenit prieteni foarte buni dar si alte persoane care i-au devenit dusmani . In continuare , heineken a decis sa abandoneze proiectul la masina s-a pentru ca nu mai are bani . Dupa ce cererea lui pentru functia de primar a fost respinsa , heineken. a decis sa continue lucrarea la masina lui . Dupa cateva luni , el decide sa aplice pentru functia de consilier la primarie. Odata consilier , heineken. vede dupa multi ani prietenii lui k0sty si Andreidef. Impreuna cu Andreidef , heineken. a ajutat multe persoane care aveau nevoie de ajutor de aceea, impreuna au urcat la functia de Deputat. In lipsa primarului , heineken. si Andreidef se vad singuri in multe probleme . Au incercat sa tina spatele la tot dar nu au reusit si de aceea si-au pus demisia . Acuma , dupa cateva luni bune, heineken. decide sa isi depuna din nou cv-ul la Underground Street Tuning unde la mai depus si multi ani in urma dar a fost respins. Dupa cateva saptamanii in Underground Street Tuning , heineken. e demis din cauza unui coleg cu rang 5 . In acest timp petrecut in Ungerground Street Tuning , heineken. s-a reintalnit cu multi prieteni care a cunoscut in trecut. Visul lui de a devenii cel mai bun mecanic din Los Santos s-a spulberat . Tatal sau a incercat sa ii explice ca pentru el va ramane mereu cel mai bun dar heineken. nu a acceptat aceasta demisie . Acuma unicul scop al lui heineken. este de a omora leaderii de la Undeground Street Tuning . heineken. si-a depus cv-ul cu ajutorul unui vechi prieten , insomnia7 la Hitman Agency . Dupa un scurt timp in Agentie , Heineken e demis de Directorul TRK . A fost demis pentru o prostie care nu trebuia sa o faca , mai precis un atentat esuat . Acuma , dupa o lunga perioada care a s-a tot ascuns de politie si trai prin case parasite, canale , Heineken. decide sa aplice din nou la Agentia Hitman cu sansa de a se revansa fata de Directori si fata de membri. Din pacate Heineken nu a fost contactat de catre Directorii de la Agentie. Heineken. si-a pierdut toate sperentale pana cand a citit intr-un ziar ca au pornit alegerile pentru candidatii la primaria din Los Santos. Heineken. nu a pierdut nici o secunda si si-a depus imediat candidatura la primarie. In asteptarea raspunsului, Heineken. se ocupa de propiul sau club. Imediat dupa inscrierea s-a la candidatura, Heineken. descopera ca sunt 2-3 candidati foarte iubiti de catre cetatenii orasului si care au un avantaj in plus fata de el. De aceea, heineken. decide sa trimita din nou o scrisoare catre Agentia Hitman din care a facut parte cu putin timp in urma.

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: http://postimage.org/image/2fad6kmlg/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: XxSouLxX

Level: 10

De cat timp jucati pe server: 2 ani cu pauza.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa unde disciplina e pe primul loc.

Job-uri precedente: Ballas , SFR

Job curent: Detectiv(skill 5)

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): XxSouLxX s-a nascut in orasul Los Santos.Era fiul unor oameni saraci deci viata sa era un chin.La varsta de 15 ani,XxSouLxX. s-a alaturat unu`i gang numit San Fierro Rifa participand deseori la trafic de droguri si arme.In tot acest timp, XxSouLxX a invatat cum se fac banii. Viata lui XxSouLxX si familiei lui mergea din ce in ce mai bine pana la un moment. Intr-o zi XxSouLxX sa dus sa faca niste afaceri cu droguri si cand sa intors acasa ia vazut pe parintii lui zacand pe jos intr-o balta de sange. Si asa , la varsta de 17 de ani SlowLy. a ramas fara parinti avand langa el doar niste prieteni. El sa dus prin tot cartierul si a intrebat la fiecare casa daca au vazut pe cineva intrand in locuinta lui. Intr-un final afla ca cei din Grove Street i-au omorat parinti. Dupa aflarea vestii , XxSouLxX sa dus in casa si a luat toti banii pe care ia pus la o parte pentru un trai mai bun. Sa dus la un prieten si ia dat toti bani in schimbul unu`i shotgun si catorva incarcatoare. Hotarat sa isi razbune familia ,s-a dus in zona celor de la Grove si a vazut ca erau 4 oameni intr-o Tahoma mov. El ia omorat pe toti care erau in acea masina. In acest moment el este cautat de politie , fiind unul din suspecti principali dati in urmarile. De 2 ani XxSouLxX fuge mai mereu de politie , traind o viata mult mai rea decat si-o inchipuia. Acum pentru ca tot nu mai are pentru ce lupta el s-a dus la agentia hitman unde spera sa faca ce a invatat el in acesti ani. Sa omoare !

Cate ore jucati pe zi: 8+

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/19/samp024hr.png/

Link to comment
Share on other sites

Guest haha@@

Pentru a depune o aplicatie trebuie sa indepliniti cerintele de aici si sa respectati modelul de mai jos.

Model cerere:

Nume in joc:NoNe

Level:5

De cat timp jucati pe server:de 2 ani si

De ce doriti sa intrati in Hitman:findca e o factiune foarte serioasa si sunt si profesionist samp

Job-uri precedente:Grove,Ballas

Job curent:Carjacker

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):NoNe sa nascut in los santos cu o familie foarte bogata pana cand a venit mafia si a furat tot ia murit familia el din carjacker nu castiga mult el a gasit agentia hitman

Cate ore jucati pe zi:

Poza cu stats:nam

Edited by haha@@
Link to comment
Share on other sites

Guest haha@@

Nume in joc:NoNe

Level:5

De cat timp jucati pe server:2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman:e cea mai serioasa factiune

Job-uri precedente:Grove,Ballas

Job curent:Carjacker

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):NoNe sa nascut in los santos avea o familie foarte bogata pana a venit mafia si a furat totu el a gasit agentia hitman si imediat a intrat in ea

Cate ore jucati pe zi:10,11

Poza cu stats: nam da totu e adevarat

Edited by haha@@
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Specter

Level: 14

De cat timp jucati pe server: din 2008 (nu tin evidenta)

De ce doriti sa intrati in Hitman: ca sa va demonstrez cine e Specter cu adevarat

Job-uri precedente: car jacker , news reporter , detectiv

Job curent: detectiv

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): O lume atat de mare dar totusi atat de mica in care se naste Vokal si in care reuseste sa supravietuiasca sub acest nume pana la o varsta frageda pana cand,datorita imprejurimilor, este fortat sa'si schimbe numele in lego_kid si sa inceapa o viata noua. Vokal incearca din rasputeri sa scape de viata de cartier in care era "bagat pana la cot" dar nu reuseste nici prin aceasta mica schimbare de identitate, pana cand intalneste un om cu caracter de milioane pe numele lui de cod, Daddy_Yankee. Fiind doar un pusti intr-o lume atat de mare si neavand pe nimeni de partea lui isi propune intr-o buna zi sa se consulte cu tovarasul Daddy Yankee pentru cautarea unui loc de munca si cum criza nu isi facuse aparitia in anul 2008 cei doi aleg sa se angajeze ca reporteri la firma San News. Vazand ca merge treaba foarte bine si ca cele doua mafii rivale, Yakuza si respectiv LCN(lopatari cu norma) nu le pot sta in cale si nu le pot pune conditii s'au gandit ca pana la urma sa se infiltreze in una din cele doua mafii,firma San News fiind in orasul San Fierro acolo strazile fiind dominate mai mult sau mai putin de mafia Yakuza cei doi aleg sa faca trafic cu arme si droguri pentru mafia Yakuza ca apoi sa fie bine primiti in mafie. Zis si facut, cei doi reusesc sa se descotoroseasca de seful de la San News,un mic mos chelios si foarte cicalitor, si sa se infiltreze in mafia Yakuza, dupa foarte multe batalii pentru teritoriu si suprematie alaturi de Yakuza pe care le castigau mai tot timpu presedintele San Andreasului vrea sa faca o schimbare in tara pe care o domina cu toate putinta mai mult sau mai putin, dupa toate eforturile depuse de catre presedintele IceMan toata populatia migreaza spre alte meleaguri, lego_kid alegand sa se retraga in plina glorie. In anul 2011 se naste Specter care era lego_kid dar sub alta infatisare si cu mult mai multe responsabilitati. Specter de voie de nevoie se hotaraste sa conduca clubul de tuning Underground street tuning pentru o scurta perioada de timp alaturi de tovarasul Daddy_Yankee pana intr-o buna zi cand Specter face un accident intr-o cursa in care pusese la bataie clubul pe care'l conducea, fiind eliminat din cursa si pierzand clubul in favoarea lui Crosshair si a lui Panther el se alatura fortelor de ordine pentru supravegherea unuia din sefii sectiei 4. Dupa o scurta perioada de timp Specter pleaca din fortele de ordine si decide sa il ajute pe Juan sa'si conduca propria afacere, o mica scoala de soferi, acesta fiind plecat din tara. Din lipsa de capital scoala de soferi a lui Juan da faliment iar Specter se intoarce pe strazi si vrea sa'si demonstreze abilitatile de asasin platit cautand contracte pe care le face din placerea de a omora.

Cate ore jucati pe zi: cate imi permite timpul nu am un program exact

Poza cu stats: http://i.imgur.com/8KBvT.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Kile

Level: 9.

De cat timp jucati pe server: 15 Mai 2009.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Preventiv, consider ca este factiunea cea mai bine organizata.

Job-uri precedente: Arms Dealer, Detective.

Job curent: None.

Varsta(reala): 17.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Totul a inceput in orasul LS,unde Kile a venit pe lume la maternitatea din centrul orasului,la ora 20:00.Parinti lui,tatal Jackson si mama Emily,diferenta de varsta de 2 ani si 3 luni,find foarte fericiti de acest dar pe care Dumnezeu i l-au oferit,si de care sa se bucure si sa mearga inainte indiferent de problemele pe care le intampina.Totul mergea perfect,pana ce intr-o zi,pe data de 20.Septembrie.1998,cand Kile avea doar 4 anisori,relatia dintre parintii lui,Jackson si Emily,mergea din ce in ce mai prost,datorita faptului ca erau mai mult despartiti decat apropiati.In 27.Septembrie.1998,ei se despart,copilul ramane in grija tatalui,pana la varsta de 16 ani,cand acesta este dus la bunica lui Samanta,si ingrijit de aceasta timp de 2 ani,in care l-a crescut cu greutate,deoarece pe zi ce trecea ea se simtea tot mai rau,si moare.Ramane singur,fara familie,pe strazi.Descopera gang-sterii,de aici viata lui schimbandu-se absolut complet.Incepe sa ucida,se ocupa cu prostitutiile,trafic de droguri,etc.Toate acestea continua pe o durata mai lunga,astfel el ajungand la un grad mare,devine un bun luptator,invatand toate tacticile esentiale cu arma.Totul era trist aici,o viata grea,pe zi ce trecea,te gandesti daca vei mai ramane in viata,si ce se va intampla ziua urmatoare.Intr-o zi,pleaca cu un bun prieten din gang,pentru a ucide pe un membru dintr-un alt gang rival lor.Pe drum,isi fac planul de eliminare a inamicului,pregatesc armele,si sunt gata de atac.Ajung la casa in care locuia respectivul rival,si da buzna in casa,observand un lucru care i-a redeschis inima din copilarie,dragostea,pe care nu a avut-o in tot acest timp,uitand ce inseamna mila fata de o persoana,pe Miley,o fata cu un an mai mic decat el,foarte frumoasa,cu un par cret,ochi albastrii,par blond,indragostindu-se imediat de aceasta.Ea avea o viata normala,dar fusese rapita de catre acesti gang-steri pentru o recompensa imensa asteptata din partea parintilor acesteia.Rivalul fusese omorat,iar cei doi tin legatura,pana cand Kile ia o decizie foarte importanta,sa devina un om normal,si sa uite de tot ceea ce s-a intamplat in trecut alaturi de gang-sterii in care si-a trait viata pana acum.Dupa,3 luni mai tarziu,ei se casatoresc,relatia dintre acestia mergand foarte bine,acum au un apartament in Los Santos,unde traiesc impreuna cu cei 2 copii,Ash si Ammy,7 respectiv 9 ani.Totul se termina aici,continuandu-si viata ca un om normal,frecvntand cabinetele de psihologie pentru a sterge din memorie toate cele intamplate.Acum el a postat un CV pentru Hitman Agency si acum asteapta raspunsul liderului.

Cate ore jucati pe zi: Disponibilitatea intre 12 : 00 .

Poza cu stats: Click.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Vlad_Ioan

Level: 13

De cat timp jucati pe server: 1 an si jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa si matura

Job-uri precedente: Da Nang Boys(rank 3),Hitman

Job curent: Detective(skill 5)

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):In anul 1993, in orasul Los Santos, a luat nastere un baietel pe nume Vlad_Ioan. Era un copil cuminte si nu prea sociabil, fiind singur la parinti. Avea rezultate bune la invatatura si era olimpic la multe materii. La varsta de 11 ani, mama si tatal sau au murit intr-un accident grav de masina pe Vinewood. Acest accident l-a schimbat complet, iar viata lui nu conta prea mult pentru el. Devenise unul din cei mai rai cetateni din Los Santos si politia era permanent pe urmele lui. El locuia singur in casa lui de pe Vinewood lasata mostenire de parintii sai. La varsta de 16 ani el s-a alaturat unui gang puternic unde avea multi prieteni, marele gang Da Nang Boys. Se intelegea bine cu conducatorul gang-ului si ajunsese important in gang, avand rank 3. Dupa multe crime, el a parasit gangul si doreste sa uite trecutul sau de gangster dorind sa devina un adevarat asasin platit.A aplicat la aceasta agentie si a primit un raspuns afirmativ.Dupa o perioada scurta de timp petrecuta in agentie,liderul a fost nevoit sa il demita pe Vlad_Ioan datorita restructurarilor.Acum,tanarul Vlad_Ioan doreste sa reintre in agentie unde doreste sa faca treaba buna si sa devina un ucigas in adevaratul sens al cuvantului.

Cate ore jucati pe zi: 8-9 ore

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/855/samp120k.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: EnZio_

Level: .9

De cat timp jucati pe server: Aproape 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece mi se pare o factiune interesanta la care nu am apuc sa aplic pana akum

Job-uri precedente: Pd , FBI

Job curent: Civil (Detective skill 5)

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Anul 1993 se naste la spitalul orasului LosSantos un baiat de 4,60 kg , parintii acestuia ii pun numele Enzio.La varsta de 5-6 ani mama lui Enzio moare datorita schimburilor de focuri dintre gangurile rivale din LosSantos,aceasta veste l-a afectat pe baiat pe toata perioada cresterii sale si purtand o ura de nedescris pe acei gangsteri.Pe la varsta de 15-16 ani Enzio iese intr`o seara de la liceu , ajunge acasa , striga dupa tatal sau dar nimic...Intra in camera tatalui si il vede intins pe jos si plin de sange , baiatul speriat suna imediat la salvare dar tatal sau ii sopteste sa nu o faca ca este deja prea tarziu,Enzio bufneste deodata in plans iar dupa toate amintirilecu mama sa au inceput sa il rascolesc pe baiat.Tatal ii spune lui Enzio sa il asculte pentru putinul timp pe care il mai are, rugandul cu ochii inlacrimati cand ii va veni timpul ar dorii sa fie razbunat.La varsta de 17 ani enzio isi depune Cv`ul la o Agentie Secreta care se ocupa cu omorarea respectivilor contra unei sume de bani,desi pe Enzio nu il interesau banii ci doar razbunarea familiei lui

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/638/samp089jt.png/

Link to comment
Share on other sites

Guest MoNdEo007

Nume in joc: fLuEnCe

Level: 11

De cat timp jucati pe server: Aprilie 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: O factiune organizata si bine condusa.

Job-uri precedente: Hitman

Job curent: Detectiv [ Skill 5]

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): fLuEnCe s-a nascut in orasul Los Santos , in apropierea bazei hitman.Tatal lui a fost fost leader Hitman Agency , dar din pacate el a fost omorat de rivalii acestuia.Mama sa decedase intr-un accident de masina , iar acesta a ramas singur de la varsta de 10 ani.A fost luat in grija bunicilor , la varsta de 17 ani si-a luat inima in dinti si s-a angajat sillent asassin , in cadrul companiei Hitman Agency . A parcurs aceasta meserie timp de 4 ani , la varsta de 21 de ani el a fost tras pe sfoara de un om. El atunci era foarte trist si suparat din cauza ca si-a pierdut slujba si sursa de venit. Dupa 1 an jumatate incearca sa revina in cadrul agentiei Hitman , cu speranta ca v-a fi acceptat. fLuEnCe a avut o perioada excelenta cat a fost silent asassin , colegi lui l-au invatat cum se procedeaza si ajunsesera printre favoritii liderului. El este mandru ca i-a urmat placerile tatalui , acesta spunandu-i de cand era mic sa ajunge undeva sus in Agentie. fLuEncE asteapta cu nerabdare raspunsul leaderului.

Cate ore jucati pe zi: 9-10

Poza cu stats: ftni14.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Gr3NdEr

Level: 13

De cat timp jucati pe server: de 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Cea mai serioasa factiune dintre toate si imi place cu ce se ocupa.

Job-uri precedente: Ballas si F.B.I.

Job curent: Detectiv -skill 5

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Gr3NsdEr a fost un copil abandonat pe strazi in toiul unui ger aprig. Un grup de medici ce se intorceau de la o urgenta din LS l-au gasit pe ralpha abandonat pe jos pe langa o ghena de gunoi si au inceput sai deea primul ajutor,ceva haine ca sa nui mai fie frig si lau dus la spital. Cu timpul Gr3NdEr crescut alaturi de familia adoptiva de "Medici", a invatat cum sa fie un om foarte respectuos sociabil , prietenos si sa se poata descurca in viata. Acum 7 zile familia lui Gr3NdEr a fost omorata de un grup secret care inca nu sa aflat nimic despre ei. Gr3NdEr a hotarat sa se alature unei agentii secrete de hitman deoarece el vrea sa-i gasesaca pe cei care iau asasinat familia si sa faca in asa fel incat sa nu mai pateasca si altii ca el.

-Intelegeti faptul ca o data demisi din agentie nu va mai puteti intoarce ? Da

Cate ore jucati pe zi: 6-7

Poza cu stats: http://imageshack.us/f/809/samp003cy.png/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...